icon

Pomohlo vám HyCoSy k úspešnému tehotenstvu?

rivini
25. mar 2021

Ahojte,
našla som tu síce už viacero diskusií k vyšetreniu priechodnosti vaječníkov HyCoSy, zaujímalo by ma však, aké boli Vaše skúsenosti - pomohlo vám to k tehotenstvu? Malo to teda význam? Lekárka mi dnes ponúkla laparoskopiu alebo HyCoSy. Zatiaľ sa ešte na operáciu necítim, navyše som po MA, čiže minimálne jeden vajcovod musí byť priechodný🙂. Mnohí lekári hovoria, že po HyCoSy sú vajíčkovody akoby prepláchnuté a mnohé ženy, ktoré nemajú iný problém, vďaka nemu otehotnejú. Neupchá tá glukóza napokon priechodné vajíčkovody? Máte s vyšetrením pozitívne skúsenosti? Povzbudťe ma 🙂. Vďaka!

rk123
25. mar 2021

absolvovala a nepomohlo, aj ked boli vajickovody priechodne.
inak sa to vola tusim hyfosy

sylvia_123
25. mar 2021

@rivini ja som mesiac po hyfosy, kde dr zhodnotil, ze vajcovody su krasne priechodna a znova cervena. Uvidime casom..

leona45
25. mar 2021

A partner ma v poriadku spermiogram? Vela krat tam je problem

rivini
autor
26. mar 2021

@leona45 ma a vysiel velmi dobre. Aj DNA fragmentacia. Hormonalny profil, hematologia, endokrinologia vsetko super. Imunologiu a genetiku zatial nechceme, ani nam este neodporucali.

rivini
autor
26. mar 2021

@sylvia_123 drzim palce!

leona45
26. mar 2021

@rivini ako dlho sa snazite?

gabu_lienka
26. mar 2021

@rivini aj my sme mali vsetko super a nakoniec na tej imunologii sme nasli problem. Cize ani hyfosy nepomohlo. Ale dr mi spomenula ze sa stava, ze prave po tom vysetreni zeny otehotneju.

rivini
autor
26. mar 2021

@leona45 osem mesiacov, kym som otehotnela, zial MA v 8.tt. Teraz je to sedem mesiacov od potratu. Sme vlastne este v norme, ale moj inak pravidelny cyklus od MA strajkuje a kvoli veku (cerstvych 35) sme uz nechceli cakat, preto sme uz v CAR.