Pomohla vám bylinkarka E. Kopáčová pri otehotnení?
Baby ahojte a tu nejaká duša ktorá bola u pani Anky Evy Kopacovej? Je to pani bylinkarka z vrboveho snažíme sa o bábätko už štyri roky poznáte pomohla Vám táto pani. Mám prorilatky prpti spermiam boli ste u nej aj s takýmto problemom a otehotneli ste vďaka nej?a koľko to stojí? Koľko zaplatí človek za sedenie s pani Kopacovou?Ďakujem krásne za všetky rady
Mojej sesternica pomohla..... Snažili sa 10 rokov a do 3 týždňov ak obola u nej otehotnela. Už sa teší z malinkej dcérky. ❤️
@jana818181 áno áno donosila , ja som potrat nemala ani raz ,,
@monika20111990 Keby bylinkarky pomahali k otehotneniu, asi by nebolo tolko dlhodobo snaziacih sa parov a tolko CAR. IUI ma tiez asi 10 percent sancu na uspech.
@vandica vo štvrtok som volala večer okolo 20. V utorok sme tam boli. Dve baby pred nami. Čakali sme od 11 cca 25 min. Ja som bola vybavená za 40 min
@mircalla nie je bylinkarka ako bylinkarka, to mi mozete verit. Tato p. Eniko pomohla tolkym maminkam otehotniet, okrem toho vyriesit plno vaznych zdravotnych problemov. Takze niemozete to zovseobecnovat, ano je plno parov ktore navstevuju reprodukcnu medicinu no drviva vacsina v zivote nenavstivila bylinkara max si v lekarni kupila caj co je realne nic
@luculiksz p.Eniko myslite Anka z vrboveho?
@148terka148 nie z Turne
Viete dat niake info kde z Turne?
A pomaha aj s otehotnenim z Turne myslite pri Senci?
@148terka148 samozrejme, najdete ju aj na fb skupina ENIRIS treba si poziadat o clenstvo, ale treba tam aj odpovedat na otazky pred potvrdenim schvalenia, v skupinke si cel lupu aj mozete pozriet temy, mozno sa tam najdete a precitate si ake bylinky/cajiky radila
P.eniko bylinkarka a liecitelka hej? Ziadna vestica lebo mi zvlastne ake casy tam dava volania.
Dievcata prosim vas mohli by ste mi poslat cislo na pani Anku?Dakujem
@monika20111990 ahoj, mozem sa spytat, aj si bola u p. Anky? Pekny den.
Ona sa volá Anna Kopáčová a áno, pomohla mi...Po 7 rokoch sa nám narodila prvá dcéra. Mohli sme ísť k nej už dávno predtým. Ja som bola u nej raz, poctivo som brala, čo bolo treba, asi pol roka. Nič sa nedialo. Potom po telefóne som jej volala, keď mi zistili ešte iné dg a zmenila mi liečbu. Po dvoch mesiacoch som bola tehotná. Určite nič nedáš za to to skúsiť.
@148terka148 vestica urcite nie je 😅 ona ma kontroly s ludmi az do 20-22:00 kedy nadstavuje liecebny plan pomociu bylinkek ci tinktur.
Myslite ze kopacova robi aj teraz medzi sviatkami?
@monika20111990 ahojky môžem sa spýtať čo ti nakoniec pomohlo aby si otehotnela bola si u tej pani bylinkarky?
@ramona22 ahoj nebola som a absolvovali sme umelé oplodnenie
@monika20111990 - Ahoj. Prosim ta aj si bola u p.Kopacovej, ako si pisala v r.2019? Vidim,ze mas uz dietatko, tak ma zaujima, kto ti pomohol. Lebo ja mam ten isty problem-protilatky na spermie. Inak vsetko mame ok.
@zuzana11223344 ahoj prepáč že som neodpísala skôr nejako som dlho nebola na modrom. Nebola som nakoniec u bylinkarky ale boli sme z manželom na umelom oplodnení a ľutujeme že sme neboli skôr odporúčam
@zuzana11223344 keby niečo môžeš mi kľudne napísať aj súkromnú správu na FB ma nájdeš Monika Pálková bude to lepšie ako tu písať a rýchlejšie môžem ti povedať aj viac
@simona92101 dobrý deň máte kontakt ešte na pani bylinkarka z vrboveho?

@jana818181 ahoj prosím ťa, ako dlho si čakala dokedy si sa k nej dostala? Akú má čakaciu dobu?