icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
9. apr 2010

ahojte kocky 😉
lusi huhuhu 😀 tak mesto langosov sme urobili pagace 😉 prijemne posedenie ti zelam 😉

megy som rada ze namna myslis 😉 tak to potiahneme spolu 😉

kiari ahoj,,,co mas noveho 😉

marti ty urcite vkuse dries na farme 😀

megynka
9. apr 2010

silvi spolu budeme stimulovať, spolu tehuľkovať, spolu porodíme a spolu sa vyberieme za lusi, a veď môžeme obehnúť aj kiaru a marti 😀 to bude jízda, neviem čo im ukáže ten HP ale mne sa zdá že mi už na čele svieti kontrolka a ukazuje ako stráááááášne chcem bábo 😀

silvia545
9. apr 2010

megy supeeeer 😉 spolu to dotiahneme az do sameho konca 😉
megy 😀 mne na cele nesvieti kontrolka,ale ja tam mam uz majaaaaaaak 😀 😀 😀 vies co chcela by som ta poprosit,,ked robis na dochodkovom,ci by si mi nemohla zistit,,,mam susedu co byva oproti nas,,ma tak staru dceru ako ja pobera vdovsky a sirotsky ...a jej dcera sa isla ucit za predavacku,,,ale od novembra prestala chodit do skoly,,to sa ani necudujem,,lebo jej mama strasne pije a nikdy nemala ani na cestovne,,oblecenie a hlavne co jest,,vzdy si chodila odomna poziciavat peniaze,,najprv som jej aj davala,,ale potom som zistila ze ona to nepotrebovala na jedlo ale na alkohol,,tak som jej prestala poziciavat,,vsade ma dlzoby,,ked dostane vdovsky a sirotsky tak to ma tak na 5 dni,,povracia peniaze a nic jej nezostane,,potom zas bere na dlh ale vacsinou alkohol,,ona to ani nebola nahlasit ze jej dcera nechodi do skoly,,pobera stale sirotsky a ten sa tusim pobera hlavne vtedy ked mas nezaopatrene dieta a navstevuje skolu...tak si myslim ze to bude musiet vsetko vratit,,ale som zvedava z coho to vrati,,,zo skoly jej chodia predvolania a ona vobec nema zaujem tam ist,,este berie aj rodinne pridavky,,

megynka
9. apr 2010

silvi hneď v pondelok sa na to opýtam kolegyne a potom napíšem 😉 idem si teraz pustiť pračku a neviem čo budem,sa mi nič nechce,u nás už aj trochu pokropilo 😠 zasa bude škaredo ☹

kiara15
9. apr 2010

ahojte babulky 🙂 🙂

lusi ja robim predavacku v drogerii tak som cele dni v praci a vecer ked pridem som rada ze zijem.
a ivf az august september uz v maji si idem dat ziadost 😉

silvy a megy som rada ze nas berete zo sebou a vy kedy zacinate??

megynka
9. apr 2010

ahoj kiara 😉 no ja by som chcela začať asi až júl alebo august,tak to do toho fakt pôjdeme všetky naraz 🙂 bude nám aspoň veselšie 🙂

kiara15
9. apr 2010

megy veru budeme vsetky naraz tehu 😉 som rada ze do toho nepojdem sama 😉

lusinkaj
autor
9. apr 2010

Cafte kocky moje 🙂 sme doma...pocasie dnes o nicom 😒
ale bolo dobre 🙂 trosku ine prostredie mi prospeje 🙂
zajtra idem na UTZ trosku sa bojim,ale aj tesim.....ale verim,ze bude vsetko dobreeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂

silvia545
9. apr 2010

megy diky ze sa opytas si zlata 😉
lusi neboj dobre to dopadne 😉 drobci zase podrastli 😉
kiari aj ja asi zacnem tiez ako megy jul august 😉 tak 3 sa pojde este lahsie 😉 spolu sa budeme tesit z tehulkovania 😉 a lusi nam bude lezat v porodnici 😉 takze vsetky sa budeme tesit,,,ako sme povedali na zaciatku tento rok je len naaaaaas 😉

rena31
Odpoveď bola odstránená
silvia545
10. apr 2010

dobra ranko kocky,,prajem krasnu sobotu 🙂
u nas svieti slniecko,,hned je krajsi den 😉 co mate dnes v plane,,,tak ja trosku veget,,vcera som si poupratovala 😉 poobede chceme ist do tesca,,dokupit zasoby 😉 varit neviem co,,,asi sa dnes o nas postara chladnicka 😀

ahoj rena31,,dik za ponuku,,ale zatial neviem s cim budem stimulovat 😉 mozna megy,bude s fostimonom,,uvidis co napise 😉

megynka
10. apr 2010

ahojte,krásny víkend 🙂
u nás svietilo slniečko pol hodinku a potom dážď, boli sme na poriadne nákupy,je po výplate 😀 upratala som a oddychujem pri kávičke,na obed sme mali rýchly polotovar - pirohy,ešte že nie sme nároční na stravu 😀

rena ja tiež neviem čo budem mať,menopur alebo fostimon 😉

lusi UTZ hádam v poriadku,drobci sú spokojní? 🙂

kiara15
10. apr 2010

peknu sobotu vam zelam babulky no ja od rana perem a robila som palacinky mna mnam .

lusi no ako si dopadla daj vediet ale urcite ok drobcekom je u maminky super 😀

silvy no super veru trom sa to bude tahat lepsie uz aby to bolo 😉

martineluska
10. apr 2010

ahojte baby ako sa máte? kiara aj ja som robila palacinky 😀 ešte stale mi nevolali že či mam schvalenu žiadost 😠 radšej si podajte trochu skor baby aby ste potom nemuseli zbytočne čakat 😝 lusi ako dopadol ultrazvuk ? nenapinaj nás 😀

lusinkaj
autor
10. apr 2010

ahojte,taj utz je ok...len teraz este pockat na krv cca tyzden ale verim,ze aj to bude dobre... 😉
pohlavie sa este nedalo povedat...tak az okolo 15-16tt sa da...
ale ja som dnes nejaka na nic,dufam ze nebudem chora lebo sa mi nic nechce...a este aj zima mi je a citim sa taka slaba.. 😒

martineluska
10. apr 2010

lusi ake su babulky? 🙂

lusinkaj
autor
10. apr 2010

krasne marti...maju uz skoro po 8 cm.jeden sa tak otacal,predvadzal sa 😀 pootm zival.... 🙂
krasne je to 😵 prajem vsetkym 🙂

megynka
10. apr 2010

lusi to je super 😵

marti ahoj 🙂 neboj žiadosť bude, len sa neponáhľaj, poď do toho s nami v lete 🙂

baby u nás je taká zima 😒

martineluska
10. apr 2010

😀 lusi to musí byt krásne aj ja chceeeeemmmmm 😀 megy 🙂

kiara15
10. apr 2010

lusi super ze je vsetko ok 😉 😉 a asi preto sa ti chce buvat lebo aj malemu ked tak zyval?? 🙂 🙂

marti uz cely tyzden som si robila chute a sa podarili 😉marti ja si idem uz dat ziadost v maji tiez az by sa to zdrzovalo 😉ale skor nie lebo uz plati len pol roka 😒

megy u nas pekne slnko svieti veci mi uz poschli 🙂

lusinkaj
autor
10. apr 2010

dakujem vam pekne...aj aj som rada len este trpnem na tu krv ale verim ze je aj ta ok 🙂
no ja som uplne na nic,zima mi je,uplne slaba som...dufam ze to prejde cez noc 🙂
idem do postele,pekny vikend 😉

kiara15
10. apr 2010

lusi len si pekne lahni a este nech ti manzel uvari dobry cajik teplí!!! 😉

lusinkaj
autor
10. apr 2010

kiari praveze manzel nieje doma je v praci...ale teraz ma prehnalo sakra a mam horucku 37,4 co mam robit?

megynka
10. apr 2010

lusi sprav si čaj a ľahni do postele, možno si chytila nejakého bacila,možno to bude len taká jednodňová záležitosť

silvia545
11. apr 2010

dobre ranko baby 😉
vcera som sa neozvala,,bolo mi nejako na figu 😒 zimomriavky po mne chodili 😒 teraz som vstala a mam poriadnu nadchu a trochu kasel 😠 to je z toho pocasia,,raz teplo,,potom zima 😠 navarim a lahnem do postele,,nech to vylezim 😉 co dnes varite,,ja polievku slepaciu,,pecenu krkovicku a pecene americke zemiaky 😉

lusi som rada ze drobci su ok,,teda vravis ze sa predvadzali,,to musel byt kraaaaasny pocit 🙂

megynka
11. apr 2010

dobré ránko 🙂
silvi ti máš z toho že sa hrabkáš stále na záhradke a poriadne sa neoblečieš,to poznám 😉 my máme karfiolovú povlievku bravčové na šampiónoch s ryžou,ale akosi na nič nemám chuť a nič sa mi nechce

silvia545
11. apr 2010

tak polievka sa vari,,masko a zemiaky pecu 😉 drahy isiel zas s kamosom do rakuska 😉
megy to mas pravdu,,lebo ked robis zapotis sa,,vonku je este chladno,,z toho som prechladnuta ☹ ale uz si budem davat pozor 😉 len neviem dokedy vydrzim 😀 bravcove na sampionoch som aj ja robila vo stvrtok,,,niekedy mam take okno z varenia,ze neviem co uvarit,,este rozmyslam aj po ceste do obchodu co asi take uvarim 😀 chlapi to maju jednoduche 😉

martineluska
11. apr 2010

ahojte 🙂 megy aj mi mame bravčove na šampionoch s ryžov 😀 len moje sa ešte varí lebo do druhej sme boli u priatelov a hrali sme žolíka 😎 tak som dospávala 😅

megynka
11. apr 2010

baby u vás je tiež taká zima? som vonku totálne vymrzla 😖 to kedy už bude konečne teplo?

lusi už je lepšie?

kiara15
11. apr 2010

peknu nedelu zelam 😉 No u nas slniecko svieti ale ale neni take teplo ako by som si predstavovala 😉 ja som varila rezne a ryzu a zeleninku ku tomu a este som piekla poplamienok 🙂

lusi tak papaj suchy rozok aby ta aspon prestalo prehanat dufam ze uz je lepsie 😉