Pomohla vám diagnostická laparoskopia k tehotenstvu?
Zdravím vás chcem sa opýtať, boli ste na diagnostickej laparaskopii v akej nemocnici (meste)a akú máte skúsenosť pomohlo vám k tehotenstvu - boli ste spokojné s personálom atď.?
@kornelia11 prvá v 6/21 - odstránenie zrastov, Sliač, Dr. povedal, že nevidí dôvod pre ktorý by som neotehotnela. Neotehotnela som ani po IVF 😃 Druhá v 6/22 v Martine, tam už odstránenie tumoru, endometriózy, prolapsu a konečne som otehotnela po IVF. Hoci vraj som bola ok, prirodzene to nevyšlo (no to už bude aj spermiogramom a nízkym amh).
3 mesiace po laparke som otehotnela... odstranovali zrasty, screening materrnice, robili priechodnost vajcovodov (jeden uzavrety), ale na tej strane ovulacia som nakoniec otehotnela, takze boh vie, ci sa to tym neotvorilo nejako... snazili sme sa 1,5 roka neuspesne vtedy...
Aj mne pomohla pred 19 rokmi . O mesiac som bola tehotná. 🥰
Na pooperacne vysetrenie po laparoskopii som prisla tehotna. Robili mi ju kvoli podozreniu na zrasty a endometriozu, ale to sa vylucili pri laparoskopii. Neviem ci mi "pomohla" k tehotenstvu, ale ostala som tehotna hned v prvom cykle po.

BB-Novamed , 10/22 zákrok, 12/22 som otehotnela