icon

Po sekcii sa nám nedárí počať druhé dieťa

ketrinka1
15. sep 2020

Je tu niektoré žieňa, ktorej sa dlhsie nedarí druhé bábo po cisárskom reze? Nám už takmer 3 roky☹️ Riešite to nejako? Veľká vďaka 😘

petka1982
•
15. sep 2020

My,ale nam sa dlho nedarilo ani prve.neriesime,pride co ma prist 😉 sme vdacni aj za jedno zdrave dietatko ❤️

ketrinka1
autor
•
15. sep 2020

Nam sa prve podarilo asi po 8mich mesiacoch a teraz 3 roky a nic☹️Aj ja som vdacna, ze je maly zdravy, ale uz pomaly 33 rokov a stale nic. No je tazke to neriesit, vek neoklamem.

mimka124
•
15. sep 2020

@ketrinka1 ahoj, my riesime, lebo sa nedari.. :(

ketrinka1
autor
•
15. sep 2020

@mimka124 A ako to riesite?

mimka124
•
15. sep 2020

@ketrinka1 zatial spermiogram (nie najlepsia morfologia) a HP, a dalsi mesiac idem na laparoskopiu..ty si to este neriesila vobec? 3roky su dost...

martinals
•
15. sep 2020

Ahoj mi sme to riešili cez CAR, ale u nás bol problém na oboch stranách.

ketrinka1
autor
•
16. sep 2020

Neriesili sme to nijako, gynda povedala, ze nevidi nikde problem, kedze uz jedno dieta mame. Ani neviem kde mam zacat a kam ist, manzel na spmg nechce ist.

marvin1234
•
16. sep 2020

@ketrinka1 ja som hned po odpovedi "ved uz jedno mate, tak aky problem", menila lekara. Pretoze problém bol, novy lekar ho zistil hned, do mesiaca napravil a uz sme v štvrtom mesiaci. Po dvoch rokoch snahy. Ak to tvoj lekár po troch rokoch neriesi, zmenila by som ho. Problem sa moze objavit ak neskor.

ketrinka1
autor
•
16. sep 2020

Asi zacnem tam, aj ked pred rokom som niekolkym lekarom volala a odbili ma s tym, ze nove pacientky neberu, je dost problem najst noveho lekara. Mozno je to aj psychika, kedze na to stale myslim. No nic, idem skusat hladat.

lukasko12
•
16. sep 2020

Nam sa podarilo po 5 rokoch a cakame zas chlapceka