icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
6. apr 2010

jasne uz staci....este vyvesam pracku a koniec...ale uz aj tak odychujem...nic nerobim sedim za pc...spapali sme polievocku a veget

megynka
6. apr 2010

baby čo vy robíte celý deň? silvi kde si sa zabudla?

lusi oddychuje,si zaslúžiš po dnešnej námahe 😉

marti ty makáš?

kiara ako si prežila šibačku? 🙂

silvia545
6. apr 2010

megy dnes mi nejako zas blbne net 😠 dlho mi to nacitava,,,ledva ma to prihlasilo ☹ slahne ma uz 😒 na facebook mi to vobec nechcelo nacitat co tam mam farmu 😒 aspon tam si sadim,ked doma nemozem 😀
megy chcela by som ta vidiet ako by si vyzerala keby si pol dna vracala 😀 to by bol kraaaasny pohlad 😀 😀 😀

lusi som zvedava ako zvladnes tu pracku vyvesat 😀 😀 😀 nie znahodou pradlo 😀

babulka,,ty chodis do FC 😉

lusinkaj
autor
6. apr 2010

joooj jasne nie pracku ale pradlo... ☹
som dala dnes do albumu moje brusko...mrknite sa 🙂

silvia545
6. apr 2010

lusi pekne nam priberas,,,krasne,,,jaaaaj aj ja chcem takeeee 😉

megynka
6. apr 2010

lusi kráááásne 😉 bože aj ja chcem 😔 no lusi len tak ďalej 🙂

silvi,no veď o farmu sa musíš starať, nie že ti to pôjde dole vodou 😀

lusinkaj
autor
6. apr 2010

dakujem baby... 🙂 no uz to zacina mat svoj spad....akurat som si obj.teh.rifle lebo uz ma tlacia normalne tak zajtra si pre ne idem... 🙂 tak potom sa odfotim.... 🙂
aj vy budete mat take.... 🙂

martineluska
6. apr 2010

ahojte baby lusi už pekne rastieš 🙂 silvi aj ja mám farmu 😀

lusinkaj
autor
6. apr 2010

marti dakujem 🙂 a ty ako pokracujes?mate vysledky??? 🙂

martineluska
6. apr 2010

ešte nebol drahí moj odhodlava sa ešte 😀 😅

lusinkaj
autor
6. apr 2010

tak nech ide pekne... 🙂

megynka
6. apr 2010

ahoj marti, len ho chyť za ručičku a bežkaj s ním,pôjde sa mu ľahšie 🙂

lusi,teraz je tá tehotenská móda taká pekná 🙂

silvia545
6. apr 2010

marti ahoooj,,tak som neni sama fanaticka 😀 je to zabava cooo 🙂 len dnes to nejako blbne,,,vobec sa tam nemozem dostat,,este aj hry my zmizli a vypisuje mi to same nezmysli 😠

lusííí jaaaa uz chceeeem takeeeeee 🙂

aj megyyyyy,,,maaaaarti a kiaaaaaaari tiez 😉

megynka
6. apr 2010

baby aj chcem farmu, len neviem kedy by som to stíhala 😀 silvi inak keď sa poriadne nafutrujem ako minule, tiež som už mala také bruško,to sa vždy postavím pred zrkadlo a vzdychnem si že ako v treťom mesiaci 😀 a manžel len krúti hlavou 😀 že ma ešte neposlal na psychiatriu 😀

silvia545
6. apr 2010

megy neboj stihala by si to 😉 len by si zostala farmova maniacka 😀 ja ked sa najem tak isto som natom ako ty 😀 tak u nas je psychyatricka liecebna tak ta budem navstevovat 😀 konecne sa uvidííííme,,,manzelovi odkazujem,nech ta tam posle cííím skor 😀 😀 😀

kiara15
6. apr 2010

pekny vecer vsetkym prepacte ze som vas zanedbala ale mala som muza po2.5tyzdna doma tak sme si to uzivali 😉 😉 😉 dnes som ho vyprevadila tak som zase sama 😒

martineluska
6. apr 2010

ahojte no bude musiet ist aj ked na silu 😎 nejak mu lepí 😀 ahoj kiara 😉 silvi ja som už maniačka na tu farmu muža už ani nepustím k pc celí je z toho v strese 😀 potom ti napišem v ip pridaj si ma budeme susedi 😀 😀 tehulky 😀 😅

kiara15
6. apr 2010

marti ty si este tu??no ako uz mas ziadost schvalenu??

megynka
7. apr 2010

Ahojte, dobré ránko 😉

silvi, tak dohodnuté, ak na psychiatriu tak jedine k vám 😀

kiara,tak to je jasné že po tak dlhej dobe keď si mala mužíka doma si sa mu musela venovať 🙂 ste si veľmi vzácni, keď takto odchádza,mne by bolo za mojim tiež smutno

lusinkaj
autor
7. apr 2010

ahojte,tak rano som bola na krv,potom v obchode...teraz som povyhadzovala veci z chladnicky co su zle 😝 poumyvala vsetok riad,dala som prat koberec z kuchyne lebo moj drahy mi na nho pokvapkal cviklu 😝 😠
co dnes varite baby?

tak hodim dnes aj foto mojich prvych teh.rifli 🙂 😵 dnes som pre ne bola,obj.som cez net...akurat namna aj ked trosku volnejsie ale mi to rychle dobehneme.... 😀 🙂

megynka
7. apr 2010

ahoj lusi,ty si toho zasa postíhala, si chytila druhý dych? 🙂 teším sa na tie rifle 😉 jasné lepšie sú voľnejšie, nech má bruško do čoho rásť 😉 🙂

lusinkaj
autor
7. apr 2010

megy tak ja len tak pomaly zda sa ze je toho vela co napisem co som robila,ale to len take lazo plazo 😀
ok,odfotim a dam do albumu...tie rifle hlavne teraz vynosim,neskor pochybujem ze sa do nich zmestim 😀 a aj tak bude leto-palava 😝 taze si kupim nejake tenke,vzdusne nohavice v rifliach by som sa uvarila 😉

lusinkaj
autor
7. apr 2010

riflicky su v albume...kuknite 🙂

megynka
7. apr 2010

lusi, krásne, to ja by som ich ponosila aj teraz 😀 som sa dobre najedla 😀 ale fakt pekné,vyzerajú pohodlné 😉

lusinkaj
autor
7. apr 2010

megy dakujem...bola super cena na ne a vyzeraju ako uplne nove,nenosene taze som rada....ale aj tak ich budem len teraz nosit lebo ak pride horucava tak sa v nich sparim...musim este po niecom pokukat nieco vzdusne,letne 🙂

megynka
7. apr 2010

lusi ja som myslela že sú úplne nové,tak vyzerajú,sú pekné a fakt sa zasa neoplatí vyhadzovať za to neviem aké peniaze,ke´d to aj tak budeš nosiť len chvíľu 🙂

megynka
7. apr 2010

silvi si zasa na farme? 😀 mne to dnes tiež hrozne načítava, tak idem radšej makať 😠

lusinkaj
autor
7. apr 2010

megy ved oni su skoro nove,ta pani ich nosila velmi kratko ale super sa o ne starala....fakt yvzeraju uzasne... 🙂
trosku som sa natiahla na gauci...ale uz som hladna musim pockat manzela,a dovarit tie halusky sakra,ked nemozem nic dvihat tazke tak je to na figu...

silvia545
7. apr 2010

ahooojte babulky moje 😉
dnes som bola s dcerou u dr,,nasa ma volno tak sme boli v susednej dedine 😉 dcera uz vyse mesiaca kasle a nie a nie prestat,,minuly utorok bola u nasej a povedala jej,,ze jej nic neni,,este si vypytala 3 eura za razitko do ziackej 😠 to mame ale dr 😠 kasel jej neprestaval ani kapky,,sirupy nezabrali tak sme to vyuzili ze ked tu neni nasa a zastupuje ina tak sme isli k nej 😉 dr bola riadne nahnevana na nasu dr,,doslova zahresila ale to urcite nechcela len ked ju vysetrila tak povedala ze ma vnutri vsetko zahlienene a nepomohli by jej ziadne kvapky nic,,dala jej antibiotika,ze su velmi dobre tak uvidime,,a este povedala ze ako to mohla takuto vec prehliadnut a povedala ze ked budeme mat este nejaky problem tak kludne mame prist k nej 😉 taka som bola aj ja nasrata 😠

dnes som len tak narychlo urobila palacinky a vajickovu polievku 😉

lusi ty si sa nam dnes nejako rozbehla 😀 chytila si druhyyyy dych 😀
megy mne to vcera tak robilo,,chvalabohu,,preslo to,,,dnes to nacita celkom dobre 😉
marti jasne posli,,,budeme farmarcit 😀
kiari tak si si uzivala 😀 aj to treba

lusinkaj
autor
7. apr 2010

silvi presne tak to je nase zdravotnictvo... 😒 na nervy... ☹
uz som hladnaaaaa,sakra