Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
baby čo vy robíte celý deň? silvi kde si sa zabudla?
lusi oddychuje,si zaslúžiš po dnešnej námahe 😉
marti ty makáš?
kiara ako si prežila šibačku? 🙂
megy dnes mi nejako zas blbne net 😠 dlho mi to nacitava,,,ledva ma to prihlasilo ☹ slahne ma uz 😒 na facebook mi to vobec nechcelo nacitat co tam mam farmu 😒 aspon tam si sadim,ked doma nemozem 😀
megy chcela by som ta vidiet ako by si vyzerala keby si pol dna vracala 😀 to by bol kraaaasny pohlad 😀 😀 😀
lusi som zvedava ako zvladnes tu pracku vyvesat 😀 😀 😀 nie znahodou pradlo 😀
babulka,,ty chodis do FC 😉
joooj jasne nie pracku ale pradlo... ☹
som dala dnes do albumu moje brusko...mrknite sa 🙂
lusi pekne nam priberas,,,krasne,,,jaaaaj aj ja chcem takeeee 😉
lusi kráááásne 😉 bože aj ja chcem 😔 no lusi len tak ďalej 🙂
silvi,no veď o farmu sa musíš starať, nie že ti to pôjde dole vodou 😀
dakujem baby... 🙂 no uz to zacina mat svoj spad....akurat som si obj.teh.rifle lebo uz ma tlacia normalne tak zajtra si pre ne idem... 🙂 tak potom sa odfotim.... 🙂
aj vy budete mat take.... 🙂
ahojte baby lusi už pekne rastieš 🙂 silvi aj ja mám farmu 😀
marti dakujem 🙂 a ty ako pokracujes?mate vysledky??? 🙂
ešte nebol drahí moj odhodlava sa ešte 😀 😅
tak nech ide pekne... 🙂
ahoj marti, len ho chyť za ručičku a bežkaj s ním,pôjde sa mu ľahšie 🙂
lusi,teraz je tá tehotenská móda taká pekná 🙂
marti ahoooj,,tak som neni sama fanaticka 😀 je to zabava cooo 🙂 len dnes to nejako blbne,,,vobec sa tam nemozem dostat,,este aj hry my zmizli a vypisuje mi to same nezmysli 😠
lusííí jaaaa uz chceeeem takeeeeee 🙂
aj megyyyyy,,,maaaaarti a kiaaaaaaari tiez 😉
baby aj chcem farmu, len neviem kedy by som to stíhala 😀 silvi inak keď sa poriadne nafutrujem ako minule, tiež som už mala také bruško,to sa vždy postavím pred zrkadlo a vzdychnem si že ako v treťom mesiaci 😀 a manžel len krúti hlavou 😀 že ma ešte neposlal na psychiatriu 😀
megy neboj stihala by si to 😉 len by si zostala farmova maniacka 😀 ja ked sa najem tak isto som natom ako ty 😀 tak u nas je psychyatricka liecebna tak ta budem navstevovat 😀 konecne sa uvidííííme,,,manzelovi odkazujem,nech ta tam posle cííím skor 😀 😀 😀
pekny vecer vsetkym prepacte ze som vas zanedbala ale mala som muza po2.5tyzdna doma tak sme si to uzivali 😉 😉 😉 dnes som ho vyprevadila tak som zase sama 😒
ahojte no bude musiet ist aj ked na silu 😎 nejak mu lepí 😀 ahoj kiara 😉 silvi ja som už maniačka na tu farmu muža už ani nepustím k pc celí je z toho v strese 😀 potom ti napišem v ip pridaj si ma budeme susedi 😀 😀 tehulky 😀 😅
marti ty si este tu??no ako uz mas ziadost schvalenu??
Ahojte, dobré ránko 😉
silvi, tak dohodnuté, ak na psychiatriu tak jedine k vám 😀
kiara,tak to je jasné že po tak dlhej dobe keď si mala mužíka doma si sa mu musela venovať 🙂 ste si veľmi vzácni, keď takto odchádza,mne by bolo za mojim tiež smutno
ahojte,tak rano som bola na krv,potom v obchode...teraz som povyhadzovala veci z chladnicky co su zle 😝 poumyvala vsetok riad,dala som prat koberec z kuchyne lebo moj drahy mi na nho pokvapkal cviklu 😝 😠
co dnes varite baby?
tak hodim dnes aj foto mojich prvych teh.rifli 🙂 😵 dnes som pre ne bola,obj.som cez net...akurat namna aj ked trosku volnejsie ale mi to rychle dobehneme.... 😀 🙂
ahoj lusi,ty si toho zasa postíhala, si chytila druhý dych? 🙂 teším sa na tie rifle 😉 jasné lepšie sú voľnejšie, nech má bruško do čoho rásť 😉 🙂
megy tak ja len tak pomaly zda sa ze je toho vela co napisem co som robila,ale to len take lazo plazo 😀
ok,odfotim a dam do albumu...tie rifle hlavne teraz vynosim,neskor pochybujem ze sa do nich zmestim 😀 a aj tak bude leto-palava 😝 taze si kupim nejake tenke,vzdusne nohavice v rifliach by som sa uvarila 😉
riflicky su v albume...kuknite 🙂
lusi, krásne, to ja by som ich ponosila aj teraz 😀 som sa dobre najedla 😀 ale fakt pekné,vyzerajú pohodlné 😉
megy dakujem...bola super cena na ne a vyzeraju ako uplne nove,nenosene taze som rada....ale aj tak ich budem len teraz nosit lebo ak pride horucava tak sa v nich sparim...musim este po niecom pokukat nieco vzdusne,letne 🙂
lusi ja som myslela že sú úplne nové,tak vyzerajú,sú pekné a fakt sa zasa neoplatí vyhadzovať za to neviem aké peniaze,ke´d to aj tak budeš nosiť len chvíľu 🙂
silvi si zasa na farme? 😀 mne to dnes tiež hrozne načítava, tak idem radšej makať 😠
megy ved oni su skoro nove,ta pani ich nosila velmi kratko ale super sa o ne starala....fakt yvzeraju uzasne... 🙂
trosku som sa natiahla na gauci...ale uz som hladna musim pockat manzela,a dovarit tie halusky sakra,ked nemozem nic dvihat tazke tak je to na figu...
ahooojte babulky moje 😉
dnes som bola s dcerou u dr,,nasa ma volno tak sme boli v susednej dedine 😉 dcera uz vyse mesiaca kasle a nie a nie prestat,,minuly utorok bola u nasej a povedala jej,,ze jej nic neni,,este si vypytala 3 eura za razitko do ziackej 😠 to mame ale dr 😠 kasel jej neprestaval ani kapky,,sirupy nezabrali tak sme to vyuzili ze ked tu neni nasa a zastupuje ina tak sme isli k nej 😉 dr bola riadne nahnevana na nasu dr,,doslova zahresila ale to urcite nechcela len ked ju vysetrila tak povedala ze ma vnutri vsetko zahlienene a nepomohli by jej ziadne kvapky nic,,dala jej antibiotika,ze su velmi dobre tak uvidime,,a este povedala ze ako to mohla takuto vec prehliadnut a povedala ze ked budeme mat este nejaky problem tak kludne mame prist k nej 😉 taka som bola aj ja nasrata 😠
dnes som len tak narychlo urobila palacinky a vajickovu polievku 😉
lusi ty si sa nam dnes nejako rozbehla 😀 chytila si druhyyyy dych 😀
megy mne to vcera tak robilo,,chvalabohu,,preslo to,,,dnes to nacita celkom dobre 😉
marti jasne posli,,,budeme farmarcit 😀
kiari tak si si uzivala 😀 aj to treba
silvi presne tak to je nase zdravotnictvo... 😒 na nervy... ☹
uz som hladnaaaaa,sakra

jasne uz staci....este vyvesam pracku a koniec...ale uz aj tak odychujem...nic nerobim sedim za pc...spapali sme polievocku a veget