Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
marti tak si urob test, možno si tehotná 😅 tak to by bolo prekvapko 😉
silvi už je ok, už si oddýchol a psa už nikomu opatrovať nebude 😀
marti dakujem za opytanie...celkom fajn tehulkujem 🙂
dnes mi manzel povedal,ze uz sa menim.... 😀
ak nedorazý do utorka tak si urobým megy skor nie. ale neverím že by som bola tehu 🙂 lusi ved už sa musíš menit 2 babulky musia mat miesto v brušku 😀
lusi dakujeeeeeeem za t t t t t vírusiky 🙂 budem ich potrebovat 🙂 ale najvacsia sranda je ze ziadost uz mam,,ale vysetrenia nie a nie urobit 😀 vzdy sa nieco na mna nalepííí 😠 uz som ako ta lepiaca paska na muchy 😀 😀 😀
😀 megy myslela som ze tyzden bude z toho hotovy 😀
prave ma nasrala švagrina 😠 napisala mi smsku že vraj zajtra nedojde do roboty a ja som pn takže je to v prdeli 😅 silvi na farmu mi posielaj to zelene sklo na skleník dobre? myslím že ti ho maš v darčekoch 😀 ostatne už mám všedko 😉
dost skoro ma informovala nie? 😅
pekny vecer babulky vidim za ten cas co som tu nebola ste toho popisali ja som behala kade tade manzel prisiel tak sme boli vsade pozvany tak sme len behali 😉 ale som si to uzila 🙂
ahojjjjj kiari ti stratená 😀 baby už zdrhly niekam 🙂 ako sa máš?
dobre ranko 😉
u nas je zamracene 😠 a dost chladno 😒 nemam rada take pocasie 😠 uz aby bolo teplucko,,bazen,,jaaaj 🙂
marti este ze ti neposlala sms dnes rano 😖 ok budem ti posielat,,mne zas chyba ta cierna guma,,ten trojuholnik ozdobny alebo co to je,,a este tie mriezky 😉 mne sa da posielat iba sklo a to zelene 🙂
ahoooj kiari 😉 nohy este funguju 😀 behas kade tade 😀
dobré ránko 🙂 silvi aj u nás je škaredo 😠 a ešte asi dlhšie aj bude 😠 som teraz ráno volala tej soc. pracovníčke, že dohodnúť sa kedy príde a ona nechcela povedať že kedy, sú to opice a ešte sa tvárila, že aká je chudera, že ona musí ísť k nám po pracovnej dobe, keď pracujeme do 15:00, oni sú asi drblé tie sociálne pracovníčky, my si chceme adoptovať dieťa, oni nás samozrejme preverujú či sme zamestnaní a koľko zarábame ale na druhej strane chce aby sme boli doma aby ona chúďa nemusela k nám na návštevu po pracovnej dobe 😠 tak čo vlastne chcú má chodiť so práce alebo sedieť doma na riti 😠 keby som bola nezamestnaná tak to by sa im tiež nepáčilo, och sme len na začiatku a už ma rozčuľujú, ja neviem ako to všetko vydržím, mám teraz akési fakt blbé obdobie, všetko na mňa akosi padá, zdá sa mi, že sa mi nič nedarí a každý deň ma niečo naštve 😠 začínam chytať totálnu depku 😢
Ahojte 🙂
co robite baby?ja varim obedik... 🙂 manzel v praci 🙂 u nas take vselijake pocasie rano prsalo,teraz aj slnko vykuklo take zubate...
megy nerozculuj sa,kasli nato... 😀 😝
megy to ony tak robia,,ze pridu necakane 😖 je to zle,,lebo teraz budete musiet sediet doma a cakat kedy sa objavia 😅 a ak by ste nahodou niekam len odbehli,,tak moze sa stat,,ze pridu prave vtedy 😠 tak nic ine nezostava,,len sediet doma 😀
lusi ja dnes nevarim,,mam od vcera 😉 a zajtra to netusíííím 😀
silvi ved hej ja mam tiez tak ze ked v nedelu varim mame aj pondelok ale vcera som nevarila,tak karfiol uz mam obaleny,idme ho uz vyprazit,zapnem aj zemiaciky a nech sa to vari aby ked pride manzel o pol.3 domov mal teple a sa spolu najeme....
ale ci to ostane aj na zajtra netusim,ale skor nie...taze uz teraz rozmyslam co varit 😀 😝
lusi tak rozmyslaj a poriadne 😀 potom daj vediet co sa bude varit 😉
silvi zapinam,zapinam mozog ale nic ma nenapada nieco rychle by som chcela kedze dnes som sa piplala s tym karf.nemam rada obalovanie 😝 asi rezance s tvarohom ale ci to manzel schvali neviem,nema velmi rad 😀
lusi tak ty si mi urobila chut na karfiol 😀 ak budu u nas mat tak urobim 😉 ale ked nie tak neviem 😒 ani moj nema rad rezance ani cestoviny,,povedal ze z toho sa nenaje 😉 ale ja zas mam rada cestoviny 😵 no musime sa prisbosobit nasim chlapom 😀
marti ako,,mrska uz prisla 😉 bodaj by neprisla 9 mesiacov 😉
lusi ten karfiol by som si aj ja dala, veru dlho sme nemali 🙂 mňam 🙂
baby idem k telke, dobrú noc a sladké sny 🙂
silvi moj ma rad cestoviny rozne ale prave s tvraohom nemusi fakt len raz za cas a preco???lebo doma to jedol asi kazdy tyzden 😝 chudatko moje....ale ja zase mam rada ces.s tvarohom 🙂 ale musim sa prisposobit.....
fakt karfiol bol fajny,zemiaciky aj salatik som urobila... 🙂
pekny vecer zelam babulky 😉
marti aj ja som potom zdrhla myslela som ze uz nik tu nieje 😀 ako si daleko mrcha uz prisla??
silvy veru mala som tulave topanky ja neviem co sme mali za vikend a cely tyzden 😉
pekný večer dievčatá 🙂 myslíte, že by som sa k Vám mohla pridať? v mojej "bývalej" téme sú už všetky tehotné, tak si nemám s kým písať ☹
wodanka jasne ze mozes 😉 a kolko sa snazite??
ahoj kiara, dakujem 🙂 s mm sa snazime viac ako rok a pol.. a mame za sebou jedno neuspesne IVF
Vy ste na tom ako?
wodanka ja uz mam dve neuspesne ivf a jedno ket uspesne ale v 7tt mu prestalo byt srdiecko ☹ ale koncom augusta a zaciatkom septembra ideme na to znova 😉
wodanda pridaj budeme radi 🙂 takže mrcha nikde zajtra spravim test ale tehu určite niesom ja neverým na zazrak 😝 silvi už mi neposielaj na skleník už mam všedko posielaj nejake kvetinky ja ti budem ešte ten material 😉
marti a mozno aj zazrak sa stane 🙂
to ma mrzi, a aj Ti lekari povedali, ze preco? a kam chodis do CARu?
my sme sa ku KET ani nedostali, resp. nam nic nezostalo... mala som viac ako 20 vajicok, oplodnili nam 11 a nakoniec zostalo len jedno a to sa neujalo...
wodanka veru nic mi nepovedali este mi to doky poslal na genetiku a vsetko bolo ok tak sam bol stoho mimo 😒 no uvidime to 3ivf 😉 ja som mala len 7vajok a stoho sa oplodnilo 6 a aj ostalo 6 len ked rozmrazovali tak 3 to vzdali 😒
kiari od potratu mi trocha rapluje cyklus takže 🙂
tak to je fakt neuveritelna smola 😒 ale do tretice Ti to urcite vyde 😉 a kam chodite?

ahoj lusi 🙂 ako tehulkuješ?