icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
20. máj 2010

to je zvláštne, teda tie príznaky sú normálne ale ja , keď som mala gonal tak som pichala vždy až do konca stimulky len gonal do brucha a do zadku som teda nepichala nikdy, len puregon - poslednú injekciu pred OPU a to ako budeš pichať do zadku?

martineluska
20. máj 2010

ja mam kratky protokol ty asi dlhý megy. ja mam 5 dný gonal do brucha od 2 dna ciklu,potom kontrola a 5 dní merional do zadku a cetrotide do brucha to aby nepopraskaly vajká 🙂 a posledná pregnyl a potom už odber 😀 aaaaaaaa pichat mi bude kamoška sestrička.

megynka
20. máj 2010

aha, no ja mám dlhý, raz som mala krátky v Prahe ale to som mala len sprej do nosa Synarel a potom injekcie Puregon, no pozerám že v predchádzajúcom príspevku som namiesto pregnyl napísala puregon 😀 ale už sa ponáhľam bežím na prípravu k adopcii, večer napíšem ako bolo 😉

martineluska
20. máj 2010

megy sprej do nosa ? to som ani nepočula ešte . 😅 pochopila som že pregnyl si chcela napisat 🙂

wodanka
20. máj 2010

ahojte kocandy... my sme dnes s mm boli v Heliku podat si dalsiu ziadost 🙂

martineluska
20. máj 2010

ahoj wodanka a kedy sa chystate na dalšie ifko? 🙂

megynka
20. máj 2010

ahoj wodanka, tak už aj vám sa to pomaly rozbehne 😉 my sme dnes boli na tej psychologickej príprave, bolo celkom fajn, robili sme rôzne úlohy a rozhovory, boli sme tam 4 páry, budúcu stredu máme ďalšie stretko 😉 🙂

megynka
21. máj 2010

ahojte, kde ste všetky? lusi, silvi, ani včera ste tu neboli, čo je s vami? ☹ smutno tu je ☹

megynka
21. máj 2010

a čo ste sa prepadli pod zem????

lusinkaj
autor
21. máj 2010

ahojte zienky moje 🙂
tak prisla som vas pozdravit,vidis ze ste ma spominali 🙂
uz nesedim tak casto pri pc,nechce sa mi a zle sa mi sedi brucho zavadzia 😀 a dost tlacia mali... 😒
teraz akurat som sama doma,manzel pracuje tak som tu nachvilu.....pijem kavicku...som sa najedla a rozmyslam co robit...z toho co nic nemozem 😀 😀

martineluska
22. máj 2010

ahojte baby nejak je tu ticho 🙂 tak kontrola dopadla dobre,vajká su ok 😉 pekne rastu. akurát že nas dr odhovoril od lepidielka tak trochu stresujem dufam že vie čo robý 😅 . v pondelok dalšia kontrola 😝 🙂

martineluska
22. máj 2010

jaaj a predoperačne stíham takže pohoda 😉

megynka
22. máj 2010

marti tak fajn a koľko folíkov máš? a čo je so silvou, už tu dlho nebola, dúfam že doma nemá nejaké problémy alebo sa nestalo niečo zlé, keď sa tak dlho neozvala

lusi tak oddychuj 😉

marti ja sa už neviem dočkať stimulky, už zasa mám taký pocit že by sa to mohlo podariť, dnes je krsne, boli sme u našich na obed, upratovala som a zasa presadila celé akvárko lebo sa mi nepáčilo 😀 a ešte sa musím chvíľku učiť lebo v piatok mám dve skúšky a v sobotu jednu

martineluska
22. máj 2010

megy neviem kolko presne ale jak som kukala a naratala som zatial nejakých 8,9 folikov . aj ja dnes ešte poupratujem čo treba lebo buduci týžden sa už nechcem natahovat kvoli vajkam aby mi nepopraskali 😉

martineluska
22. máj 2010

silviiiiiiiiiiiiiii kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

martineluska
22. máj 2010

megy zachvílu začínaš čas utekááá 😅

megynka
22. máj 2010

marti tak to je slušný počet 😉 bodaj by som aj ja mala toľko a kukla som fotoblog, máme pekné svadobné foto aj malá je zlatučká

martineluska
22. máj 2010

no dufam že aj vajka budu v tých folikoch 😉 to je sestrina malá 🙂 naše slniečko už ma 10 rokov. megy neboj budeš mat ako si reagovala do teraz na stimulku?

megynka
22. máj 2010

marti veď práve, doteraz som reagovala veľmi slabo, maximálne 7 folikulov a 5 vajíčok ale to som vždy mala gonal alebo puregon, tak sa teraz spolieham na zmenu liekov

martineluska
22. máj 2010

megy ja som mala pri 1 ivf 20 vajíčok mala som dlhý protokol a predsa sa to nepodarilo 😝 radšej menej ale kvalitné 😉 a silvi nejde načitat konika zato nepíše 🙄 škoda.

megynka
22. máj 2010

marti to je pravda, radšej menej a kvalitné 🙂 som strašne zvedavá ako dopadneme

martineluska
22. máj 2010

megy bojim sa ale aj teším 🙂

wera
22. máj 2010

ahojte babulky 🙂
som sa Vám sem votrela do témičky, ale chcela by som sa Vás opýtať na to či ste niektorá nemali rovnaký problém ako ja.... tento mesiac sme boli na prvom IVF, teda k IVF ani nedošlo, včera som mala OPU ale zo štyroch pekných folíkov sme nezískali ani jedno vajkulko... nestretli ste sa s tým niektorá? neviem čo teraz robiť....či mám podstúpiť nejaké vyšetrenia alebo špeciálne testy... ďakujem a prajem ešte pekný víkendík 🙂 wera

wera
22. máj 2010

ahojte babulky 🙂
som sa Vám sem votrela do témičky, ale chcela by som sa Vás opýtať na to či ste niektorá nemali rovnaký problém ako ja.... tento mesiac sme boli na prvom IVF, teda k IVF ani nedošlo, včera som mala OPU ale zo štyroch pekných folíkov sme nezískali ani jedno vajkulko... nestretli ste sa s tým niektorá? neviem čo teraz robiť....či mám podstúpiť nejaké vyšetrenia alebo špeciálne testy... ďakujem a prajem ešte pekný víkendík 🙂 wera

martineluska
22. máj 2010

wera ja ti neviem v tom poradit . je to velka škoda 😔 aspon jedno vajko ste mohly mat ☹

megynka
22. máj 2010

ahoj wera, to ma hrozne mrzí, ale asi je možné že keď si mala len 4 folikuly nemuseli tam byť vajká alebo aspoň nie také aby boli vhodné na oplodnenie, ja teraz pôjdem na 4 ivf a tiež veľmi slabo reagujem na hormóny, maximálne som mala 7 folikulov a z toho 5 vajíčok ale to bolo maximum a aj tak z toho nič nebolo, jeden krát som nemala ET lebo oplodnené vajíčka sa nám vôbec nevyvíjali, ja si myslím že treba len skúšať, možno iný protokol na ivf alebo iné lieky, čo sa týka vyšetrení, ja mám za sebou hysteroskopiu a boli sme aj na genetike ale lekár mi v CAR hovoril že žena aj v normálnych cykloch počas roka má štatisticky až 60% zlých vajíčok, aké vyšetrenie to neviem, lekár mi hovoril že spermie je možné vyšetrovať geneticky ale vajíčka nie, najlepšie by ti asi poradili v centre čo ďalej, držím ti palce aby bol váš ďalší boj úspešný a pekný víkend aj tebe a teraz hlavne oddychuj veľa záleží aj na psychike 😉

wera
22. máj 2010

ahojte babulky, ďakujem 🙂
... najhoršie je že ja som vo folíkoch nemala absolútne žiadne vajkulká, ani zlé tam neboli...preto som z toho trošičku nervózna a bojím sa či to tak nebude vždy..... no doki mi v centre povedala len že nabudúce skúsime iné lieky a uvidíme... hmm tak dúfam, že sa raz zadarí 🙂 asi sa pokúsim opýtať na všetky možné aj nemožné vyšetrenia ktoré by sa dali ešte spraviť....
Vám prajem veľa veľa šťastíčka aby sa tiež čoskoro zadarilo 🙂

megynka musíš byť silné žieňa že sa púšťate už do štvrtého IVF, aj keď Ti verím ja sa tiež nikdy nevzdám 🙂 a chodíte do centra teraz tu u nás, ale skúšate niekde za hranicami?

megynka
22. máj 2010

wera, boli sme 2x v Heliose v Martine, potom 1x v ISCARE v Prahe a teraz chodíme do ISCARE v Martine, spolieham už len na zmenu liekov, no a never tomu že som silná 😀 ja som prešla obdobím zúfalstva a toto je náš posledný pokus a chceli sme ho využiť lebo v Prahe sme boli ako samoplatcovia a tak nám na tu ostala ešte jedna možnosť cez poisťovňu, ideme do toho, dúfame ale máme strašný starch že sa to nepodarí a tým to už bude pre nás definitívne 😔 a tak sme už rozbehli aj adopciu

megynka
22. máj 2010

marti ako sa mne blíži tá stimulka, chytám panický strach, strašne sa bojím že sa to nepodarí, čo potom?! 😔 budem na tom horšie ako doteraz lebo už žiadny ďalší pokus nebude 😔

wera
22. máj 2010

megynka tak vidím že ste si už preskákali dosť centier... tak neostáva nič iné iba veriť a myslieť pozitívne že sa predsa musí už aj Vám zadariť 🙂 ... my chceme tiež využiť všetky hradené cykly a potom na to skočíme aj ako samoplatcovia...tiež sme uvažovali aj na darovanými vajkulkami a v poslednom štádiu aj nad adopciou... verím že adopcia musí byť asi riadne zložitý proces... budem moc držať palčeky aby ste sa dočkali vlastného drobáčika 🙂

martineluska
22. máj 2010

megy aj ja sa bojím to je náš posledný pokus cez poistovnu ak sa nepodarý neviem čo bude ale určite to nevzdám 🙂 aj ked to bude už finančne odost naročnejšie 😅