icon

Podpora otehotnenia počas dojčenia

26. apr 2025

Ahojte..kojim skoro 2 r a chcela by som otehotniet..
Cyklus mam..ale neviem ci ovulaciu..môžem niečo uzivat na podporu dozrievania vajíčok?

anavixy
26. apr 2025

A nebolo by jednoduchsie ist ku gyn, ktory ti pozrie ci vajicka dozrievaju a ci ovulujes, nez celkom nelogicky predpokladat, ze nie? Ved ked mas menstruaciu, tak s najvacsou pravdepodobnostou aj ovulujes. Ano, su anovulacne cykly, ale to skor vynimocne, mavala si niekedy taky problem? Nemas cca v strede cyklu priznaky ovulacie (aspon plodny hlien)?

autor
26. apr 2025
@anavixy

A nebolo by jednoduchsie ist ku gyn, ktory ti pozrie ci vajicka dozrievaju a ci ovulujes, nez celkom nelogicky predpokladat, ze nie? Ved ked mas menstruaciu, tak s najvacsou pravdepodobnostou aj ovulujes. Ano, su anovulacne cykly, ale to skor vynimocne, mavala si niekedy taky problem? Nemas cca v strede cyklu priznaky ovulacie (aspon plodny hlien)?

@anavixy rozmýšľam ci ísť ku gynek..sledovala som min cyklus prvy..to som mala aj hlien..tento mesiac som mala ms skôr už na 27 deň.. len 4 dní a od skončenia mam hlien stále skoro rovnaky.
A som 12 deň cyklu

dobakova19
28. apr 2025

Ahojte žienky náhodou Duphaston nemáte niektorá na predaj. Môj lekár má dovolenku.