Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
pekne rano ja len na skok som sem urobila kuk ale uz aj utekam nie na zachod ale do prace 😀 😀
silvy myslis ze aj citanim 😀 😀 😀 ani by mi to nevadilo aspon by som nieco schudla 😀
lusi a ty chod radsej dokymu nech ta pozru 😉
silvi máš asi slabý antivírak keď si sa nakazila 😀 sedíš na wc? 😀 ale nie už sa nesmejem lebo sa dosmejem 😉 silvi tak ty takto v noci po koncertoch, ten môj niekedy tiež tak pílí 😀 a hlavne keď je unavený alebo si vypije niekde na oslave 😀
lusi daj vedieť ako si pochodila u dr. 😉
tak bola som u obvod.tak vzali mi vyter vysledky v piatok ale podla vsetkeho co mam ake priznaky to nebude nic infekcne...aj kedze nemam horucku,aj brucho mi pozeral...taze som trosku upokojena...tak jooooj baby nech uz to pomoze....
zajtra idem k gyn.na poradnu...tak uvidim co tam....ale verim ze drobci su ok. 🙂 🙂
lusi aspoň že tak 🙂 ale čo to potom je že ťa to drží tak dlho 😒 veď namiesto aby si priberala budeš chudnúť 😒
tak toto neviem co je...ale je vo vzduchu nieco tak preto hnacka,vracanie...co tak citam,pocuvam skoro kazdy to ma... ☹
tak urobila som si bujon k tomu rozok tak predsa je to uz lepsie....uz nech to prestane...
neboj teraz som schudla pol.kila ale ked raz zacnem jest tak za par tyzdne budem ako melon 😀 😀 🙂 uz to zacne naberat svoj spad 😵
lusi ani ti dr nic nedal 😉 tak od rana som este nebola 😉 ale teraz som sa najedla,,uz to asi zas ide namna 😀 mam taky neprijemny pocit,,ze budem musiet letiet 😀
megy 😀 keby sa to aspon dalo pocuvat,,nic nanho neplatilo 😠 dufam ze dnes bude disco 😀
kiari 😀 myslim si ze aj citanim,,,ved ja som len precitala a na druhy den uz som behala 😀
silvi nemoze mi nato nic dat pokial nema vysledky z vyteru a hlavne ked som tehotna...len uhlie,caj vela tekutin a dieta 🙂
ale uz to ustupuje si myslim uz som nebola dnes len rano trosilinku....veriiiiiim ze bude uz lepsie... 🙂
idem si zase spravit bujon a rozok aspon to ked nic ine nemozem.... 😝
baby dnes úžasné prekvapenie, naša labradorka dnes nič ale fakt nič nevyparatila 😵 ničoho sa ani nedotkla 😵
lusi tak to je supeeeer,ze to ustupuje 😉 uz bolo nacase 😉
megy nepridala si jej nieco do jedla 😀 😀 😀
silvi vies co uz som myslela ze ustupi uplne...ale bola som dnes trikrat ☹ tak je to pomenej ako predtym ale uz by mohlo zeby som vobec neisla ☹ ja uz neviem....dufam,ze drobci su ok este ze zajtra idem do poradne 😉
lusi tak ja som bola 4 krat 😠 uz sa bojim aj vody napit 😀 aby som hned neletela 😀 ja uz tiez neviem ako to moze takto zrazu prist,,,a nie a nie odist 😠 esteze nemam krce,brucho nic neboli,,tak neviem z coho to mam ☹
silvi ja sa uz k tomu nevyjadrujem... 😠 😠 ja som bola dnes 4krat a som zvedava ci este pojdem....ale uz je to divne proste voda cez rit ☹ 😠 nechapem.......
baby tak vy sa už tu len o tom bavíte 😀 sa dobre zasmejem 😀 ale už aby vám bolo lepšie 😉 to je hrozné ako vás to chytilo 😒
babule nebojte raz to prejde 😉 dnes som si bola posediet z babami z inej temy co sme z pd bolo super aspon som si dobre pokecala 🙂 🙂
dobre ranko prajem 😉
u nas uz 3 den prsíííí 😠 to je hroza,,mohlo by sa uz pocasie umudrit 😒 dnes v noci som zas pocuvala ciganskych diablov 😀 drahy nejako zacal moc koncertovat 😒 uz by si mohol dat aj prestavku 😀
lusi ani ja uz nemam k tomu slov ☹ nechapem to,,ved nemam ziadne priznaky crevnej chripky,,ani krce,,ani teplota,,nic mi nieje,,len ma prehana 😠 tak z coho to moze byt,,uz aby bolo potom 😉
😀 megy,,pockaj ked to na teba pride,,uz sa to blíííízi 😀 nikomu neotvaraj dvere 😀
kiari treba sa troska odreagovat 😉 ja som si uz davno nebola takto posediet,,aj by som si uz niekam zasla 😉
dobré ránko 😉 ach ten dážď ☹
silvi, lusi ako je dnes? stále neprechádza? ja užívam teraz antibiotiká čo mi poslali recept z toho centra,tak hádam ma to ochráni pred všetkými bacilmi 😅
kiara,tak si sa zabavila 😉 raz za čas je to super takto si posedieť,ja sa s kámoškou dohováram už ani neviem koľko, vždy si povieme že si zavoláme a dohodneme a potom sa o mesiac stretneme niekde v obchode a zasa sa dohodneme že si zavoláme 😀 a tak dookola 😀
ahojte,tak bola som na poradni krv ok,moc kedze je teraz ta hnacka tak proteiny su zyvsene ale to kvoli hnacke taze len vela tekutin musim pit 😉 drobci su tam,hybu sa,srdiecka biju to je zaklad.... 😉
ale sakra,zabudla som si vypytat fotku 😒 taze dnes som hodila do albumu brusko a teh.tricko 😉
no u mna je to tak ze krce sem-tam,hnacka je to uz len take ani sama neviem take malinke mnozstvo len...taze nadalej dieta 😒 som zvedava aky pride ster z konecnika ci tam nieje bacil..... 😉
ahoj lusi, pekná blúzka 😉 tak to bude tá moja 🙂
jaj baby tak nech vám to už prejde
megy ano tvoja 😀
tak mna to asi neprejde...ale je to uz neprijemne lebo co teraz nikam nebudem moct ist ze co ked....ja si myslim ze je to z tych liekov co beriem,ved tolko ich mam ze az....ale musim ich brat 😒
ahojte babulky tak ja konecne doma bolia ma nozenky a taka som unavena a stale prsi no hruza 😉
kiariiiiii ahoooooooooj 🙂 pochval sa co nove?
lusi krasne brusenko 🙂 🙂 ale nabuduce uz fotto drobcov???? 🙂
lusi nic moc ale uz v maji si idem dat ziadost a uz sa to trochu pohne 😉
kiari no aj aj som chcela ale vsetko sa tak rychle zvrtlo...tak som nato zabudla...nabuduce uz slubujem aj ja sama chcem 🙂
ahojte kocky,,dobre ranko prajem 😉
tak u nas uz 4 den prsííí 😠 uz by to mohlo prestat 😠 vcera som bola taka,,ale taka napalena 😠 ze som nemala chut nanic 😒 keby som stretla tu moju vydarenu svagrinu,,tak neviem ako by to dopadlo 😖 urcite by som skoncila na policii 😀 stretla som kamosku,s ktorou sme sa 5 rokov nerozpravali,,chodili sme okolo seba ako keby sme sa nikdy nepoznali a za to mozem dakovat mojej jeb... svagrinej 😠 neviem ako ale zacali sme sa rozpravat,,doslo k tomu preco sme sa vlastne nerozpravali,,a nakoniec sme zistili,,ze ta moja svagrina je pekna svina 😠 ked bola so mnou tak mne rozpravala ako ta kamoska ma ohovara,vsetko zle mi praje,,a ked bola s nou tak jej zas rozpravala ze ja ju ohovaram,,proste takto to islo stale dokola,,este som vtedy svagrinej hovorila,ze co sa jej stalo ,,ved ja som jej neublizila ani som nanu nic zleho nepovedala,,ze preco tak namna rozprava,,ved spolu sme chodili aj po dr,,lebo ani ona nemoze mat babo,,zistili jej ze ma otocenu maternicu ☹ neislo mi to do hlavy,,az vcera ked sme sa o vsetkom porozpravali,,tak sme zistili aka je ta svagrina totalna spina,,prepacte ze sa tak vyjadrujem,,ale toto ma uz riadne nahnevalo 😠 co je to vlastne za cloveka,,ved ona asi uz ani clovek neni,,hlavne ze chodia kazdu nedelu aj so svokrou do kostola,,myslia ze ked budu chodit do kostala a takto druhym ublizovat,,budu mat odpustene,,ale toto sa im vsetko vrati ☹ ja uz nemam nanu slov,,no ale ako som povedala keby som ju bola vcera stretla tak je asi po nej 😠 a ja by som vam asi pisala z basy,,az by tam vobec mali internet 😀
lusi ty ako 😉 je lepsie,,mne to uz trosku prechadza,,chcela som ist k dr,,ale dnes neordinuje,,tak pojdem zajtra 😉 nech aj mne urobi stery,,lebo tiez mam strach aby som nemala nejakeho bacila ☹ ked si tak spomeniem tak mne toto zacalo ,,ked som zacala stimulovat,,vtedy ma zacalo 1 krat prehanat,,a teraz to mam uz od novembra 3 krat,,predtym som to v zivote nemala ☹ jedna baba v inej teme raz pisala,ze ju zacalo prehanat ako zacala stimulovat,,ze ci aj ine mali takyto problem,,tak neviem ci by to mohlo byt aj od tych liekov,,ja uz neviem co si mam myliet,,preto radsej pojdem k dr,,vcera som mala ist k zenskemu na chlamidie,,ale radsej som nesla,,ked mam toto,,najprv nech sa dam do poriadku a potom pojdem 😉
dobré ránko babule 😉
silvi aj u nás ešte prší ☹ tá tvoja švagriná je riadna sviňa, ja mám takú istú a aj tá moja sa vláči stále po kostoloch, a teraz je v nemocnici, vraj bola na operácii som sa dozvedela, ale nezaujíma ma to , to mi len mama povedala, že je v nemocnici
lusi, kiara,marti, krásny dník
Ahojte,ale ste tu popisali ☹ 😀
silvi jasne radsej nechod na chlamydie neze este budes na koze a nieco vyjde ked neudrzis 😀 😀
bola som pre vysledky z NT su negativne!!!! 🙂 taze som velmi rada 😉
uz len ta hnacka najst pricinu....zajtra uz bude vysl.z vyteru som zvedavaaaaa 😉
ahoj lusi, tak supr že výsledky sú dobré 🙂 a čo aspoň už je konečne lepšie a hnačka je na ústupe?
megy nic nieje na ustupe ide to stale,zjem a uz citim take brunenie v crevach a idem aj ked je to malinko ale proste tam sa nic neudrzi a musi von....som zvedava na vysledky....ale co ak pridu ze tam nic nieje co potom?
ja na toto tehotenstvo nikdy nezabudneeeeeeem ☹ 😀

ahojte,tak ja neviem...ako bude prebiehat den ale idem za obv.dr.nech vezmu mi vzorku stolice lebo toto je sila...nepamätam zeby mne uhlie nezabralo.stale mi zabralo hned.... ☹ v noci som bola raz aj to uz som myslela ze uz to je take ze no nie riedke....
rano tak trosku riedke....no povedzte co mam robit?????ved mne sa uz sniva o jedle....vsetko by som jedlaaaaaaa ☹ 😀