icon

Podarilo sa vám otehotnieť aj mimo plodných dní?

siskaa86
13. apr 2025

Ahoj..chcem sa spýtať žien ktoré si sledujú plodné dní.. podarilo sa dieťa aj mimo plodných dní?

Strana
z2
zuzanaete
13. apr 2025

@sara07 Plodne dni sa nepocitaju, ale sleduju. Pocitanie su statisticke udaje. Sledovanie je poznanie svojho tela a vnimanie moznych rozdielov v kazdom cykle. Sice nam vycitas, ze sa hrame na slovicka, ale niekedy je naozaj dolezite vnimat rozdiely.

siskaa86
autor
13. apr 2025

@paulina291 a koľko mavas ten hlien pred ovu?

paulina291
13. apr 2025

@siskaa86 ono to ide tak postupne, nemám to úplne presne odsledované, koľko dní, lebo sa o bábätko teraz nesnažíme. Ale určite aj týždeň pred ovu začínam mať viac výtoku a postupne sa viac a viac približuje ku tej konzistencii váječného bielka. Ale taký ten plodný možno 3 dni pred ovuláciou. Odhadujem.

sara07
13. apr 2025

@siskaa86 oni z toho robia strašnu atomovou vedu a neskutočne si zakladaju na plodnych nepolodných dni ako vhodnu anitkoncepciu teda pardon to je chránenie , síce to má ten isty učel ale iny nazov tak je to povolene 😂😂 a stále sa najde dost bab čo im na to naleti

sara07
13. apr 2025

@zuzanaeteked bože prečo ??? daj im viac práce a detí a detskej radosti 😂 alebo pozornosti svojich mužov

paulina291
13. apr 2025

@sara07 ja nerozumiem o akom kresťanstve a ochrane tu píšeš. To akože si plodné a neplodné dni sledujú len veriace ženy za účelom ochrany? Ja sa snazim autorke pomôcť, lebo niektoré veci jej známe nie sú. Prosím nezosmiešňuj ženy, ktoré sa rozumejú svojmu telu a majú odsledovaný cyklus. Ja si cyklus sledujem zo zdravotných dôvodov, veriaca nie som.

shee11
14. apr 2025

@sara07 ty druhým vycitas , že sú pasívne agresívny a úboho tu hejtujes kresťanstvo? Prečo si to vobec spomenula? Čo to s tým má? Je napríklad stránka bagniari, ktorá sa tomu venuje. A prečo sa vyjadrujes v téme, ktorej nerozumieš, keď si písala , že si nič nesledujes a že táto metóda funguje iba pre 28 daňové cykly čo je úplný blud.

siskaa86
autor
14. apr 2025

@paulina291 ja som mala tento mesiac prvý co to sledujem hlien od 9 dňa začal.. a 11 ..12 deň ako bielko a od 13 začal hustnut....spermie prežijú aj v tom hlienu co začína?

zltalienka
14. apr 2025

@siskaa86 a ako dlho sa uz snazite?

zuzanaete
14. apr 2025

@siskaa86 Ano, spermie mozu prezit aj v hliene, ktory len zacina. Vsetko zalezi od kvality spermii a vhodnom prostredi u zeny. Avsak aj idealne podmienky nezarucuju tehotenstvo. Drzim palce, aby ste nemuseli dlho cakat.

paulina291
14. apr 2025

@siskaa86 áno, aj v tom začína. Samozrejme, môžu/ nemusia ako píše @zuzanaete

siskaa86
autor
14. apr 2025

@zuzanaete ďakujem.. no min mesiac bol len 1x vtedy ešte nebol hlien..tak nič z toho

paulina291
14. apr 2025

@shee11 pre niekoho je to prehnané sledovanie cyklu a “hranie sa so slovíčkami”, lebo veď cyklus nie je veda no čo deň to nová téma na koníkovi typu: mešká mi ms 3 dni, ukázal by mi to už test? A komenty: áno, áno, to by si už mala riadne kolajnice, takže buď v klude, tehotná nie si. No a potom konečne nejakú napadne sa spýtať, že kedy mala baba ovuláciu a to samozrejme nevie. Čiže sa iba riadi tým, že má 28 dňový cyklus. A jasne že nikto nevie určiť či by jej už test ukázal možné tehotenstvo ak nevie kedy mala ovuláciu, lebo od nej sa to celé odvíja. Takže každý deň ma tu udivuje ako ženy nepoznajú svoje telo, ale tie ktoré ho poznajú budú zosmiešňované.

sara07
14. apr 2025

@shee11 ukludni sa , nemôžem za to že má niekto sa totálne dotahovat pre slovička , pretože veri že plodne / neplodne dni je spolahliva antikoncepcia
a funguje
nefunguje , cely kamen urazu
som tu dost dlho na mk a stále je to o tom istom
a mimochodom ty si z nás teraz napísala najutočnejší prispevok

sara07
14. apr 2025

@paulina291 ak sa máte potrebu až takto sledovat prosím neriešim
ja som to nikdy nemala potrebu vediet presne kedy mam ovulaciu , teoria mi stači, v praxi som to nemala potrebu riešit
pre mna proste je to termín pred menzesom den bodka, celé čo tu celý čas rieši ,
skus čitat celé nielen koniec, ja som sa tu nezačala natahovat o slovička a absolutne presun terminologiu

shee11
14. apr 2025

@sara07 zaujímavé že tvrdíš , že nefunguje a pritom to nemáš naštudované ani to nesledujes🙂 Lebo pre mnohé páry funguje úplne v pohode so spoľahlivosťou väčšiu ako tabletky. Len si to vyžaduje trochu disciplíny.

sara07
14. apr 2025

@shee11 pozri my sme išli metodou bude bábo bude, nebude nebude, veget, umelé sme zavrhli , nič som nesledovala
no tak teraz si to jasne napísala, 120% ochrana a sme doma , viac mi netreba
ked ste o tom presvedčené , tak sa testujte sledujte mna do toho nič 😂 ked vám to funuguje dobre .. 😂
mám to naštudované ako potrebujem , nič viac a menej , a kto si ty aby si sudila ako mám nemám a čo mám
nie nepotrebujem vediet kedy mám ovulaciu, proste nepotrebujem

zltalienka
14. apr 2025

@sara07 tym svojim prispevkom, ze si otehotnela den pred menstruaciou si na jednej strane dala (falosnu) nadej snazilkam, ako je aj autorka a na druhej strane (zbytocne) zneistila tie, ktore nepoznaju dopodrobna metody sledovania plodnych dni.
To je cele.
Preto som Ti zacala davat doplnujuce otazky, aby pravda vysla najavo. Aby si autorka nemyslela, ze aj den pred menstruaciou (10-14 dni po potvrdenej ovulacii) moze otehotniet, ked prave vtedy bude manzel doma. Zbytocne si jej davala nadej tam, kde nie je.
Tebe by sa pacilo, keby Ti druhi davali zavadzajuce informacie?
Aky je Tvoj dovod pre pisanie zavadzajucich informacii na web? Komu chces poskodit a preco vlastne?

sara07
15. apr 2025

@zltalienka nemám pocit že to tu nie je dostatočne vysvetlené alebo autorka nevie použivat vyhladavač , že ano treba si sledovat ovuláciu a plodné dni môžu byt posunuté a ano kludne môžu vyjst tak ako vyjdu
aká zavadzajuce informácie daj si do googla otázku môžem otehotniet pred alebo počas menzesu, vypíše ti že ANO aj ked je malá šanca,a možno oni tu malu šancu potrebuju ...
chápem že sa vám to nepáči ale je to tak , je to proste pravda ..
a čo teraz čo mám napisat reklamaciu alebo čo ...
vy máte plodne/ neplodné dni ,vám to funguje, ja ju beriem ako metodu nespolahlivu , mám inu formu ochrany pred otehotnením teraz , mimochodom za mna pokial si niekto vedome sleduje ovulaciu a potom suloži zámerne v neplodné dni aby neotehotnel tak v podstate je to forma antikoncepcie či sa vam to pači alebo nie je ,je to branenie počatie, učel je ten isty len forma je ina . vy máte svoju ja , my /ja máme svoju čo je na tom na nepochopenie
načo sa obhajuješ vlastne ? vkuse ?
"kludne môžeš mať ovulaciu posunutu alebo inokedy" ,
prvý môj príspevok , čo je na tom nepravdivé , že ovulacia môže byt posuntá
ak zavádzte tak vy ..
a týmto by som celu tuto rozpravu ukončila , baby maju dostatočné v pohode IQ aby si dohladali alebo overili či ano alebo nie, ja nepresvedčím teba že ratanie plod / neplod dni nie je vôbec spolahliva metoda, ty nepresvedčíš mna ..a zvyšok láskavo nechaj na baby dobre ... nech si dohladaju alebo sa spytaju svojho gynekologa

Strana
z2