Pomohol vám Letrozol na stimuláciu?
Dobrý deň,
Chcem sa opýtať žien ktoré brali letrozol na stimuláciu.
Predošlé tri cykly som brala clostylbegit žiaľ bez úspechu.
Pomohol vam letrozol? Poprípade mali ste nejake nežiadúce účinky?
Ja ho mam brat 3.,4. A 5 deň cyklu dve tablety 1-0-1.
Ďakujem za odpoveď
@tina121212 mne zostali 2 krabicky clostilu
@evaevkaeva estrofem mam cele balenie exp.01/2027
Je tu ešte niekto kto berie letrozol počas IVF? Som pred vkladom ,musel sa odložiť nakoľko som dostala OHHS 🫤, teraz piatok idem na kontrolu dnes ho beriem posledný piaty den
@marika3108 ja som síce ešte iba pred OPU ale tiez mi hrozí OHSS lebo mám pcos,takže bude vklad až v ďalšom cykle a áno povedali mi že budem brať letrozol a pichať gonasi aby sa navodila ovulácia a vklad bude 5-6 den po
@marika3108 zabudla som ešte že progrstanell po ovulacii,aby narástla pekná vystelka
@barju tak mne dali len ten letrozol dnes večer poslednú tabletku beriem už je piaty deň, prsia dosť bolia aj cítim pravý vajecnik a piatok idem na kontrolu oni mi vtedy vraveli že cca o týždeň po kontrole bude vklad , ja som OHHS dostala z toho že vybrali 15 vajíčok z toho 11 som mala zrelých a 7 sa oplodnilo no a 5 dňovu kultiváciu prežili 2 embrya...bola som spočiatku sklamaná že z 15 vájicok máme len 2 embrya ale tá pán boz zaplať aj za tie🙂
@marika3108 tak ten vklad sa uvidí podľa tej ovulácie, ja som s letrozolom mávala na 12 deň, ale každá sme iná. Ja sa bojím OHSS, lebo dr napočítal 25 folikulov zatiaľ. Mám PCOS, aj preto vyšší počet, ale dúfam že budeme mať aspoň tých 15 vajíčok.
@barju neboj bude dobré 🙂musíš veriť a byť pozitívne naladená🙂my ženy veľa znesieme neboj a ta bolesť sa dá vydržať aj keď ja som musela ísť večer po odbere na pohotovosť ale potom to ustupovali postupne , hlavne po veľa vody a papaj veľa bielkovín to zmierňuje príznaky 🙂ja mám zase endometriózu a nepriechodný ľavý vajcovod , snažili sme sa 5 rokov bez úspechu preto sme sa dali na IVF je to môj prvý dúfam že všetko dobré dopadne a podarí sa 🙏
@ninka99865 neostal vam letrozol ?
@tina121212 mne predpisovali vždy len 10 tablet na tej jeden cyklus, nikdy viac
Ja mam to iste 🙏 podarilo sa nakoniec?