icon

Pomohol vám prefuk vaječníkov?

sisinka2020
30. jún 2020

Ahojte dievčatá boli ste niektorá na prefuku vaječníkov pomohlo vam to ? Ako to prebieha ? Ďakujem

daili
•
30. jún 2020

@sisinka2020 toto zaujíma aj mňa idem na laparoskopiu a na prefuk 🙂 nejaké info mam ak chceš môžeš napísať

misa11111
•
30. jún 2020

A kde robia prefuk

sisinka2020
autor
•
30. jún 2020

@daili môžeš mi o tom niečo napísať ? Ja neviem o Tom nič bojím sa toho ale ak to má pomôcť tak pôjdem ale tiež mi doktorka povedala že má pošle na ten prefuk že sa mam rozhodnúť

albertka1980
•
30. jún 2020

Ja som bola na hyfosy, ale to len skontroloju, ci su vajecniky prechodne. Nie je to bolestive, je to len trochu neprijemne, potom som mala asi 2 hodiny akoby menstruacne bolesti, take slabsie a chvilku som zakrvacala.

titla
•
1. júl 2020

U mna bolo podozrenie na endonetriozu alebo zrasty, tak mi robili laparoskopicku diagnostiku, prefuk a hysteroskopiu. Vsetko bolo v poriadku, ziadny nalez, vajecovody priechodne. Az som bola sklamana, ze nic nenasli. Preco potom namozem otehotniet? A o mesiac na pooperacnu kontrolu som sla ako tehotna😊
Neviem ci pomohol prefuk, ci to, ze som v ten mesiac tehotenstvo prestala riesit ale podarilo sa a teraz mam rocneho chlapceka.

adrianaharvanova
•
1. júl 2020

@daili dobrý ja som na to bola, myslela som ze to pomôže teh. Ale nič. Stále tak isto a už som bola nato 2 krát. Spravia vám to za jeden deň. A ešte ten deň vás pošlú domu pokiaľ nemáte horúčky ani nič podobné

daili
•
1. júl 2020

@adrianaharvanova áno viem ďakujem za info uvidím čo a ako dnes mi lekár dal lieky a dohodli sme sa ze prídem v októbri že či sa podarí alebo nie a ste zlata za reakciu ďakujem.. Držím vám palce