Pomohol vám pri snažení Metformin?
Ahojte pomohol vám v snahe metformin?
@mia091 som tehotná . Ale neviem či z metforminu 😄skôr nie ako áno … ten je skôr na úpravu hladiny cukru . Ja som mala viaceré diagnózy
@rsimoneees super, gratulujem 🙏
@rsimoneees metformin ti ale upravil aj cyklus a naštartoval ovu. 🙂 pamätám si ta a gratulujem ti 🙂 ja som tiež opäť v tom 😀
@barus26 Viesco Barus, ani nie 😃ja som nemala ovuláciu ani keď som brala Metformin , za ovuláciu v tom cykle kedy sa zadarilo som vďačná Letrozolu 😃🙏🏽 Ďakujem ti ☺️Aj tebe gratulujem , ty budeš mat pomaličky asi aj termín nie ?
@mia091 ďakujem 🥹🙏🏽
@rsimoneees tak keď si brala letrozol tak to áno, to skôr pripisovať nemu, nemáš pravdu 😀 ja keď som začala brat metformin tak som otehotnela ua 2 mesiace a ktovie či to tiež nebola náhoda. Lebo teraz som otehtonela ani neviem ako, z jedneho jediného sexu za mesiac čo sme sa ani nesnažili a nebrala som žiadne lieky ani vitamíny. Termín mám v auguste, teraz som 27tt😀
@barus26 to sa ti podľa mna po prvom pôrode krásne upravilo 😄to je super . My sme sa o prvé snažili 4 roly , už sme mali ísť na ivf. Snáď to doklepneme do vytúženého konca . No to prejde veľmi rýchlo 😃mne to vychádza na január 😃
@rsimoneees nespravilo práveže sa nič. PCO ostalo, cykly otrasne ostali 😀 tak vám držím palce, ja som pri prvej mala termín 6.1.2021 a narodila sa 26.12.2020🙂
@barus26 hlavne že ovuláciu máš 😃to je podstatne . Ďakujeme ☺️
@moma80 aké hodnoty testosterónu a AMH ste mali pri pcos
Ahojte dievčatá. Ak niekomu ostal metformin, kúpim. Poprosím správu...

@rsimoneees a pomohlo?