Potrat a opätovné tehotenstvo po 19 dňoch
Dievcata rozlusknite moju zahadu.
Potvrdena diagnoza MA 7+6 . 18.7 podstupenie vyvolania porodu potratu. 19.7 maternica cista krvacanie spinenie vsetko ok dalsia kontrola nieje potrebna vysku hcg nemam sajnu.
No a 29.7 sa nam stala nehoda 🙄 veeelmi som trpla ale ovulaciu (potvrdenu hormonalnym profilom) davala som si mimo nehody robit testy rozne.. som mala 31.7 presne taky rozsah ako som uz 2x otehotnela (2 potrat)
Takze stres ze budem zas tehu. Dnes na den presne ako sa pokazde ukazali prve priznaky nastupili teploty, kovova chut v ustach unava proste to poznate.. robim si testy priebezne ci hcg klesalo.. mavala som uz aj slabsie ciarky a dnes poobede ze vyskusam aj ked bolo poobede a dost jasna ciarka. Mna vykotilo. Neverim ze mam zostatkove hcg tak silne.
Povedzte mi ze to je zly sen a ze to je zostatkove mna picne.
Zo svadobnej cesty ktoru som si ako tehotna ani neuzila sme museli koli potratu zacinajucemu odist.. a teraz za 3 tyzdne ideme zas na dovolenku na ktoru som sa ako netehotna tesila 🙄 ach jaj. Clovek mieni zivot meni ?
Stale v kutiku duse verim ze to je zostatok.
Jedine cim sa mozem riadit ze clear blue s indikatorom tyzdna som mala pred nehodou uz len 1-2. Tj ak casom stupne na 2-3 viem ze som tzv v riti. 😂😂 povedzte mi jaka som ja smoliarka. Kedykedy inokedy ano ano ale nie akurat tento mesiac jeden jediny 😀
Som sa vyrozpravala a som spoko.

@7tinka7 a co tak hak?
@neferneferuaton to je odpoved k otazke ?
Ja babo chcem len som nechcela aby sa to stalo hned pred prvym menzesom to je cele ale dakujem za postreh. Hak som brala 10 rokov a uz ju brat nechcem lebo mam z toho len problem.. dakujem 🙂
Tato tema tu nema zmysel lebo kazdy si napise co chce ale nik neporadi k veci. Mazem lebo este to vyzera ze vlastne ja som ta co dietatko nechce koli dovolenke🙂 ja som len nechcela znova na dovolenke byt pod stresom ze sa nieco stane. To je cele.
31.7 ovulácia, teda si 7dpo. Nevyznám sa ale podľa mňa je to dosť silná čiarka na 7dpo
To nevyzera ze si zas tehu, dost mozne ze je to zostatok, od ovulacue mas este prilis kratko na to, aby bolo zvysene hcg a ukazalo sa na teste. Vies co, teraz sa tym netrap, nechaj to tak. Tyzden po ocakavanej ms, ak nepride nacas, si sprav dalsi test a budes vediet potom.
Na dovolenku mozes ist aj ako tehotna, aj vsetko robit ako netehotna okrem pitia, tak to pojde 🙂
no ja som otehotnela mesiac po MA...ved ked bude vsetko ok na dovolenku mozes ist, preco nie
@veselo_neveselo ja viem ze to vyznelo ze sa mi bridi byt znovu tehu. Len celu svadobnu cestu som trpla ci bude vsetko ok kedze to bol moj druhy potrat a chcela som byt v klude a kus si odpocinut od stresu co sa teraz dial. Pitie neni problem len ten strach ale ten asi uz nezmenim ani keby som tehu.
Teda ja nechcem byť zlá... Ale po 19dnoch? Wau... Tak za prvé gratulujem ja dieťa chcem veľmi dlho a priateľ kašle na mňa hah ale na druhej strane je to veľmi skoro... Lekári odporúčajú min po pol roku.. teda, ak si dobre pamätám
@7tinka7 nemas tu odpovede k veci lebo pises o troch potratoch akoby to bolo nic. Z tvojho lahkeho tonu v kontraste s hrozivym nadpisom nie je jasne o co ti ide. A este ked to uzavries vetou ze si sa vyrozpravala a je ti fajn. Tak kazdy saz tvojho pribehu chyti niecoho ineho. Vies? 🙂 preto take reakcie
Ja som mala pozitívný test v decembri 2021 ale po 9.dnoch som začala špiniť a na pohotovosti po vyšetreni som začala silno krvácať,vraj išlo o biochemické tehotenstvo.Po prvom menzesu som ostala opäť tehotná a teraz mám dvojičky☺️
@melissa_19 keby nam nepraskne kondom a to mam skoro 30 nie nikdy sa mi to nestalo 😀 tak by som aj ja pockala mne dr odporucala 1 menzes a potom sup na to. Menzes ma prist o 2 tyzdne cca. Nemala som kyret cize su aj ine podmienky snazenia.
@7tinka7 nie som lekar ale myslim si ze po 1. 10dni od potratu nenarastie taka vystelka v maternici aby sa vajicko uchytilo a po 2. Ta ciarka je fakt dost silna na 7DPO 😊
ahoj, tak vyzerá to skôr na nové tehotenstvo ako na zvyšky hcg... zabiť ťa nik nezabije, hoci odporúča sa počkať aspoň do prvej ms, maximálne budú doktori šomrať. Tak keď už, nech to aspoň dobre dopadne ❤
@7tinka7 loool prosím ta poradiš mi ako prasknúť aj tomu môjmu? Teda môj to nepoužíva ale nahovorim ho na ten jeden krát 🤣🤣 samozrejme srandujem, áno, chápem ženy, ak ho partner nechce je to márne nebude sa oň starať neukrižujte má!
@aiana24 prvy potrat som mala biochemicky bola som dlho doma spamatavala sa pri druhom tehotenstve som uz nejak podvedome ratala ze sa to poserie. A uprimne lutost mi dieta nevrati a depresia mi nepomoze. Nieje mi to jedno je mi to luto ale nebudem teraz pol roka smutit lebo mi to nepomoze. Je to druhy potrat za pol roka po prvom som cakala 6 mesiacov toto bol vysledok.. MA
@7tinka7 hmmmno tak z tych fotiek teraz nie som o nic mudrejsia prepac. Tie prve 2 su ako chybne a tie posledne 2 ked idu za sebou ako na foto tak vyzera ze tmavne. Ja som mala po kyrete 5 tyzdnov slabeho ducha. Hmm tak neostava nici ne len skusit test o 2 dni a uvidis. Skus sa dat do kludu, citala som tu nespocetne mnoztsvo prispevkov po kyrete ked zeny nedostali ani prvu mrchu a vseyko bolo ok 🙂
@melissa_19 bo najnovsie odporucaju ktory ako, mne povedali 2 dr 1 cyklus a 2 chlapi dr 2-3 cykly.
@petronellla87 znie to blbo ale dufam fakt som chcela mesiac pockat 😒
@bejka90 hej tak určite to závisí aj od ženy... Doktori samozrejme vedia najlepšie poradiť 🙂

Ak bolo babo, o ktore si prisla, chcene, tak je taky problem ze su tehotna zas? Kvoli dovolenke?