icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
2. máj 2010

ahoj lusi 🙂 ako tehulkuješ?

megynka
2. máj 2010

marti tak si urob test, možno si tehotná 😅 tak to by bolo prekvapko 😉

silvi už je ok, už si oddýchol a psa už nikomu opatrovať nebude 😀

lusinkaj
autor
2. máj 2010

marti dakujem za opytanie...celkom fajn tehulkujem 🙂
dnes mi manzel povedal,ze uz sa menim.... 😀

martineluska
2. máj 2010

ak nedorazý do utorka tak si urobým megy skor nie. ale neverím že by som bola tehu 🙂 lusi ved už sa musíš menit 2 babulky musia mat miesto v brušku 😀

silvia545
2. máj 2010

lusi dakujeeeeeeem za t t t t t vírusiky 🙂 budem ich potrebovat 🙂 ale najvacsia sranda je ze ziadost uz mam,,ale vysetrenia nie a nie urobit 😀 vzdy sa nieco na mna nalepííí 😠 uz som ako ta lepiaca paska na muchy 😀 😀 😀

😀 megy myslela som ze tyzden bude z toho hotovy 😀

martineluska
2. máj 2010

prave ma nasrala švagrina 😠 napisala mi smsku že vraj zajtra nedojde do roboty a ja som pn takže je to v prdeli 😅 silvi na farmu mi posielaj to zelene sklo na skleník dobre? myslím že ti ho maš v darčekoch 😀 ostatne už mám všedko 😉

martineluska
2. máj 2010

dost skoro ma informovala nie? 😅

kiara15
2. máj 2010

pekny vecer babulky vidim za ten cas co som tu nebola ste toho popisali ja som behala kade tade manzel prisiel tak sme boli vsade pozvany tak sme len behali 😉 ale som si to uzila 🙂

martineluska
2. máj 2010

ahojjjjj kiari ti stratená 😀 baby už zdrhly niekam 🙂 ako sa máš?

silvia545
3. máj 2010

dobre ranko 😉
u nas je zamracene 😠 a dost chladno 😒 nemam rada take pocasie 😠 uz aby bolo teplucko,,bazen,,jaaaj 🙂

marti este ze ti neposlala sms dnes rano 😖 ok budem ti posielat,,mne zas chyba ta cierna guma,,ten trojuholnik ozdobny alebo co to je,,a este tie mriezky 😉 mne sa da posielat iba sklo a to zelene 🙂

ahoooj kiari 😉 nohy este funguju 😀 behas kade tade 😀

megynka
3. máj 2010

dobré ránko 🙂 silvi aj u nás je škaredo 😠 a ešte asi dlhšie aj bude 😠 som teraz ráno volala tej soc. pracovníčke, že dohodnúť sa kedy príde a ona nechcela povedať že kedy, sú to opice a ešte sa tvárila, že aká je chudera, že ona musí ísť k nám po pracovnej dobe, keď pracujeme do 15:00, oni sú asi drblé tie sociálne pracovníčky, my si chceme adoptovať dieťa, oni nás samozrejme preverujú či sme zamestnaní a koľko zarábame ale na druhej strane chce aby sme boli doma aby ona chúďa nemusela k nám na návštevu po pracovnej dobe 😠 tak čo vlastne chcú má chodiť so práce alebo sedieť doma na riti 😠 keby som bola nezamestnaná tak to by sa im tiež nepáčilo, och sme len na začiatku a už ma rozčuľujú, ja neviem ako to všetko vydržím, mám teraz akési fakt blbé obdobie, všetko na mňa akosi padá, zdá sa mi, že sa mi nič nedarí a každý deň ma niečo naštve 😠 začínam chytať totálnu depku 😢

lusinkaj
autor
3. máj 2010

Ahojte 🙂
co robite baby?ja varim obedik... 🙂 manzel v praci 🙂 u nas take vselijake pocasie rano prsalo,teraz aj slnko vykuklo take zubate...
megy nerozculuj sa,kasli nato... 😀 😝

silvia545
3. máj 2010

megy to ony tak robia,,ze pridu necakane 😖 je to zle,,lebo teraz budete musiet sediet doma a cakat kedy sa objavia 😅 a ak by ste nahodou niekam len odbehli,,tak moze sa stat,,ze pridu prave vtedy 😠 tak nic ine nezostava,,len sediet doma 😀

lusi ja dnes nevarim,,mam od vcera 😉 a zajtra to netusíííím 😀

lusinkaj
autor
3. máj 2010

silvi ved hej ja mam tiez tak ze ked v nedelu varim mame aj pondelok ale vcera som nevarila,tak karfiol uz mam obaleny,idme ho uz vyprazit,zapnem aj zemiaciky a nech sa to vari aby ked pride manzel o pol.3 domov mal teple a sa spolu najeme....
ale ci to ostane aj na zajtra netusim,ale skor nie...taze uz teraz rozmyslam co varit 😀 😝

silvia545
3. máj 2010

lusi tak rozmyslaj a poriadne 😀 potom daj vediet co sa bude varit 😉

lusinkaj
autor
3. máj 2010

silvi zapinam,zapinam mozog ale nic ma nenapada nieco rychle by som chcela kedze dnes som sa piplala s tym karf.nemam rada obalovanie 😝 asi rezance s tvarohom ale ci to manzel schvali neviem,nema velmi rad 😀

silvia545
3. máj 2010

lusi tak ty si mi urobila chut na karfiol 😀 ak budu u nas mat tak urobim 😉 ale ked nie tak neviem 😒 ani moj nema rad rezance ani cestoviny,,povedal ze z toho sa nenaje 😉 ale ja zas mam rada cestoviny 😵 no musime sa prisbosobit nasim chlapom 😀

marti ako,,mrska uz prisla 😉 bodaj by neprisla 9 mesiacov 😉

megynka
3. máj 2010

lusi ten karfiol by som si aj ja dala, veru dlho sme nemali 🙂 mňam 🙂

baby idem k telke, dobrú noc a sladké sny 🙂

lusinkaj
autor
3. máj 2010

silvi moj ma rad cestoviny rozne ale prave s tvraohom nemusi fakt len raz za cas a preco???lebo doma to jedol asi kazdy tyzden 😝 chudatko moje....ale ja zase mam rada ces.s tvarohom 🙂 ale musim sa prisposobit.....
fakt karfiol bol fajny,zemiaciky aj salatik som urobila... 🙂

kiara15
3. máj 2010

pekny vecer zelam babulky 😉

marti aj ja som potom zdrhla myslela som ze uz nik tu nieje 😀 ako si daleko mrcha uz prisla??

silvy veru mala som tulave topanky ja neviem co sme mali za vikend a cely tyzden 😉

wodanka
3. máj 2010

pekný večer dievčatá 🙂 myslíte, že by som sa k Vám mohla pridať? v mojej "bývalej" téme sú už všetky tehotné, tak si nemám s kým písať ☹

kiara15
3. máj 2010

wodanka jasne ze mozes 😉 a kolko sa snazite??

wodanka
3. máj 2010

ahoj kiara, dakujem 🙂 s mm sa snazime viac ako rok a pol.. a mame za sebou jedno neuspesne IVF
Vy ste na tom ako?

kiara15
3. máj 2010

wodanka ja uz mam dve neuspesne ivf a jedno ket uspesne ale v 7tt mu prestalo byt srdiecko ☹ ale koncom augusta a zaciatkom septembra ideme na to znova 😉

martineluska
3. máj 2010

wodanda pridaj budeme radi 🙂 takže mrcha nikde zajtra spravim test ale tehu určite niesom ja neverým na zazrak 😝 silvi už mi neposielaj na skleník už mam všedko posielaj nejake kvetinky ja ti budem ešte ten material 😉

kiara15
3. máj 2010

marti a mozno aj zazrak sa stane 🙂

wodanka
3. máj 2010

to ma mrzi, a aj Ti lekari povedali, ze preco? a kam chodis do CARu?
my sme sa ku KET ani nedostali, resp. nam nic nezostalo... mala som viac ako 20 vajicok, oplodnili nam 11 a nakoniec zostalo len jedno a to sa neujalo...

kiara15
3. máj 2010

wodanka veru nic mi nepovedali este mi to doky poslal na genetiku a vsetko bolo ok tak sam bol stoho mimo 😒 no uvidime to 3ivf 😉 ja som mala len 7vajok a stoho sa oplodnilo 6 a aj ostalo 6 len ked rozmrazovali tak 3 to vzdali 😒

martineluska
3. máj 2010

kiari od potratu mi trocha rapluje cyklus takže 🙂

wodanka
3. máj 2010

tak to je fakt neuveritelna smola 😒 ale do tretice Ti to urcite vyde 😉 a kam chodite?