icon

Pomohla vám kyselina listová pri snahe o tehotenstvo?

4. aug 2021

Pomohla vam kyselina listova ked ste chceli otehotniet?

ki_ki2
•
4. aug 2021

Nie a nemá ti ani ako pomôcť otehotnieť . Kyselina sa berie počas snaženia na to aby si jej mala dostatok keď otehotnieš , aby bábo nemalo razstepi atď .

autor
•
4. aug 2021

@ki_ki2 tak mam skusit napr alechemilk. caj? Nechcem zatial nic take extra z lekarne. Chcela by som takto prv skusit

karhu
•
4. aug 2021

ak sa snazite a chces pre dobry pocit nieco brat, tak urcite tu kys.listovu a mozete pit kotvicnikovy caj, ty aj partner, prekrvi vsetko co k robeniu deti treba

nina3110
•
4. aug 2021

Ja som pred otehotnením pila čaj z alchemilky.. a pomohol..

maminkadeticiek
•
4. aug 2021

Nie.Ved ona nema ako pomoct,je to podpora pre zdravie plodu nijako nezvysuje sancu otehotniet.

autor
•
4. aug 2021

@nina3110 ako casto ste ho pili? Od skoncenia MS do ovulacie?

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
nina3110
•
4. aug 2021

Áno každý deň jedna šálka..

autor
•
4. aug 2021

@nina3110 po akom case ste otehotneli?

veronikanika1982
•
4. aug 2021

Mne kvapky gynex plus Femibion 1

nina3110
•
4. aug 2021

Asi tak 2 mesiace som to pila..

autor
•
5. aug 2021

@nina3110 myslite, ze to mozem zacat pit aj teraz, kec mi skoncila MS? Nerozhadze mi to cyklus?

nina3110
•
5. aug 2021

Ja som ho pila od ms až po ovulaciu.. ďalej sa neodporúča piť.. potom som opäť začala až po ďalšej ms

marylinmary
•
5. aug 2021

Kyselina listova ti vyslovene nepomoze, ale vitaminy pri snazeni su dobra vec, tiez som ich brala a nedam na ne dopustit, pretoze aspon ti zaistia, ze ked otehotnies, tak dietatko od prveho dna bude mat vsetko co potrebuje a nebude mu vobec nic chybat. Ja som tak brala Femibion, lebo zlozenim sa mi zdal naj 🙂

jasimina
•
5. aug 2021

@marylinmary mošte mi prosím napisat nazof tich vitamínov presne ďakujem pekne

marylinmary
•
11. aug 2021

@jasimina uzivala som Femibion, vyssie som to pisala, ci chces vediet presne jeho zlozenie co obsahuje? Ake vitaminy? 🙂

jasimina
•
11. aug 2021

@marylinmary Ďakujem krásne uš som preštudovala no nechávam to na čas kedi to príde samo správny čas nechcem zatiaľ užívať nič

marylinmary
•
11. aug 2021

@jasimina tak vitaminy su podla mna fajn aj pri snazeni aj v tehotenstve, tym by si neublizila ani sebe a ani babatku keby sa postastilo, ale tak je to na tebe, ja som si sama na sebe vyskusala ze maju zmysel 🙂

ki_ki2
•
11. aug 2021

@jasimina kyselinu by som brala ak sa snažíte, je veľmi dôležitá 🙂

jasimina
•
Autor odpoveď zmazal
•