icon

Po sekcii sa nám nedárí počať druhé dieťa

ketrinka1
15. sep 2020

Je tu niektoré žieňa, ktorej sa dlhsie nedarí druhé bábo po cisárskom reze? Nám už takmer 3 roky☹️ Riešite to nejako? Veľká vďaka 😘

petka1982
15. sep 2020

My,ale nam sa dlho nedarilo ani prve.neriesime,pride co ma prist 😉 sme vdacni aj za jedno zdrave dietatko ❤️

ketrinka1
autor
15. sep 2020

Nam sa prve podarilo asi po 8mich mesiacoch a teraz 3 roky a nic☹️Aj ja som vdacna, ze je maly zdravy, ale uz pomaly 33 rokov a stale nic. No je tazke to neriesit, vek neoklamem.

mimka124
15. sep 2020

@ketrinka1 ahoj, my riesime, lebo sa nedari.. :(

ketrinka1
autor
15. sep 2020

@mimka124 A ako to riesite?

mimka124
15. sep 2020

@ketrinka1 zatial spermiogram (nie najlepsia morfologia) a HP, a dalsi mesiac idem na laparoskopiu..ty si to este neriesila vobec? 3roky su dost...

martinals
15. sep 2020

Ahoj mi sme to riešili cez CAR, ale u nás bol problém na oboch stranách.

ketrinka1
autor
16. sep 2020

Neriesili sme to nijako, gynda povedala, ze nevidi nikde problem, kedze uz jedno dieta mame. Ani neviem kde mam zacat a kam ist, manzel na spmg nechce ist.

marvin1234
16. sep 2020

@ketrinka1 ja som hned po odpovedi "ved uz jedno mate, tak aky problem", menila lekara. Pretoze problém bol, novy lekar ho zistil hned, do mesiaca napravil a uz sme v štvrtom mesiaci. Po dvoch rokoch snahy. Ak to tvoj lekár po troch rokoch neriesi, zmenila by som ho. Problem sa moze objavit ak neskor.

ketrinka1
autor
16. sep 2020

Asi zacnem tam, aj ked pred rokom som niekolkym lekarom volala a odbili ma s tym, ze nove pacientky neberu, je dost problem najst noveho lekara. Mozno je to aj psychika, kedze na to stale myslim. No nic, idem skusat hladat.

lukasko12
16. sep 2020

Nam sa podarilo po 5 rokoch a cakame zas chlapceka