icon

Pomohol už niekomu liečiteľ k otehotneniu?

iwuskapoh
3. apr 2020

Dobrý deň prajem viem že to tu nepatrí ale chcem sa opýtať či niektorej pomohol liečiteľ otehotnieť,

queen_mary
•
3. apr 2020

Mne 🙂 teda minimalne ako placebo cinska medicina. Po 4 rokoch snazenia sa (boli sme aj iui), som otehotnela po 3 mesiacoch pitia takych cinskych odvarov.

iwuskapoh
autor
•
3. apr 2020

@queen_mary aký si mala problém s otehotnením ? Lebo ja mám jeden vajcovod priechodný a netvoria sa mi vajíčka skúšala som už všeličo nič nepomáha ja odmietam ísť na umelé oplodnenie

mischelin89
•
3. apr 2020

Ja poznam dve baby co mali problem (nefyzickeho razu), riesili cez rodinne konstelacie a maju zdrave babatka.

acer11
•
3. apr 2020

@iwuskapoh mojej kamarátke... na tretí šup-ale jej manžel sa to nedozvedel 😂😂😂

gabrielapatrik
•
3. apr 2020

@iwuskapoh ahoj, kamaratke sa tak podarilo.

tenerifka
•
3. apr 2020

tak ak je mlady,pekny, zdravy a s dobrou genetikou, tak urcite sa to podari😎

dilino
•
3. apr 2020

áno mojej kamáratke z Košic pomohla Anna Kopáčová z Vrbového lieči pomocou bylin piju sa čaje v určitu hodinu čo ona namieša čisto sa jedna o bylinky žiadna chémia prídavky rôzné nič iba bylinky veľa sa o nej piše tu na internete je to posledná nádej ako piše v knihe ked žena nemôže otehotnieť skús byva vo Vrbovom okres Pieštani možno najdeš tu nejaku ženu ktora je odtiaľ a da ti na nu kontakt veľmi silno držim🙏aby s ato podarilo skús za pokus nič nedáš.

wejuska7910
•
3. apr 2020

@iwuskapoh preco odmietas ist na umele oplodnenie?mas aj neake vysetrenia za sebou?

iwuskapoh
autor
•
4. apr 2020

@wejuska7910 pochybujem že sa to podarí s umelým oplodnením, bola som na laparaskopi na prefuk a tam mi zistili že mam jedny vajocvod nepriechodny je naplnený tekutinov je sposobeni tým že som často mykozy a neprieliecila som to chodila som ku.gyn vzdy keď som mala zápal on to neriešil mal by ma liečiť antibiotikami,mám už všetky vyšetrenia ak tabletky som.brala.clostilbegyt skoro rok až 3 krát denne vôbec mi.nezabera vôbec tie vajička nerastli 8mm na 14dc cyklu už ani neviem čo mám robit mi chodíme do Košíc do centra helios písala som s pánom doktorom a pislala som mu že či by dalo stimulovať vaječníky s injekciami a potom mať styk on písal ze to môžme skúsiť tak skúsim ešte toto

jarca001
•
4. apr 2020

Ahoj,,mojmu bratovi po 9rokoch snazenia.(v oktobri cakaju),,tiez svagrinna odmietala umele opl. ,ak chces viac napis mi sukr.spravu dam kontakt,a napisem viac.

queen_mary
•
4. apr 2020

@iwuskapoh ved prave pre to, ze nepriechidny vajcovod, je umele oplodnenie riesenim, ci?

wejuska7910
•
4. apr 2020

@iwuskapoh ved prave to,ze to umele je riesenie clostyl je asi pre teba slaby ale injekcie co sa davaju pri umelom su ovela silnejsie a stimulaciu ti upravuju ak treba,ak ti nereaguju vajecniky tak zvysia davku a kontroluju to ako reagujy

iwuskapoh
autor
•
4. apr 2020

@queen_mary poznám viac párov ktoré otehotneli aj s jedným umele oplodnenie finančné vysoké a ešte či sa podari poznám páry ktoré boli na umele AS 3 krát a nepodarilo sa a nakoniec ostali prirodzene len musí byť niejake riešenie ide aj o.psychike :/

jarca001
•
4. apr 2020

Ano ,,presne ,,psychika je velmi dolezita.

simkamatko
•
15. apr 2020

@jarca001 mozem poprosit blizsie info Ďakujem

simkamatko
•
15. apr 2020

@iwuskapoh presne ste opisali mňa 😒toto iste mam aj ja tak isto reaguju ako vaše

iwuskapoh
autor
•
15. apr 2020

@simkamatko ties sa vám nedarí otehotnieť ?čo ste skúšali ?

simkamatko
•
15. apr 2020

@iwuskapoh 2x IVF prefuk vitaminy lieky zial ani naznak 9 rokov sa snazime

erikapiloxing
•
11. sep 2020

@queen_mary o aké odvary ide?

moncurikv
•
27. nov 2020

@jarca001 ahoj mohla by som vedieť odkiaľ je liečiteľ a poprosim aj kontakt. Ďakujem