icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
19. jan 2010

marti diki 🙂 aj ja sa tesim... 😉

silvia545
19. jan 2010

marti tento rok bude uspesny,tak ako sme si povedali aspon v niecom mala dr v gf pravdu,ze ked sa ma ujat tak sa ujme aj bez PK.

lusi ja sa tesim s tebou citis to? 😅 😵 🙂

lusinkaj
autor
19. jan 2010

silvi zatial nie,musis silnejsie 🙂 😀 🙂

martineluska
19. jan 2010

😀 baby robila som žemlovku ale taka je suchá že som sa skoro zadrhla 😝

lusinkaj
autor
19. jan 2010

mnam mame mi radi zemlovku.. 🙂 uz musim spravit aj ja..zapi niecom 🙂 pivom alebo nieco alko... 😀

martineluska
19. jan 2010

mužik si ju polial mliekom sladkým a že už bola dobrá. dala som aj tvaroh aj dobre vela jablčka ale čim viac sa snažim tim skor to do... 😀

lusinkaj
autor
19. jan 2010

marti tak musis sa menej snazit lebo muzik ta vymeni 😀

martineluska
19. jan 2010

😀 nech skusi 😀

lusinkaj
autor
19. jan 2010

ta co uz vtedy najdes ineho 😀

martineluska
19. jan 2010

😀 ale toho už najpr pošlem na spermiogram kym si snim niečo začnem 😎 toto keby čital moj mužik 😕

lusinkaj
autor
19. jan 2010

presne tak marti...ale neviem ci najdes nejakeho co ma dobre,lebo uz asi kazdy druhy-treti ma problem...
ale nie sranda 😠

martineluska
19. jan 2010

veru a mi zato musime trpiet. ale čo už. Ja by som toho mojho nemenila 🙂 😅 zatial 🤐

lusinkaj
autor
19. jan 2010

ved to co mame z toho ze ho vymenime,ten druhy by bol hrozny v inyh veciach... 😖

martineluska
19. jan 2010

moj mužik chce ist na pc takže odchadzam ale zajtra pridem. zatial sa maj pekne a dobru noc. 🙂

martineluska
19. jan 2010

v tom maš pravdu lusi 🙂

lusinkaj
autor
19. jan 2010

no tak tak by to bolo urcite ...
ok,idem aj ja boli ma brusko,trosku sa vystriet...papa 😉

lusinkaj
autor
20. jan 2010

dobre ranko baby 🙂 co dnes mate na plane?

kiara15
20. jan 2010

lusi ahoj ja som len na skok idem do prace len som sem nakukla ako sa ti vodi??vklad kedy??drzkam palce 😉 😉

silvia545
20. jan 2010

ahojte baby 😵
lusi tak ako sa citis?este boli?ja dnes peciem prekladane zemiaky,strasne ich lubim,dnes sa nemusim ponahlat,moj nepride na obed,robi mimo firmy,tak mam veget,
ty dnes co varis,daj nejaky typ na zajtra,to je strasne,rozmyslat co uvarit,niekedy nemam ani tusenie co uvarit,kazdy by chcel nieco ine 😉

antoaneta
20. jan 2010

Ahoj holky, můžu se přidat? Mám za sebou 1. IVF s ISCI - neúspěšné. 10 den od trasferu jsem začala špinit, přesto jsem ještě doufala. Včera mi to ale lékaři potvrdili - nepovedlo se ☹ . Strašně moc mě to zlomilo, - moc to bolí. Chce se mi pořád jen plakat. Navíc nemáme žádné mrazáčky ☹ .Přesto ale svůj boj a touhu po miminku vzdát nechci. Prosím, existuje nějaká rada, pomoc, co dělat pak? Jak se dát, tam vnitřně v bříšku co nejdřív do pořádku, (přece jen všechny ty stimulanty byly pořádný drijáky) aby už ten příští pokus byl úspěšnější? Bráním se tomu, ale pořád přemýšlím proč? Snažím se najít důvody nebo příčiny. Nejedla jsem málo vitamínů? Nebo naopak nejedla jsem jich hrozně moc? Nebo měla jsem dělat všechno jako předtím, nešetřila jsem se po tom transferu zbytečně moc? Ach jo. 😢
A prosím, kdy mohu, nebo za jak dlouho si myslíte, že je nejvhodnější jít do toho znovu?

silvia545
20. jan 2010

ahoj antoanet,
ani mne 1 ivf nevyslo,ani mrazaciky sme nemali,ale nevzdavam sa,budem bojovat dalej,mne povedali pri 1 odbere krvi,ze som v tom,ta radost bola neopisatelna,o 2 dni som zacala krvacat,radost pominula,2 krv negat.,tak ako ty aj ja som preplakala cele 3 dni,este teraz,ked si na to vzpomeniem,tak mam oci plne slz,ale nesmieme sa vzdat,
na dalsie ivf by som mala ist april maj,ak nam do toho nic nepride,na 1 som bola november 2009,dalsie ivf sa robi po 4-6 mesiacoch,aspon tak mi povedala doktorka,
nevzdavaj sa,ked nam to nevyslo prvy krat,tak 2 krat sa to urcite podari...no musi sa to podarit,musime v to verit 🙂

lusinkaj
autor
20. jan 2010

ahojte baby,boli sme na navsteve teraz sme domka... 🙂 a vy co robite?

silvia545
20. jan 2010

ahojte baby,
lusi tak si si bola troska poklebetit,ja pojdem zajtra,krsniatko malo 9 rockov,tak pojdem pogratulovat,odohnala som dcerku od PC,tak som sa sem mrkla co nove,ako sa citis? 😉

lusinkaj
autor
20. jan 2010

silvi,no tak sa mi nechce vobec varit na nervy...tak som vyuzila a dnes som nevarila
no mam sa uz lepsie,ale este to pobolieva..

silvia545
20. jan 2010

lusi nam este zostalo aj na zajtra takze bude zas veget,prisiel drahy z prace tak ho idem nakrmit,zatial pa pa 😅

lusinkaj
autor
20. jan 2010

a co si fajne varila dnes?ja zajtra nejaku polievku a zem.packy mnam uz sa na ne tesim... 😲

silvia545
20. jan 2010

dnes som robila prekladane zemiaky,zajtra volno a v piatok netusim co do hrnca,porad nieco dobreeeee 😲

kiara15
20. jan 2010

pekny vecer vsetkym a ja som bola v praci do teraz a varit sa mi ozaj uz nechce 😉

silvia545
20. jan 2010

ahoj kiari,
to ti verim kiari,uz len kavicku alebo dobry cajik,vyvalit sa do kresla a oddychovat... 😵

lusinkaj
autor
20. jan 2010

silvi no ja polievku a zem.placky so syrom a tatrskou,mnam... 😉
kiari ahoooj...no uz len odychuj