Po styku musím ostať ležať
Ahojte baby. Možno tento príspevok bude pre väčšínu z vás nevkusný ale pre mňa to je dôležite. S manželom by sme chceli mať babätko no mam stale problem ten, že po styku musím ostať ležat lebo kebyže sa postavím všetko je ihneď von. Prosím vás je to normálne alebo ten problém mam iba ja? Poraďte mi prosím.
@nikuskanikanik ja som aj sviečku robila, aby to skôr natieklo kam má 😂😂😂a potom som ležala ešte hodinu s vypodlozenou panvou, aj tak potom niečo vytieklo von, ale podarilo sa na prvykrat😉
Ked sa pozries na parenie v risi zvierat, zistis, ze napr.macky a mackovite selmy sa po sexe valaju na chrbte a robia to presne pre to, aby sa spermie dostali tam, kam maju. Takze je to prirozdene a uplne v poriadku, ak chces babo, rob aj ty sviecky, snad to zaberie 🙂
to vobec neries, je to normalne, viem o pripade ked znama otehotnela tak, ze si pomylili len raz dni a ona bola dokonca hore, hned sa isla osprchovat , vyplachnut , neviem co vsetko, aj tak otehotnela 🙂 . ono staci malo a posva nie je rovna dialnica, su tam zakutia a nikdy vsetko nevytecie uplne..
To je normálne a prirodzene, gravitacia robí svoje 😊 držím palce!
Neviem ci to je tak uplne pravda.. Ja som otehotnela v obdobi najvacsieho stresu, ovulku som mala vtedy o tyzden posunutu, milovali sme sa tak, ze som bola ja hore a po milovani som lezala asi tak 2 minuty a aj tak vsetko vytieklo.. Teda, vsetko nie, minimalne jeden plavec to prezil a dostal sa do ciela 😀 a predtym sme sa dva cykly snazili tak, ze fakt som dllllho lezala.. A nic 🙂 drzim palce
Ďakujem baby ste super aspoň ma to upokojilo. Mala som teraz problem s ovulaciou tak som brala počas menštruacie tabletky tak dufam, že už bude všetko ok a podarí sa nám to.😉

@nikuskanikanik ahoj to niesi jediná 🙂 ono to tak má byť že to potom aj všetko vyjde von...spermie sa dostanú aj tak tam kam majú 😉