Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
inak krasnu sobotu 😉 aj ja musim schudnut nezmestim sa do niektorých šiat 😠
marti,tak po sviatkoch máš toho teda dosť,nechcela by som 😀 ja žehlenie tiež neznášam a už tri dni prekladám kopu prádla na žehlenie takže ma to dnes asi tiež neminie 😀 a je tiež už niektoré letné veci mám len tak-tak 😠
megynka po každom ivf mam na sebe 4 kila takže dokopi 8 kíl a nejdu dole ani za svet mala by som cvičit ale cez den nemam čas a večer sa mi už nechce 😅 dufam že toto 3 ifko priberem už z babetka to by mi nevadilo 🙂 😵
marti veď keby som aj ja pribrala ako tehuľka,to by mi nevadilo 🙂 a ja som skúšala už aj neviem aké cvičenia ale za prvé schudnúť mi to nepomohlo a za druhé ja som tiež večer tak unavená, že to cvičenie by ma načisto dorazilo,ja som tiež pribrala pri ivf-kách ale to len 1-2kg a po ivf to išlo zas dolu,ale ja som tak celkovo pribrala od svadby 5kg,to je za tri roky,nie je to veľa ale ja to na sebe poznám a som z toho nervózna 😠 ale ja fakt schudnem len keď mám stres a teraz som v pohode tak to pôjde ťažko 🙂
tak baby este doperie posledna davka a dnes s pranim koncim 😉 poumyvala som zahradne stolicky,,stol,,este povysavat a prach utriet...zemiaky uvarit na zajtra na salat,,,poobede idem na kafe kamoske co prisla z BA,,o dva domy od nas maju chalupu tak sem chodia od jari do jesene 😉 celu zimu sme sa nevideli tak pokecame 😉 uz mam teraz dost,,,zasa zacinam citit ten chrbat 😠 asi to dnes prehanam 😀
megy to zehlenie nezavidiiiim 😀
marti ahoooj,,,tak mas toho dost 😉 svokru ani nespomiiiinaj,,,tiez jej mam plneee zuby 😠 bosorka jedna 😀
😀 megy 😀
ahoj silvi,ja to žehlenie ešte asi odložím 😀 sa mi fakt nechce 😉 silvi jak vykukne slniečko ty už lietaš po záhrade 😀 si jak moja mama, ale zas keby som bola na chalupe, ja by som bola taká istá 😀 tak príjemný pokec u kámošky želám 😉
😀 vidíííís zase mi to neda pokoja 😀 ale co narobim,,na mamu to nemozem nechat,,,ma uz svoje roky 😉 diky megy ty sa nikam nechystas 😉
ja som bola dve hodiny so psom a už nikam 😉 🙂 len tak doma,ani drahému sa nikde nechce 🙂
takze mate poobednu siestu 😉 coro moro 😀
už sme si schrupli 🙂 ale coro moro nebolo 😀
Ahojte,ja len tak na rychlo aby ste vedeli ze vsetko je ok... 🙂
len dnes sme boli u nasich a teraz som doma dovarala nejake veci,osprchovala sa a som hotova.... 🙂
tak idem k telke a spinkat.....
prajem vam zajtra krasnu nedelu 😵
ahojte baby,,krasnu nedelu vam zelam 🙂
tak ja len tak narychlo pozdravit vas,,varim,,, neviem kde mi hlava stoji 😀vsetko naraz sa snazim,,,uz teraz mam toho dost 😒
ahojte 🙂
silvi hlavu máš na krku 😀 ja nerobím nič,drahý navaril a ideme na cvičák 😉 aj to neviem či ja pôjdem,lebo mi je doma dobre pod dekou 😀
jaaaj megy zavidim ti,,ja som sa este od rana nezastavila 😉 idem na plny plyn 😀 urobim si kafe dam si pauzicku...a pokracujem ,,este chcem suhajdy spravit 😉 dcera ma nepotesila pride viac kamaratov ako sme cakali 😒 tak este musime nejalke alko dokupit 😒 porazima ma 😠
ahojte ahaaaaaa silvi ti maš doma kočku ktoru pridu poliat takže chystaš čo? 🙂 ja mam veget nech ma zajtra nikdo nepolieva zdrham k rodičom 😀 😀 nech ma nepolievaju lebo ja už rastiem len do šírky 😅 😀
tak sme boli dve hodiny na cvičáku 😉 a teraz už len ležím 🙂 inak nejaké alko pôjdeme asi aj my dokúpiť 😉
ahoj marti 🙂 zajtra aj ja mám veget, teda dúfam, že niekomu nehrábne a nedotrepe sa 😀
AHOJTE,prajem vam krasnu velkonocnu nedelu 🙂
boli sme rano u babky,tam byva aj mam vedla v dome..tak sme isli do kostola pomodlit sa za mojich drobcov 😉
najedli sme sa a teraz sme doma....poobede klasika spanok od 14 o 17 som vstala... 😀
tak prajem krasnu nedelu
ahojte,,tak ja len nakuknem co noveho 😉
ahoooj marti,,veru mam doma kocku,,tak mam co robit 😉 ved aj vaaaaas to caka,,,ked sa vam narodiii dcerka 😀 keby chcelo zajtra poriadne prsat,,,aby nik nechodil 😀 ale co potom s tym alkoholom 😀
marti a este budes priberat ked ostanes tehulka 😉
megy moja nevymeniiiiime si to 😀
lusi tak ti prajem krasne vstavanie ty nas spachtosko 😀
silvi,zajtra má pršať,u vás bude veselo s tým alkoholom 😀
ahoj lusi 😉 pekný zvyšok nedele 🙂
silvi 😀 vies ake to je super,si tak pospat lebo teraz co som tehu tak som velmi unavena uz neviem vydrzat tak ako perdtym,vobec...kde su tie casy....ale hadam bude zase potom dobre lenze tu budem mat drobcov 🙂
megy aj tebe prajem krasnu nedelu 🙂
tak ja zajtra necakam nikoho...jedine pride krsniatko s kmotrom a to je sjo... 🙂
lusi tak máš možno nízky tlak keď sa ti chce stále spať, ale mne sa dnes tiež chcelo spať a keby som nemala svoje dve kávy tak asi prespím celý deň a to nemusím byť ani tehotná 😉 🙂 ale je to fak super si tak poobede pospať 🙂
megy nemam nizky stale ak mi meraju tak je normalny...ale tehotenstvo je o tom,si unavena a este dvaja su tam,jaaaaaaaaaaaaj vies co to je 🙂 😀
ale dnes som nemala kavu tak preto...zvyknem uz ejndu si dat na obed a celkom je to lepsie,lebo ja som kavickarka ja som aj tri vypila 🙂
ja mám teraz asi jarnú únavu,ale niekedy si myslím že aj celoročnú 😀
tak veru je to tak niekedy celorocna... 🙂
co dnes este mate na plane zienky?
jaaaaj baby taka som unavena ze az 😉 dnes padnem do postele jak mrtvola 😉 este si pripravim par chlebickov,,,lebo sused aj s detmi chodi uz rano o 7...tak aby som mala co ponuknut 😉
megy ked bude prsat tak sa pustim do alka ja sama 😀 a nevstanem za mesiac 😀 popripade sa ocitnem na zachytke 😀
lusi ja teraz ani tehu nemusim byt a uz zaspavam 😀 co som narobena ☹
ak sa dnes uz neozvem tak som niekde padla od unavy 😀
ja mám na pláne tutu-mutu 😀 😀
marti 😀 😀 tutu mutu....uz ani neviem co to je... 😀

ahojte tak ja budem dnes žehlit 😝 čo neznášam ale musím už. a vyprdol mi vysavač takže musím ist kupit 😅 sakra. baby ja mám toho po velkej noci tolko vybavovania že nebudem vediet kde začat. Manžel urologovi , endokrinologičke, na sono kvoli tej hrčke čo má a dufam že aj žiadost už bude schvalená 😅 a k tomu nám svokra spravila riadni pruser takže aj to musim riešit v apríli 😠 a k tomu aj do roboty no neporazilo by vás 😀