icon

Pomohli vám kvapky Gynex na otehotnenie?

6. máj 2025

Ahojte, pomohli vam kvapky gynex na otehotnenie? Už dlhšie sa nam nedarí tak budem rada za vase rady, skúsenosti 🙂

isis234
6. máj 2025

Čítala som dávnejšie vo Vitae- časopis z Energy, že pomohol gynex. Užívali to obaja, (muž i žena). Neviem presne dávkovanie, ako jej predpísali. Bežne sa užíva o 15 hod.
Na ich stránke je i poradňa. https://www.energy.sk/sk/menu_x1077x/

paulikk
6. máj 2025

Áno, mne pomohli. Prvý krát z toho bolo biochemické a druhý krát som ku gynexu pridala aj inofolic a o pol roka na to som otehotnela už so šťastným koncom 🥰
Ale záleží od problému.. ja som mala dlhé, nepravidelné cykly a gynex mi upravil cyklus a vedela som si potom lepšie odsledovať ovuláciu

autor
6. máj 2025
@paulikk

Áno, mne pomohli. Prvý krát z toho bolo biochemické a druhý krát som ku gynexu pridala aj inofolic a o pol roka na to som otehotnela už so šťastným koncom 🥰
Ale záleží od problému.. ja som mala dlhé, nepravidelné cykly a gynex mi upravil cyklus a vedela som si potom lepšie odsledovať ovuláciu

@paulikk ďakujem za odpoveď 😊 tak skúsim nasadiť,ja práveže mam cyklus ako hodinky 🤷‍♀️

hypoteka2022
6. máj 2025

bohuzial nie, ani po 3/4 roku...a skor sa odporuca na nepravidelny cyklus...co som citala diskudie, pravidelny cyklus rozhadzal...

katariiinkaa
7. máj 2025

Mne pomohli toez 2x 🙂

anonym_a527d1
21. júl 2025

@anonym_autor ahoj, tak zamna mozem povedat že ano, 9mesiacov sme sa snažili a nic.. nasadila som gynex a otehotnela som hned v tom cykle🙂