Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
veru uz to nieje normalne,mam z toho obavy aj muz....uz nech je raon ake su vysledky....
idem ja do postele,nech sa vyspim a nech volam dr.som zvedava aka bude noc.... ☹
pekny vecer 😵
pekny vecer zelam 🙂
lusi neboj bude to ok ale tiez som zvedava ake budes mat vysledky 😒
silvy no co si pisala to je na infarkt ozaj 😒 Tie nase svagrine su teda ....Mne zase urobila to ze kamarat mi po nej poslal jedle gastany a ja som vtedy bola tehu a ona mi neposlala ani jeden ani mi nezavolala aby som si pre ne prisla!!Niekedy rozmyslam ci mi to neodyslo preto ze tie gastany mi chybali 😒 Ona ich radsej vsetky zožrala hnusoba jedna....a to este vseliake ine pikosky co som pri nej zažila??to by bolo na dlho mohla by som aj roman pisat 😉 ja asi tolko 🙂
megy ahoj mojko 😉
Ahoj holky, jen Vám chci nalít trochu optimismu..... 🙂
Mám za sebou neúspěšné IVF se všema nadstandardama jaké existují...poté nás čekal KET, kterému jsem nevěřila, protože % je nižší a ještě s problémama, které jsme měli, jsem tomu vůbec nevěřila.....zítra je našemu prckovi 13měsíců......
Držíme vám palce... 🙂
dobré ránko 😉
vladka,dík za povzbudenie, takéto príspevky potešia a želám vám veľa, veľa dobrého a hlavne aby ste boli zdravučkí 🙂
silvi, kiara, tak ako tak čítam tá moja švagriná je taký slabý odvar od vašich, a možno je to preto lebo zasa až toľko toho nestihla, som to skoro stopla,už zasa ich máme na jazyku 😀
lusi tak čakám ako si dopadla s tými výsledkami,dúfam že dobre,ale ak nič nezistia tak z čoho to je? 😨
silvi a ty sa cítiš ako? už je lepšie? 😉
megy ahoj len som sem na chvilu skocila idem do prace .ono ani ja sa nenastevujem ale vies PD je male a vselico sa mi dostane do usi 😉
lusi ako sa citis dufam ze uz lepsie???
Krasne ranko prajem.... 🙂 pozeram rozpravku BAMBULKA 😀 😵
tak este som nevolala lebo tak skoro nebudu mat,az o chvilku....
vysledky este nie su az okolo obeda mam volat....ma porati to cakanie neznasam 😒
kiari mohlo by byt aj lepsie....hadam bude 😀
Vysledky uz su na 13 h.mam prist za dr. a mi vysvetli je tam nieco...ale po tel.nechcel rozp.ale nic vazne uplne v pohode...taze uvidime co za bacilko tam je 😀 ale hlavne nech mi neico nato predpise a nech to zmizne 🙂
krasny den vam prajem kocky moje 😉
konecne vykuklo slniecko 😉 hned je krajsi den 🙂 tak mne to uz troska prechadza,,bola som dnes u dr ale predlzil si volno,,tak dnes este neordinuje 😒 pojdem v pondelok,,lebo sa naozaj bojim co ak tam nieco je 😉 nemozem si ani vysetrenia dat urobit u zenskeho,,vravela aj sestricka,aby som s tym pockala,,kym nebudem vediet z coho tie prehanky suuuu 😖
lusi zabudla som ti napisat ze ta bluzka je kraaaasna 🙂 megy sa uz urcite tesííí 😉 lusi to uz by bola aka hanba,,keby som bola na koze a zrazu .... 😲 asi by som utekala aj vyzlecena o 106 😀 😀 😀 dufam ze to nebudes mat nic vazne,,hadam nejaky maly bacil,,da ti lieky a zmizne 😉 uz aj ja rozmyslam ze asi nieco tam take budem mat 😉
megy to bud rada ze si zakrocila skor 😉 ktovie co by este povystrajala 😒 len ja som nato prisla neskoro,,ale lepsie neskoro ako vobec 😉
kiari ja uz fakt nemam nanu slov,,vcera som sa dozvedela,,ze stale rozprava kokot,,, 😠 a pritom tam uz vyse roka nechodim a pokoj neda ☹ ja sa fakt raz naserem a jednu jej pridrbkam 😀
tak mi volali z ISCARE že konečne prišli výsledky fragmentácie DNA spermií, mám volať embryologyčke, zavolám, ešte asi obedujú, som nervózna asi ako ty lusi 😀
tak som tam volala, hranica fragmentácie je 10-19% a my máme 30% poškodených,tak to nám asi už odporučia darcovské spermie, no musím povedať že nie som o nič múdrejšia, uvidíme čo povedia budúci týždeň, pôjdem na kontrolu a nech nám to teda vysvetlia trošku bližšie 😒
tak a mame to....je tam bacil yersinia potvora jedna dal mi nato antib.ktore sa mozu v teh.a neuskodia 🙂 potvrdil mi to aj gyn.som mu volala 🙂 ale viete co mi povedal ze z tych liekov moze byt hnacka 😀 tak sme sa smiali ze u mna ma prestat a nie zacat 😀
dufam,ze sa to nezhorsi a ta potvora co tam sarapati zmizne co najrychlejsie 😀 😅
megy tak to je skoda ze take vysledky ale nevadi aj ked darcovske sp.hlavne ze budes tehu a budete mat babo o ktore sa budete starat ako o vlastne 🙂
lusi tak hlavne je ze vies co tam sarapati 😉 a ze to neuskodi drobcom 😉 😀 lusi takze budes pokracovat v prehankach 😀 tak to iste caka aj mna 😉 krasne foto stale mas,,este maslicky ti chybaju 😀
megy,,je mi to luto ☹ ale pockaj ked pojdete na kontrolu co vam tam povedia 😉 este je skoro stracat nadej 😉
silvi aj ja vravim...ale dufam ze nebude pokracovat hnacka a ze sa uz zastavi a ta bacilka odide z mojho tela 😀
no k foto sa nevyjadrujem 😀 zbytocne budem davat nove,o par dni sa zmaze 😠
lusi ja si to teraz odbeham 😀 a ked zacnem so stimulkou tak dufam ze budem mat uz pokoj s prehankami do konca zivota 😉 lusi a nepovedal ti ze z coho sa tam objavil 😉
silvi to svinstvo sa dostava do tela zo zle tepelne upravenych jedla...to je mäso,ale moze byt aj v chladnicke na salame a tak...
Ahojte, dnes som 12 DC, pobolieva ma v podbrušku a keď som išla na toaletu, tak som si všimla, že mám priehľadný biely hlien na nohavičkách. To mohol byť náznak ovulácie? Neviete mi poradiť?
A ešte by som sa rada spýtala, viem, že spermie dokážu prežiť aj niekoľko dní, ale aj vtedy, keď sa žena po pohlavnom styku osprchuje? Ďakujem.
ahojte baby mam pre vas dve novinky prvá je že vam pišem z mojho noveho notebooku 😀 konečne ma manžel nebude odhanat a možem tu byt kolko chcem 😉a ta druha sprava mám schvalenu žiadost takže možem si ist pre inekcie 😅a je to tu počkat menzes a šup do stimulky 🙂takže začiatok mája 😅 inak ako sa máte ?lusi dufam že ti tabletky zaberu nech sa tej hnusnej hnačky už konečne zbavýš 😕
marti ja ze uz nam pises ze si tehulka 🙂 ale nevadi,aj to su dobre spravy 🙂 tak sup do stimulky uspesnej aspon s dvojickami 🙂
len pre teba ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 😵 😵
aj aj verim,ze ak tie lieky beriem tak ta potvora zmizne az sa za nou zaprasi 😒 co si ona mysli teraz ma obtazovat 😠 😀
soni,ano moze to byt ovulacia 🙂 ta ma priznak hlienu
jaj lusi bars by si mala pravdu to by ma ani nenapadlo že by som mohla byt tehu 😀 veru tie tt budem potrebovat dufam že to nedopadne jak minule 😅 mne bude stačit aj jedno 😉
marti ako jedno dve je najlepsie mas pokoj.... 🙂 😀 😵 vsetko je na nom tam hore ci jedno ci dve 😉
neboj,tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt poposielam tolko aby ti stacilo 😉
Ahojte, dnes som 12 DC, pobolieva ma v podbrušku a keď som išla na toaletu, tak som si všimla, že mám priehľadný biely hlien na nohavičkách. To mohol byť náznak ovulácie? Neviete mi poradiť?
A ešte by som sa rada spýtala, viem, že spermie dokážu prežiť aj niekoľko dní, ale aj vtedy, keď sa žena po pohlavnom styku osprchuje? Ďakujem.
marti, super,tak ideš do toho skôr ako my ostatné 🙂 budem hrooooozne mooooooc držať palce 😉
lusi tak antibiotiká hádam zaberú 😀
soni,ovulka sa tak prejavuje 😉
všetkým krásny večer a dobrú noc 🙂
ahoj megy tak skusime hadam sa podarý 😅 soni skus si spravyt ovulačný test mal by ti ukazat či maš ovulku 😉 lusi posielaj lebo bojím bojím 😅 🙂
ahojte babule 😉
lusi tak super ze to neni nic vazne a bacila vyzenieme 😀 neboj za tri dni bude lepsie kym zaberu lieky 😉
silvy vsak aj vo mne sa to vsetko zbiera a raz vybuchnem ale vzdy si poviem vsak ten hore to vidi no uvidime.
marti gratulujem ku schvalenej ziadosti tak ti budeme drzkat palcek straaasne moc!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉
krasny den vam prajem 😉
u nas svieti slniecko 😉 konecne 😉
lusi to uz aby som sa bala aj jest,,ci tam nieco nieje 😒 musim pockat do pondelka a uvidim ako som na tom 😉
megy ty sa nam nejako ulievas 😀 kde sa flakas 😉
kiari aj ja si tak hovorim,,ale neviem dokedy 😉 ved vsetko ma svoje hranice,,a ona uz ich dost prekrocila,,tak vo mne to pomaly vrie a casom asi vybuchne 😠
marti skvela sprava,,drzkam palce 😉
Dobre ranko 🙂
veru uz sa budem bat ci nahodou nechytim zase ci nebude na salame alebo mäse,sakra nechapem tomu ..... 😉 na nervy to je...
idem poumyvat fajne chaldnicku....neze tam bude nejaka yersinia este sarapatit 😀 😀
a rozmyslam ci pojdem niekam ci nie....lebo mi uz sibe doma... 🙂
lusi ja sa asi stanem vegetariankou 😀 aj ja sa chystam poumyvat chladnicku,,tak ju vydrhnem ze ani farba tam nezostane 😀
treba trosku na prechadzku,,vyvetrat sa nadychat cerstveho vzduchu 😉 aj ja rozmyslam kde zakotvim,,tiez ma to uz doma nebavi,,este ked tak svieti slniecko je skoda doma sediet 😉
megyyyyyy haloooooo,,,megyyyyyyy haloooooo 🙂

lusi to určite nezabudneš, budú ti ho pripomínať dvaja krásni drobci 😀 😵 ale fakt už ti to trvá akosi dlho,to nie je normálen 😒