Podpora spermií - vitamíny a bylinky pre partnera
Pekný deň želám prosím vás, idem sa pýtať na skúsenosti ohľadom partnera , zistili sme že aj on má nejaké tie problémy, bol na spermiograme...pred 5 dňami.....ma oligospermiu stredne ťažká....ma 5,5 z 17,5 milióna tu jednotu nepamätám si som.v práci nevadí.....doktorka z centra povedala ze nejaké vitaminy si kúpiť idem aj ku gyn....ja mam polycysticke vajecniky ideme riešiť ci nemám inzulin. Rezis. Keď nie tak ideme vyvolať ovu mam ju ale nie stále proste je to komplikovane ..zatiaľ sa snažíme 6.mesiac a nic...mam iné zdravotné problémy.....snažím sa byť ôk ale bojim sa ze sa zosyoem...... viete mi poradiť vitaminy pre partnera či overené bylinky caje ešte som také nikdy neriešila čiže som v tom nova on v strese už je lebo nevedel ze ma aj on nejaký ten problém.....ďakujem
@anonym_833957 a clovek by si myslel, ze to pivo robi deti.. bez tychto debilnych poznamok nedokazes poradit?
@krasneleto podla mna nevies citat. Neries pivo. Rada k stastnej rodine je adopcia.
@krasneleto podla mna nevies citat. Neries pivo. Rada k stastnej rodine je adopcia.
@anonym_833957 ty urcujes odkedy druhym ludom ich zivotnu cestu? si off topic a druha vec aj off asi celkovo... hadam sa oni rozhodnu, co so svojim zivotom dalej.. a nie, adopcia nie je pre kazdeho.. ty mas kolko deti adoptovanych ?
@anonym_833957 ty urcujes odkedy druhym ludom ich zivotnu cestu? si off topic a druha vec aj off asi celkovo... hadam sa oni rozhodnu, co so svojim zivotom dalej.. a nie, adopcia nie je pre kazdeho.. ty mas kolko deti adoptovanych ?
@krasneleto mam preto viem.
@krasneleto mam preto viem.
@anonym_833957 skvele a ocenujem .... nie je to vsak cesta pre kazdeho, to musis uznat aj sama... a navyse , autorka ma sancu cez IVF na vlastne dieta
@anonym_833957 skvele a ocenujem .... nie je to vsak cesta pre kazdeho, to musis uznat aj sama... a navyse , autorka ma sancu cez IVF na vlastne dieta
@krasneleto sanca sa rovna aj riziko.
@krasneleto súhlasím adopcia nieje len tak ze jasná voľba a prexo hneď riešiť adopciu Véd sme plodni len mame nejaké tie ťažkosti ďalšie vyšetrenia všetko ukazu
@krasneleto mame šancu aj prirodzene len veľmi.malu nevieme uvidíme ďalej, ale trapit sa nebudeme ako píšem mam iné zdravotné problémy tak čím skôr otehotnejem tym lepšie samozrejme všetko s kľudom ......
@krasneleto súhlasím adopcia nieje len tak ze jasná voľba a prexo hneď riešiť adopciu Véd sme plodni len mame nejaké tie ťažkosti ďalšie vyšetrenia všetko ukazu
@velkanika drzim palce

nerozumiem na co jej partnera posielate k urologovi, ked ma diagnozu... ????? ako co mu tam ten urolog vymysli lepsie ako vysledok spermiogramu? a co za zcestne nazory tu padaju, navyse uplne nesympatickym sposobom prezentovane, ze dieta nechce, ze je hlupak a neviem co... moze mat strach z lekarov? alebo teda nemoze podla toho , co citam...
@velkanika nenechaj sa odradit, stale sa tu najde niekto, kto potrebuje znevazovat a vyjadrovat sa k cudzim ludom...
@krasneleto ja neviem na co tu niekto rieši urológa áno priateľ má strach z neho nie z lekárov ano rada je to dobrá ale netreba to takto riešiť, q nadavat že je hlupák že nechce deto to podľa čoho každý usudzuje? Písala som príspevok na rady ohľadom vitamínov nie názor na urologa ....a ďalej kto ste vy títo ľudia čo riešite môjho partnera ako viete že nechce deti? Nevieme okolonosti okolo toho ale sudite..hanba....ja s nim žijem nás život.....poraďte ano ale tieto blbe poznámky poprosím nechajte si pre seba .....viete prečo nechcel doteraz deti? Kvôli môjmu zdravotnemu stavu boa som pred 4 rokmi na tom veľmi zle dokiaľ sa všetko vyriesilo chvíľku bolo lepšie tak suhlasil co je na to ze sa o mňa bal, mohli sme skúsiť možno b bolo ôk všetko možné nie ...aj trtaz sa mi zas zhoršil stav a co nechce? Chce lebo už nechceme čakať...pomáha mi ako viem súhlasil aj z centrom ...nepoznáte ho q sudite
A ďakujem vám za vašu radu a pochopenie účastník tejto konverzácie #krasne leto