Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi a čo si robila celý deň? nám zasa navarila svokra, ja nestíham 😀
lusi ja som ta na tej fotka videla 😀 ale nevadi nedaj si radšej žiadnu lebo nám ta zrušia a potom čo bude ? ahoj silvi 😉
no ved to baby ja si radsej uz ziadnu nedam a basta......
megy ved ja som tiez take fotky videla ze tiez nevyhovuju podla tych pravidiel ale co uz...ja sa im nepacim 😀
Ahojte, ako dlho trvá príprava na KET, neviete mi poradiť? Ďakujem.
ahojte 😉
u nas stale prsíííí 😠 ja uz zosialem z toho pocasia 😅 v noci bol taky veter,,ze nam v zahrade vytrhlo slivku aj s korenmi 😠 nechapala som a este nam aj zo strechy vytrhlo sindel 😠 esteze len jeden 😉 no neviem keby dosiel nejaky este silnejsi tak nas asi uchytííí aj s domom 😠 katastrofa 😠 chceme ist do lidla ale moc sa mi nechce v takomto pocasi 😉
megy vcera som prala,,upratovala,,s kvetmi sme narabali,,lebo neviem co s nimi,,ked ma dcera alergiu na kvety,,kam ich vsetky dame ☹ mame ich strasne vela sme ako kvetinarstvo 😀 ,,kazdy kto ide okolo sa vzdy pozera k nam 😉 je mi to luto vyhodit,,lebo su krasne 😉 tak mas zas veget s varenim,,svokra sa postarala 😉 ta moja by mi urcite do jedla pridala nejaky jed ,,aby sa ma zbavila 😀 😀 😀
ahojte 😉
silvi, kvety nevyhadzuj, veď čo ostatné čo sú u susedov, to by tvoja dcéra nemohla ani z domu ☹ no má to ťažké 😒 ale kto má alergiu tak si myslím že sa tým alergénom proste úplne nevyhne, možno by som vylúčila len tie najhoršie kvety 😒
ja mám úspešný deň , vybavila som si v škole tie terénne cvičenia, jeden zápočet a urobila som dve skúšky o ktorých som ani netušila, že budú dnes ráno 😅 totálne šťastie 😵 konečne trošku šťastia sadlo aj na mňa, tak dnes mám úžasný pocit, ale veď už som dlho mala také zlé obdobie, tak rovnováha v živote predsa len funguje 😉 🙂
Krasne poobedie nedelnajsie 🙂
tak toto pocasie je uz otrasne 😒 celu noc prsalo a dnes este ani na minutu neprestalo... 😒
ja som navarila fajny obedik,popratali sme trosku s manzelom,prezliekla som postelne a teraz vsetko sa moze susit ale do kedy neviem,kedze je take hnusne pocasie 😒 4.varky som dnes mala....a ked to bud etreba zehlit,jaaaaaaaaaaaaaj 😀
ale uz musim odychovat,dlho som stala dnes na nohach tak tvrde brusko....drobci dnes rano trosku sa pomrvili a teraz spinkaju 🙂
silvi,tak dobre ze este vam aj strechu nevzalo...to by bolo ani nehovorim....
a ako pise megy ma pravdu skoda vyhodit vsteky kvety.....ved kde pojde su kvety tomu sa nevyhne
baby,,nic sa neda robit s tymi kvetmi 😒 musia prec aspon co mame doma 😖 rozpravala som sa o tom s dr imunologickou a ta mi vsetko vysvetlila 😉 viem,ze to by nemohla ist ani z domu,,ale dr vravela ze co je doma musi prec,,lebo ona m,i uz od januara stale pokaslava a ma nadchu,,tak az tento tyzden sme sa dozvedili co jej skodi ☹ dala jej lieky,,ale naco by jej potom boli ked by som kvety nejake ponechavala ,,dr vravela ze zatial aby sme aspon vnutri nemali ziadne kvety,,ked ma na to alergiu 😖 no co su aj umele kvety 😀 😀 aspon volaco 😀
megy blahozelam k skuskam 😵
lusi uz neper tolko,,kto to bude potom zehlit 😀
silvi a to nemôže ani nekvitnúce kvety?
lusi ty si šikulka, si toho postíhala, už len oddychuj, drobci si pospali cez deň a budú sa mrviť v noci 😵
marti ako prvá injekcia? 🙂
ahojte . megy v pohode už je v brušku 😀 či skor v sadielku 😉
dobre ranko baby 😉
prsíííí a prsíííí 😠 vietor sa blazni 😠 a ja sa asi uz z toho pocasia tiez zblááááznim 😀 tento tyzden mi ma volat dr ohladne vysetreníííí 😉 tak dufam ze budu v poriadku a potom volam do centra 😵
megy nie ziadne kvety 😖 to ma najviac na tom serie 😠 ani nekvitnuce ☹ ale volaco hadam vymyslíííme 😵 neviem zatial,,porad niecooooo 😵
marti tak 1 injekcia je uz tam 😉
dobré ránko 😉
ja sa hodím na dovolenku už od zajtra, nechce sa mi chodiť do práce 🙂 silvi, urob si zimnú záhradu, tam daj všetky kvety a dcére tam zákaz vstupu 🙂 inak neviem čo iné, už len tie umelé kvety ale to nie je bohviečo 😒 ja sa schválenia žiadosti asi nedočkám ☹ ešte že mám fakt čo robiť, dnes voláme aby nám prišli zamerať tú vstavanú skriňu do spálne 😉
lusi ako ste sa vyspinkali? a čo dnes máš v pláne keď je tak škaredo, len nie upratovanie 😉
marti super, sa máš, ja keď budem začínať, ty už budeš tehuľka, nie že sklameš, musíš byť, držím palec nehc folíky rastú do krásy 😉 🙂
megy super napad s tou zahradou 😵 to mi ani na rozum neprislo 😉 len to bude daco stat,,a teraz peniasky budeme potrebovat 😵 este nemas ziadost schvalenu 😲 tak to je uz nejako dlho,,nezabudli na teba 😖 kolko si beries dovolenky 😵
silvi ostanem doma do konca týždňa, fakt sa mi nechce chodiť do práce a teraz v takomto počasí je tu otrasná zima, pôjdem sa povyhrievať do solárka, lebo so slniečkom toto leto to asi nevyzerá dobre 😒
megy ved v tomto pocasíí,,by som ani psa nevyhodila von 😉 aj u nas je poriadna zima 😠 ani do obchodu sa mi nechcelo ist,,pockam kym pride moj z prace a potom skocííím 😵 tak to solarko si uzi 😉 a nie ze sa nam pripalis 😀
silvi ja sa tak zle opaľujem, že keby som v tom solárku aj nocovala tak to ani nie je vidno 😀 som taká bleduľa ale už som si za tie roky zvykla 😉
mám kávičku, kto sa pridá? 😉
megy tak ja sa zase hned opalim 😉 mne staci raz sediet na slnku a vecer potom zavyjam 😀 😀 😀 tak uz kaslem nato,,ale v zahrade sa vzdy opalim 😀 kavicku by som si aj dala,,ale tak som sa napratala,,ze nevladzem ani sediet 😵 asi zalahnem do postele,,lebo nejako ma uklada 😀 aj to pocasie robi svoje a este k tomu som zas prechladnuta 😒 taku nadchu mam,,az az 😠
silvi v tomto počasí je to najlepší nápad, zaliezť do postele a spať, tak sladké sny 🙂
Ahojte 🙂
na rychlo vas len zdravim,ideme na navstevu s manzelom k jednym znamym maju dvojicky chlapcov rocnych 😉 🙂 😀
potom vam vecer napisem ... 🙂
megy 😀 nejako sa nedalo zaspat 😉 ten veter je hrozny uz by mohol prestat 😠
lusi tak sa pekne zabavte 😉 aspon sa trocha priucííííte 😀
ahojte 🙂
dnes idem do poradne ale az na 17:20 lebo dr.dnes robi poobede tak som zvedava na malych dufam,ze je vsetko dobreeee 🙂
uz nech je vecer 🙂
ahojte 😉
drzííím prsteky aby vsetko bolo ok 🙂 urcite zase podrastli 😵
Tak to urcite,len dufam ze je vsetko dobre...lebo neviem co ma stale pobolieva to brucho a mam take napnute.... 😒
lusi dr ti to urcite vysvetlí 😉 ved su tam dvaja nadherny drobci,,ktory si robia miesto 😉 neboj vsetko bude dobréééééé 😵
silvi,bodaj by si mala pravdu....strasne sa bojim,ten cas tak pomaly ide...uz nech je 17h.toto cakanie ma zabija....
nemam rada tak neskoro ist k dr. 😒
to mas pravdu lusi,,je to neskoro ☹ ale preco ta dal takto vecer 😉 neboooooj som pri tebe 😵
čaute 😉 som sa zobudila, dobre som si pospinkala a teraz hybaj na prechádzku s hafanom 🙂 lusi, budem na teba myslieť, dúfam že dopadneš dobre u dr. 😵

lusi, veď mňa tam je vidno a tiež mi ju mazali 😠 ma serú lebo keď som si všimla aké sú tu fotky a tie akože vyhovujú?! 😠 😠 😠 baby ja sa len razčuľujem 😀 ja som v poslednom čase uzol nervov 😀 ale taký poriadny 😀