icon

Pomohli niekomu Tiande vložky na otehotnenie?

iwuskapoh
31. jan 2021

Ahojt baby chcem sa opýtať či už niekomu pomohli vložky od tiande otehotnieť, ja som skúšala všetko inofolic combi ,clostilbegyt ,maca,gynex, veľa ďalších a nič...čítala som veľa príspevkov že veľa žien otehotnením vďaka tiande aj keď už veľa rokov nemohli mať babo je tu niekto komu naozaj pomohli aj keď ťažko sa mi verí skúšala som fakt všetko :(

Strana
z2
iwuskapoh
autor
4. feb 2021

@barbori1234 no hej v dnešnej dobe je naozaj veľa parou čo sa nedarí otehotnieť gynekológ hovoril že to spôsobuje všetka sieť wifi,telky, mobily, znečistene ovzdušie škodlivé látky ...keď sa to nedá musíme to niejak riešiť strašne chceme mat bábo skúšala som úplne všetko a nič mislim že v tom bude problém nepriechodný vajcovod bola som na lsk a tam mi zistili saktosalpinx a nechapem prečo mi to nevzali preč ale.nechali mi to tam terás naspäť mám ísť to je na hlavu :/

alison11
5. feb 2021

@barbori1234 Totot všetko robí znečistené životné prostredie strava a veľa tlaku v školách,v prácach na nás a naše deti veľa stresu-stres zabíja dobré bunky a ničí organizmus podľa mňa toto všetko vplíva aj na plodnosť ☹ prešla som si aj ja kým som sa dočkala 2 synov medzi nimi 3 spontánne potraty pred prvým PCO liečené clostilbegytom následne Duphastonom po prvom ani duphastnon nezabral tak Inofolic som brala 1,5cyklu a podaril sa druhý nuž ale so šelestom srdiečka,obaja alergici,na jar aj astmatici... po druhom zas odumretie v 10tt nebilo srdiečko tak kyret.Potom stresy potom čo muža prepustili z práce v marci tak aj snaženie sa skončilo o tretie keďže ja som si prácu našla a prevzala rolu živiteľa rodiny a muž pomáha z deťmi keď moji rodičia nemôžu pritom chodí na 2hod. zmluvu vypomáhať.Pokým sa nenájde tu práca pre neho nablízku tak sa dať na materskú nemôžem i keď by som chcela nie je to také jednoduché keď mám stále nepravidelnú ms a robím na smeny cez týždeň sme obaja vyčerpaný tak len čo sme v nedeľu spolu je 1 ku 1000 že by sa zadarilo možno 1x za 100rokov.

iwuskapoh
autor
5. feb 2021

@alison11 ano presne je to ťažké veľmy v tejto dobe aj s prácou :/ dneska som bola o mojej gyn.. mám ísť na Lps na odstránenie jedného vajcovodu mam saktosalpinx stále mám bolesti časté mykozi Výtoky veľmy mi to znepríjemňuje život,ties som vo veľkom strese bojim sa :/

evina0
5. feb 2021

@alison11 je to pravda.zena musi mat v prvom rade silne ladviny. Aby vynosila zdrave babatko. Tym da tehotenstvo riadne zabrat. Pokial su slabe babatko sa neudrzi a zienka on pride hned v zaciatkoch. Alebo casom. Dnesny stres a ine duvidlosti velmi oslabuju ladviny.
. Preto ja VZDY zienkam a buducim maminkam radim posilnit ladviny cajom a naplastami. Bavila som sa o tom zo znamym je gynekolog a potvrdil mi ze ladviny su alfa a omega pre telo.a zeny co maju prekonane v minulodti zapaly ci uz zenske ci movove cesty txm duplom posilnit. Mam zeny co maju za sebou aj 2 IVF a nechytilo sa im to. Aj ked je IUI ci IVF neni zarucene ze s podari ak su ladviny slabe, naozaj viem co pisem. Zienky myslite nato.

alison11
5. feb 2021

@iwuskapoh Aj strach blokuje ovuláciu pokiaľ nie si v harmónii sama so sebou tak tam ani bábo neostane,mysli pozitívne prípadne si nájdi hobby čo ťa robí šťastnou počúvaj hudbu,usmievaj sa akoby si sa tešila,naň keby si vtom bola čím si pritiahneš to počom túžiš 🙂. veľa takých kníh je od Josepha Murphyho a iných spisovateľov,mne vtom čase pomohlo tešila som sa zo zelenajúcich stromov,trávy štebotu vtáčikov a usmievala sa na prírodu okolo seba 🙂.
@evina0 Ja viem že chceš pomôcť,ja momentálne sa nesnažím otehotnieť ako som písala vyššie alebo na predošlej strane ja živím rodinu,takže nemôžm zatiaľ plánovať bábo a ostať doma.A Verím,že ostatným tou radou pomôžeš 🙂

barbori1234
5. feb 2021

@alison11 no veľká pravda fakt😒 ...ináč aj ja beriem teraz duphaston plus tiande balíček mám tak že neviem či nám to zaberie aspoň dúfam vtom

iwuskapoh
autor
5. feb 2021

@alison11 Áno viem aj sa snažím nato nemisliet ale nedá sa :/ snažíme sa už 4 rok. Mám časté bolesti nedá sa NATO nemisliet terás som sa rozhodla riešiť to dám si vziať vajcovod aj to je už chronicky zápal a nedá sa to nijak liečiť a pôjdeme na to umele :/

alison11
6. feb 2021

@iwuskapoh Držím moc palce aby ste sa čím skôr dali do poriadku a zotavili a potom nech sa zadarí babuliatko 🙂🙏

alison11
6. feb 2021

@barbori1234 Viem ako vám je ťažko,ja som aj žiarlila ke´d sa sesterniciam rodili detičky a to sa vydávali pozdejšie aj o 3roky než ja a potom to prišlo ke´d som už chcela riešiť o 2 mesiace adopciu pri prvom a pri druhom som sa už chystala si hľadať prácu lebo prvý mal 3roky a ísť do škôlky tak sa vtedy podarilo zakaždým keď už nato nemyslím a riešim niečo úplne iné :D,Skús sa aj ty zamerať na niečo úplne iné .Držím palce.

iwuskapoh
autor
6. feb 2021

@alison11 Ďakujem pekne pokusimnsa keď bude po operácii začnem pracovať a nemisliet NATO už ..ešte raz vám Dakujem

alison11
6. feb 2021

@iwuskapoh Za málo a veľmi rada,sa podelím zo svojimi skúsenostiami 🙂 ak by ste mali nejaké otázky môžete aj ip napísať.A všetko len to dobré vám prajem 🙂

barbori1234
6. feb 2021

@alison11 veľmi pekne ďakujem 🥰

reni6
5. máj 2021

Dobry den
Druhy mesiac berem Tiande kuru na otehotnenie... prosím vás napiste mi zienky ktore ste ostali tehotne ze po akej dobe sa vam podarilo...kolko ste museli uzivat Tiande kuru..
Dopredu ďakujem

tinamisu
9. máj 2021

@karinaaaa dobrý deň, viem vám dať viac info ohľadom tiande vložiek a celého ženského programu ak máte záujem 🙂 tinka

evina0
10. máj 2021

@reni6 ahoj moje zienky ked maju spravne nastavenu kuru otehotneju cca az 3 az 6 mesiacov. No ked su vacsie problemy aj dlhsie. Treba oboch partnerob sucasne podporit lebo csto sa mi stava ze aj muzi maju zly spermiogram a nato s dost zabuda ze pokial partner neni ok. Tazko povedat kedze kazde telo inak reaguje na produkty, niektora sa musi najskor precistit. Vela zalezi od problemov. A samozrejme aj cielena nastavena kura poctive pouzivanie

januska41
3. mar 2022

@reni6 Pomohla vám ta kúra a z čoho konkrétne pozostávala? Ďakujem

evina0
5. mar 2022

@januska41 poznám kopec zien co im pomohla k otehotneniu,klucbe ti ukážem recenzie.produkty sa vyberajú a nastavuje uzivanie podľa daného problému preto sa nedá takto vseobecne napísať.nakolko takete veci a problemy nie je vhodné verejné napísať kľudne mi posli súkromnú správu.

natalka1985
5. mar 2022

Mne nepomohli je to hlúposť, ďalší marketingový tah

evina0
5. mar 2022

@natalka1985 záleží co všetko ste brali, natom veľa záleží,ak si niekto kúpi len vlozky a sem tam si ju založí zázraky čakať nemôže.tak ako aj iné alternatívy rôznych produktov môžu pomôcť no aj nemusia.netvrdim ze každej žienke zarucene pomôžu, záleží aj na danom probléme aj ako dlho výrobky pouzivate. mne osobne pomohli,zbavili ma dlhoročného problému,poznám aj osobne veľa žien co im pomohli k otehotneniu.

natalka1985
5. mar 2022

@evina0 používala som vyše 3 mesiace vyše 80€, vložky, intímny gél čaj

beatka1985
29. sep 2023

Tiande Vložky sú super mne momohli hlavne na časté mykózy a zápaly...iné už nekupujem...

natalka1985
30. sep 2023

@beatka1985 mne nie

beatka1985
1. okt 2023

@natalka1985 ja používam aj intim gél a vložky a mňa zbavili zápalov hlavne po bazénoch a kúpaní na kúpaliskách...počas liečby antibiotikami ich tiež používam a musím povedať že ja tampóny nepouźívam vôbec...lekár mi ich neodporúčal už dávno...

zlatko456
6. mar 2024

@evina0 ahoj mam záujem a tiande vložky

zlatko456
6. mar 2024

@alenamihal dobrý deň mohli by ste mi dat na tu pani Zuzanu kontakt lebo ju na fb nemôžem nájsť a ďakujem

kika_332
26. máj 2025
@iwuskapoh

@barbori1234 ms mám u pravidelnú ale mám problém s otehotnením snazime sa 4 rok..jeden vajcovod nepriechodný saktosalpinx mám bolesti dneska som nemohla vstať z postele veľmy mi to znepríjemňuje život rozhodla som sa že dám si vziať vajcovod de hovoril že to znižuje šancu na otehotnenie a ties na ifv znižuje šancu ráno som sa objednala ku gyn..a budem to riešiť

@iwuskapoh dobrý den pomohlo Vam to otehotnieť ?

Strana
z2