icon

Podarí sa mi otehotnieť?

26. nov 2025

Ahojte..
Idem si poradu? Alebo len vyrozprávať? neviem..
Snažíme sa o babatko od augusta ale nieje to inteznivne ovulaciu si nesledujem aj som ju mala teraz rozhádzanu lebo som začala cvicit a zmenila som životný štýl..
Prvé babatko sa nám podarilo hneď bez vitamínom sledovania ovulacie a podobne.. teraz sa bojim že to nevyjde že budeme mať iba jedno neviem prečo ..
pred tým som bola zdrava počas tehotenstva som zistila že mám nízku funkciu štítnej žľazy teraz mením liečbu lebo doktorka číslo jedna to nebrala vážne 🙂
Myslite že budeme 4ria alebo nie?

anonym_664699
26. nov 2025

ty si tu uz pisala minimalne raz ak nie viac ... a nie nik ti tu nepovie ci otehotnies- nik tu nema magicku gulu aby ti to vyvestil ..

anonym_6943e0
26. nov 2025

@anonym_autor myslíš si že si sama ktorej sa nedarí otehotnieť? Su tu zeny ktorým sa roky nedarí a ty panikáriš lebo len 4 mesiace sa vám nedarí???
Keď sa ti nebude rok a potom rieš preboha

anonym_463464
26. nov 2025

Od augusta tohto roka? To nemyslis vazne.
Nie je to intenzivne, ovulaciu si nesledujes ale pises na kona ci si mi myslime ci budete 4ja🫣

anonym_f5161f
26. nov 2025

Toto je zase ta blazniva...pomoc.

kitycat
26. nov 2025

Toto je urazkou pre zeny, ktore nemaju ziadne ci maju deti s hendikepom... precitaj si to po sebe este raz a bud stastna za to co mas. Vo pride ukaze cas

tinka3435
26. nov 2025

@anonym_autor Štítna žľaza vie narobiť šarapatu v tele mám to aj ja po cca roku liečby som otehotnela dovtedy ani za svet len treba brať poctivo lieky aby sa tie hormóny stabilizovali

anonym_7bfd09
26. nov 2025

@anonym_autor 😎🍿

babi2345
26. nov 2025

@anonym_autor dajte doporiadku štítnu žľazu tsh ma byt pod 2, a ostatné vysledky tiež ci sú v poriadku, treba odber krvy a lieky podľa výsledkov. Ak toto bude ôk sledovať ovuláciu s ovulacnym testom každý mesiac 1x za deň poobede, keď uchytite byt spolu s partnerom. Veľa šťastia 🤞

sisska96
26. nov 2025

Máme vešteckú gulu.....

autor
27. nov 2025
@anonym_664699

ty si tu uz pisala minimalne raz ak nie viac ... a nie nik ti tu nepovie ci otehotnies- nik tu nema magicku gulu aby ti to vyvestil ..

@anonym_664699 spamätajte sa píšem tu prvý krat 😃

autor
27. nov 2025
@tinka3435

@anonym_autor Štítna žľaza vie narobiť šarapatu v tele mám to aj ja po cca roku liečby som otehotnela dovtedy ani za svet len treba brať poctivo lieky aby sa tie hormóny stabilizovali

@tinka3435 ďakujem že ste pochopili moj príspevok. A ďakujem za odpoveď.. liečim sa na to 2 roky vlastne od kedy som bola prvý krat tehotna 😃

autor
27. nov 2025
@babi2345

@anonym_autor dajte doporiadku štítnu žľazu tsh ma byt pod 2, a ostatné vysledky tiež ci sú v poriadku, treba odber krvy a lieky podľa výsledkov. Ak toto bude ôk sledovať ovuláciu s ovulacnym testom každý mesiac 1x za deň poobede, keď uchytite byt spolu s partnerom. Veľa šťastia 🤞

@babi2345 ďakujem že ste pochopili príspevok a zároveň ďakujem za odpoved 😍

autor
27. nov 2025
@sisska96

Máme vešteckú gulu.....

@sisska96 ešte nemáš ? Kúp si 🙂

autor
27. nov 2025
@kitycat

Toto je urazkou pre zeny, ktore nemaju ziadne ci maju deti s hendikepom... precitaj si to po sebe este raz a bud stastna za to co mas. Vo pride ukaze cas

@kitycat to nieje moj problém 🙂 je to diskusné fórum kde si môže každý napisat čo chce .. tak ako napríklad ty tu píšeš svoje bludy ďakujem maj sa

autor
27. nov 2025
@anonym_f5161f

Toto je zase ta blazniva...pomoc.

@anonym_f5161f toto je za ta hlupaňa pomoc

autor
27. nov 2025
@anonym_463464

Od augusta tohto roka? To nemyslis vazne.
Nie je to intenzivne, ovulaciu si nesledujes ale pises na kona ci si mi myslime ci budete 4ja🫣

@anonym_463464 nesledujem ai ovulaciu lebo som to nikdy nerobila a pri prvej som otehotnela na prvý pokus a ovulaciu som nemala tak snáď ty nemyslíš vážne čo píšeš dovidenia

autor
27. nov 2025
@anonym_6943e0

@anonym_autor myslíš si že si sama ktorej sa nedarí otehotnieť? Su tu zeny ktorým sa roky nedarí a ty panikáriš lebo len 4 mesiace sa vám nedarí???
Keď sa ti nebude rok a potom rieš preboha

@anonym_6943e0 budem si riešiť čo chcem kde chcem a kedy chcem nemáš odpoved na otázku? Neodpovedaj dovi

zarita39
27. nov 2025

@anonym_autor nam sa nedari 4roky

tinka3435
27. nov 2025
@anonym_autor

@tinka3435 ďakujem že ste pochopili moj príspevok. A ďakujem za odpoveď.. liečim sa na to 2 roky vlastne od kedy som bola prvý krat tehotna 😃

Štítna žľaza ovplyvňuje celé telo ani som si to neuvedomovala kým som to nezačala riešiť . Metabolizmus, trávenie,váhu, menštruáciu

tinka3435
27. nov 2025
@anonym_autor

A nemáte zaco 🙂

autor
27. nov 2025
@tinka3435

Štítna žľaza ovplyvňuje celé telo ani som si to neuvedomovala kým som to nezačala riešiť . Metabolizmus, trávenie,váhu, menštruáciu

@tinka3435 to je pravda no.. hlavne na váhe pribrala som ani neviem ako lebo žijem rovnako ako predtým .. teraz som začala cvicit aj stravu som zmenila a ide to veľmi pomaly predtým som za mesiac mala taký výsledok jak teraz po 3 mesiacoch

tinka3435
27. nov 2025
@anonym_autor

@tinka3435 to je pravda no.. hlavne na váhe pribrala som ani neviem ako lebo žijem rovnako ako predtým .. teraz som začala cvicit aj stravu som zmenila a ide to veľmi pomaly predtým som za mesiac mala taký výsledok jak teraz po 3 mesiacoch

Ja som znej zase extrémne chudla...musíš počkať kým sa tie hormóny stabilizujú pomocou liekov a pošťastí sa ti neboj sa

anonym_664699
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_463464 nesledujem ai ovulaciu lebo som to nikdy nerobila a pri prvej som otehotnela na prvý pokus a ovulaciu som nemala tak snáď ty nemyslíš vážne čo píšeš dovidenia

@anonym_autor ty si akoze otehotnela bez ovulacie?? to fakt .. ak ti ide plodenie deto tak ako zaklady zenskeho tela tak sa ani necudujem,ze mas len jedno .. ako sa vravi aj sprosty maju stastie .. a mozno je aj dobre,ze je len jedno

sisska96
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pomoc . Otehotnieť bez ovu

sticker
autor
28. nov 2025
@anonym_664699

@anonym_autor ty si akoze otehotnela bez ovulacie?? to fakt .. ak ti ide plodenie deto tak ako zaklady zenskeho tela tak sa ani necudujem,ze mas len jedno .. ako sa vravi aj sprosty maju stastie .. a mozno je aj dobre,ze je len jedno

@anonym_664699 tebe haraši?? Jasne že mám ovulaciu ale nesledujem si ju sko niektoré premotivovana testami a podobne

autor
28. nov 2025
@sisska96

@anonym_autor pomoc . Otehotnieť bez ovu

@sisska96 jebe??? Kde som napísala že nemám ovulaciu? Vy ste tu riadne pribrzdené trubky

sisska96
28. nov 2025
@anonym_autor

@sisska96 jebe??? Kde som napísala že nemám ovulaciu? Vy ste tu riadne pribrzdené trubky

@anonym_autor tebe jebe očividne 😂

ukgirls
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor "na prvý pokus a ovulaciu som nemala" tu???