icon

Pomáha Clostilbegyt otehotnieť ženám s prirodzenou ovuláciou?

michicka
2. jún 2025

Ahojte viem že tu uz boli podobne diskusie ale zaujíma ma či sú tu ženy ktoré užívajú/ užívali tento liek a či sa im podarilo otehotnieť s tým, a ak áno na kolkiaty cyklus.
Moze byt väčšia šanca ak ovulaciu aj bez liekov mám? V čom by to mohlo pomôcť?
Ďakujem za odpovede.

ninka99865
2. jún 2025

Mne nepomohol iba spôsobil fajne silne akné 😫

michicka
autor
2. jún 2025
@ninka99865

Mne nepomohol iba spôsobil fajne silne akné 😫

@ninka99865 to ma mrzí :/ a kolko x si ho uz užívala,?

mullerova46
2. jún 2025

@michicka ja som ovulaciu mala ale je možné že nedozrievali úplne vajíčka s čím pomohol clostilbegyt a na prvý cyklus s ním som otehotnela. Dovtedy rok. 3 mesiace nič hoci som brala aj progrsteron

ninka99865
2. jún 2025
@michicka

@ninka99865 to ma mrzí :/ a kolko x si ho uz užívala,?

@michicka 3 x a potom letrozol. Ale je to strašne individuálne

michicka
autor
2. jún 2025
@mullerova46

@michicka ja som ovulaciu mala ale je možné že nedozrievali úplne vajíčka s čím pomohol clostilbegyt a na prvý cyklus s ním som otehotnela. Dovtedy rok. 3 mesiace nič hoci som brala aj progrsteron

@mullerova46 to je super 😇 kiežby to bol aj môj scenár u nas muž v poriadku iba ja mám nižšie amh.. a teda tiež to je uz niečo cez rok a máme vyše 2 roc dcéru

den666
2. jún 2025

Tiež mi ho gynekologička navrhla, snažíme sa rok a pol, ovulacia mi prebieha (s výnimkou keď som chorá a beriem antibiotika) ale aj tak rozmýšľam…partner je ok, ja mám tiež zatiaľ vsetky výsledky ok 🤷‍♀️

really8
2. jún 2025

6 cyklov a nic

saxana000
2. jún 2025

Mne zabral. 7 rokov po prvej dcere sme si pozor nedavali a nic novembri som vybrala jedno balenie a posobil teda este poriadne dlho. V januari som otehotnela ale skoncilo MA potom som povedala kaslem na to ved uz jedno dieta mame nebudeme na to tlacit.a za pol roka zase bum a uz mame 13 mesacnu slecnu.

michicka
autor
2. jún 2025
@saxana000

Mne zabral. 7 rokov po prvej dcere sme si pozor nedavali a nic novembri som vybrala jedno balenie a posobil teda este poriadne dlho. V januari som otehotnela ale skoncilo MA potom som povedala kaslem na to ved uz jedno dieta mame nebudeme na to tlacit.a za pol roka zase bum a uz mame 13 mesacnu slecnu.

@saxana000 a s tabletkami za toho polroka či bez? 🙂

saxana000
2. jún 2025
@michicka

@saxana000 a s tabletkami za toho polroka či bez? 🙂

@michicka nie uz.som ich viac nebrala iba ten jeden krat

martinatib
2. jún 2025

@michicka mne zabral hneď na prvý cyklus a k tomu progestanele som užívala, momentálne som 11tt 🤞
U mna ovulacia vôbec neprebiehala