Poprosím o informácie týkajúce sa KET (cena, priebeh...).
Ahoj rozmýšľame z manželom po troch rokoch ze ideme po neuspechoch na KET je to pre mňa niečo nové preto ak je tu niekto kto to absolvoval co to obnáša co ste brali museli ste byť PN chodili ste často k dr.? A samozrejme aj cena ma zaujima dakujem Vám vsetkym krasne za Vase odpovede
@monika20111990 ahoj ja som momentalne na druhom ivf ...prv si dohodnes konzultaciu s lekarom v centre asistovanej reprodukcie-potom ti zoberu krv a pozru ta zdola a muzovi spermiogram( pojde do miestnosti ktora je nato vyclenena a si to urobi aby bola vzorka ) a sa s lekarkou porozpravate - potom ked budu vysledky si opat dohodnete stretnutie a tam sa vsetko urci- aku stimulaciu budes mat t.j.ake lieky ti nasadia aby si vyprodukovala vajicka(injekcie a tabletky) - plus ti naplanuje priblizny odber vajicok a pripadny transfer - ale je tam toho viac a su tam aj ultrazvuky ako rastu vajicka 🙂 neboj ta sa to zvladnut len to stoji celkom dost penazi lebo poistovna preplaca len zaklad a vsetko nad ramec si platis v hotovosti 🙂 je to na dlhsie ale keby si daco nevedela kludne mi napis 🙂 a ja som vzdy po kazdom vklade pn ale nemusis byt ked nechces to je skor o tom ze ci mas fyzicky narocnu alebo psychicky narocnu pracu🙂 mna prve ivf vyslo na 3000eur a teraz co som po prvom vklade 1650 eur ale to zalezi od toho ake ukony si budes chciet dat 🙂 a co vam odporucia vzhladom na zdravotny stav 🙂
@monika20111990 ket je kryoembryotransfer je to vklad zmrazeneho embrya po kultivacii 🙂 a et je embryotransfer je to transfer cerstveho embrya to je po odbere niekedy 3 alebo 5ty den podla toho ci si das predlzenu kultivaciu-ale je lepsie ak pojdes k lekarovi na konzultaciu on ti vsetko vysveli na co sa opytas 🙂 ten vklad zavisi od toho ci po stimulacii dostanes hyperstimulacny symdrom alebo nie 🙂 ja som v prvom ivf kvoli mnozstvu injekcii dostala hyperstimulak a nie je to velmi prijemne a tak som et nemala ale len ket 🙂 prajem dobrych lekarov a nech ti vsetko vysvetlia lebo nie kazdy je ochotny 🙂 a hlavne nech sa podari babenko 🙂

@monika20111990 najprv IVF , možný ET a keď nie tak KET .
Treba si vybrať centrum na asistovanú reprodukciu .
Kde Vám dúfam všetko vysvetlia .