icon

Pocity pri negatívnom teste

misskate1
16. jan 2014

Ach baby, ja som zufala. Myslela som si, ze mam nejaky nadhlad a stale som si vravela, ze tehotna nie som, aby som tomu velmi neprepadla, ale kutiku duse som dufala, ze hej. a dnesny test negativny, ani duch, ziadna nadej. a zrazu na mna prislo prilis vela emocii, az som sa skoro zrutila. ja viem, ze este sa moze stat, ze bude po par dnoch pozitivny, ale strasne som to brala. pol dna som prerevala a zvysok dna vsetko vidim pesimisticky :(

hviezdicka111
16. jan 2014

@misskate1 a kolky dc si? ja som mala prvy pozitivny az 40dc a to som mala 28dnove cykly...cize ja som sa v ten mesiac tiez aj vyrevala, ze nic....😀 a predsa to tehu nakoniec bolo 🙂

misskate1
autor
16. jan 2014

28.ja viem, ze to nemusi nic znamenat este, aj som si to pri testovani vravela, ale v duchu som dufala, ze aspon ten duch sa ukaze... vobec som necakala, ze ma to takto dostane. ale stale je tu nadej, kym nedostanem menzes, ale proste tomu uz neverim nejako.
@hviezdicka111

sue
16. jan 2014

@misskate1 mala som mat Ms v utorok,inak pravidelna ako hodinky,dnes test bielunky :(:(:(:( chapem ako ti je :(:(:(:(:(

foofee
16. jan 2014

mne vysiel test pozitivny az 3 tyzden po meskani 🙂

cristi
16. jan 2014

uz si sa na to prilis namotala, viem o com hovorim.Na jednej strane sa snazis byt nad vecou,ale pri testovani ta to opat dostane 😒 nemam pre teba ziadny recept,ako zvladnut ten naval emocii,ak to opat nevyslo. Jednoducho sa vyplaces a ides dalej 🙂 Mne radili ,nemysliet na to,ono to pride,ked to najmenej budes ocakavat.Ale na to sa predsa neda nemysliet,ak po tom velmi tuzis!!!!
mne pomohlo az pozitivny test,az v tedy som sa upokojila...

misskate1
autor
16. jan 2014

ked dieta bolo (je) jedine to pekne na co sa tesim. mala som (mam) smutny zivot, nic nevychadza, uz som sa natrapila dost a konecne mi svietilo na krasny zivot. nechcem povedat, ze dieta chcem len aby mi bol dobre. len to bol taky moj sen asi jediny

yanuska1989
16. jan 2014

Chápem Ťa,že chceš mimi ..a ,že si smutná ,že sa nedarí ,ALE pokiaľ si ešte nedostala MS tak je tam nádej .. 😉
Aj mne hovoria ,že nemyslieť nato ,a pozitívna energia,že je to aj o psychike ,ale pochopí to iba ten čo to zažíva..
Viem ,že to príde v ten najvhodnejší čas ,ale keď žienky v mojom okolí sú tehu ,a ja zatiaľ nič..tak ma to tak aj ubíja ,ale VERÍM,že tento rok bude plodný 😉 😀 Držme si palce !!

zuzicek88
16. jan 2014

@misskate1 ale nebut smutna,pozri my skusame od konca maja minuleho roku a stale nic a to uz mam 37 rokov. skus sa sustredit na nieco ine,chod ku kamoske na kavu,do kina ,kup si nieco pekne,ja som si kupila krasne saty a vo vypredaji,tak sa tesim na jar,tes sa na nieco ine,nie len na mimi,lebo takto si to len blokujes. Aj ja si kazdy mesiac pred mimi namyslam,ze som mozno tehu,ale este ani raz som neplakala ked prisli.Poviem si aha ved to je super kolko je tu ovela mladsich bab,ktore musia si ist dat pichnut vyvolavacku,aby vobec dostali ms,ja take problemy nemam aj to je super. urcite je na svete nieco co ta tesi s coho mas radost neboj bude tehu

magdus999
17. jan 2014

@misskate1 ahoj, ja to presne poznám, minulý rok som absolvovala umelé opl. - robili ma 4 vklady embryí a hlavne posledný negatívny výsledok ma úplne zložil. Celý deň som veľmi plakala..... nebráň sa tomu, proste sa riadne vyplač, daj to zo seba von, o deň-dva bude fakt lepšie, sme predsa silné ženy 🙂

manucao
17. jan 2014

@misskate1 Ahoj..to sme dve..ja som takych stvavov uz mala velmi vela..kedze budu pomaly dva roky co stale vychadzaju negativne..a obaja sme vporiadku...takze vies co prezivam...Idem saliet..a prave teraz to prezivam..lebo kazdu chvilu dostanem..uz to citim..bud zajtra alebo v nedelu

misskate1
autor
17. jan 2014

@manucao ja tiez dnes pocitujem, ze uz uz to pride. teda dufam, ze hej, lebo neviem aky budem mat cyklus. ja si pripadam strasne hlupo, ze placek, ked to bol len nas prvy pokus. ja viem,ze to by bolo obrovske stastie a zazrak a nahoda, ze hned by sa nam to podarilo, ale ja som tak dufala 🙂 viem, ze som naivna, len proste mam strach, ze to bude takto dlho trvat. je tu vela zien, co sa dlhsiu dobu snazia a maju moj obdiv, ako to vedia bravurne zvladat. no som slaba :(

manucao
17. jan 2014

@misskate1 to mi je jasne..ked si to ta prezivala po prvom neusposneom snazeni..to nemozes tak brat..preskoci ti z toho..u nas to budu skoro dva roky..najrpv som to neriesila, lebo sme dokoncovali dom..potom dcera nastpila do skoly a zacali sme to riesit od konca leta..stve ma to,ale ja to nedokazem ovplyvnit..priroda je mocna..robi si co chce...a ked budes uz od teraz taka na to upjata, tak ti to len skodi...uvolni sa...nemozes byt na to tak upiramena..fakt..ja som zmierena ze dostanem opat mrchu..prave som zjedla dve cokoladky..mam take chute ze by som zjedla aj slona..minulu nedelu som zjedla flasu kyslich uhoriek..no mam chut na kysle, ale dala som si pohar vinka..tak nechcem aby ma prehnalo....idem urobit kukuc na telku..tak pekny vecer a vikend..napiseme si ako sme na tom..a hlavne chod sa zajtra prejst..smej sa.. a ak mrcha pride..tak neplac...Ja som frajerka..ja sama budem plakat..ale u nas je to ine..dva roky je uz dlhisa doba..vy ste na zaciatku..pevne nervy a vela sil

misskate1
autor
17. jan 2014

@manucao ja sa snazim. prislo to ale v nevhodnu dobu. mala som same zle spravy a naivne som si myslela, ze ked si spravim test aspon ducha uvidim. takze to bola taka ceresnicka na torte celeho toho zleho obdobia. som mala pocit, ze sa mi len nestastie sype na hlavu. nikoho som nemala pri sebe, citila som sa strasne sama a od vsadial som len kritiku pocuvala a este tesne predtym ma vytocila svokra, ktore nema rada nikoho len seba a vyhovarala mi deti, lebo tie su len same starosti. tak som bola taka polozena zo vsetkeho. sa tu vypisujem :D dakujem za povzbudive slova. dakujem naozaj. vela stastia prajem 🙂

misskate1
autor
18. jan 2014

tak dostala som menzes. vobec nie som smutna, aspon dosla nacas. som bola zvedava, kolko mi budu meskat po vysadeni. uz len aby som nemala velke bolesti. no kupodivu mam dobru naladu. a dakujem, za povdzbudenie 🙂

manucao
18. jan 2014

@misskate1 aHOJ, SOM RADA ZE NIE SI SMUTNA..AJ MNE PRIDE ZA CVHILU...

manucao
18. jan 2014

@misskate1 Vies, ja som sa definitivne rozhodla ze na Mk koncim...Uz som bola viackrat rozhodnuta, lebo ma vytaca ako tu zeny vycapia sovje pozitivne testy..potom som z toho na nervy kedvidim ze maju 3 - 4 deti a este cakaju dalsie..a ked vidi manzel s¨ze som na MK tak strasne ho to hneva..a davam mu za pravdu..Nam sa nedari a zial velmi ma to deprimuje...Takze napisem adminovi nech mi zablokuje profil..Prajem ti veeela stastia...a vsetkym snazilkam a hlavne zeny...majte do pod kontrolou, lebo mam pocit ze su tu zeny na tom zavisle...ako posadnute sledovanim svojho tela..ako vsetko upriamia na tehotenstvo...ja nechcem byt toho sucastou..Bola som stastnejsia ked som na tom fore nebola..Nedalo mi to nic len zobralo..Tak sa majte..

misskate1
autor
18. jan 2014

@manucao presne to aj moj priatel riesi. ze moc to riesim, aj ked som mu xkrat povedala, ze to nebudem rozoberat. tak ti zelam vela stastia a hlavne krajsi zivot. ahoj 🙂

manucao
18. jan 2014

@misskate1 chlapi nechapu co si my zeny tu tolko piseme..Podla mojho muza to je chore...ze necha ¨pe preco mam potrebu tu o tom psiat..ze ja som jeho najlepsia priatelka..doveruje mi a pride mu to detinske sa tu vypisovat cudzim zenam..ze mu to mam povedat a svojej najlepsiej kamaratke a potom zbytocne som smutna alebo zozculena..lebo pravda je taka..ze su tu aj rozumne zeny..chapave, priatelske, ale najdu sa tu aj svine

manucao
18. jan 2014

@misskate1 chlapi nechapu co si my zeny tu tolko piseme..Podla mojho muza to je chore...ze necha ¨pe preco mam potrebu tu o tom psiat..ze ja som jeho najlepsia priatelka..doveruje mi a pride mu to detinske sa tu vypisovat cudzim zenam..ze mu to mam povedat a svojej najlepsiej kamaratke a potom zbytocne som smutna alebo zozculena..lebo pravda je taka..ze su tu aj rozumne zeny..chapave, priatelske, ale najdu sa tu aj falosne mrcsky

misskate1
autor
18. jan 2014

@manucao ved to. ale zas je tu vela zien, co chape ako sa citim alebo pomoze vela problemov pochopit, viac ako naj.kamaratka, co nema taky problem. ja som sa tu nahodou vela dozvedela a tesi ma ked mi niekto odpovie alebo niekomu pomozem

manucao
19. jan 2014

@misskate1 to ano..ale tie co tu vyvesuju svoje pozivitne testy...idu mi na nervy s tym prispevkami

misskate1
autor
20. jan 2014

@manucao ano. a najlepsie take co maju iste 2 ciarky a sa pytaju co si o tom myslia. vtedy prevraciam oci. hrozne

manucao
20. jan 2014

@misskate1 to su chore zeny...nemam slov na nich..inak dostala som aj ja mrchu...tak sme dve...ale ja som si aj poplakala...a strasne ma bolelo brucho..az druhy ibalgin mi zabral

misskate1
autor
Odpoveď bola odstránená
manucao
20. jan 2014

@misskate1 radsej si pisem do internej posty..nemusi to tu kazdy citat..mam pocit, ze konecne normalna baba

klara855
5. feb 2014

baby...uplne tu pisete to, co zazivam i ja....pevne verim,ze nam to vyjde...co uz ine ostava......ja uz radsej testy ani nerobim! asi mam stastie na falosnych duchov....poobede mi vyjde viditelny duch....vzrasta nadej....ved urobim rano, co ak bude silniet! a na dalsi den je bielucky...nic....neverim uz ani vlastnym ociam! sklamanie,ze az....nemam na to nervy.....uz som aj pisala do diskusie,ze rezignujem ..........drzim vam silno palce, nech sklamanie uz konecne vystrieda radost....