Potrat a opätovné tehotenstvo po 19 dňoch
Dievcata rozlusknite moju zahadu.
Potvrdena diagnoza MA 7+6 . 18.7 podstupenie vyvolania porodu potratu. 19.7 maternica cista krvacanie spinenie vsetko ok dalsia kontrola nieje potrebna vysku hcg nemam sajnu.
No a 29.7 sa nam stala nehoda 🙄 veeelmi som trpla ale ovulaciu (potvrdenu hormonalnym profilom) davala som si mimo nehody robit testy rozne.. som mala 31.7 presne taky rozsah ako som uz 2x otehotnela (2 potrat)
Takze stres ze budem zas tehu. Dnes na den presne ako sa pokazde ukazali prve priznaky nastupili teploty, kovova chut v ustach unava proste to poznate.. robim si testy priebezne ci hcg klesalo.. mavala som uz aj slabsie ciarky a dnes poobede ze vyskusam aj ked bolo poobede a dost jasna ciarka. Mna vykotilo. Neverim ze mam zostatkove hcg tak silne.
Povedzte mi ze to je zly sen a ze to je zostatkove mna picne.
Zo svadobnej cesty ktoru som si ako tehotna ani neuzila sme museli koli potratu zacinajucemu odist.. a teraz za 3 tyzdne ideme zas na dovolenku na ktoru som sa ako netehotna tesila 🙄 ach jaj. Clovek mieni zivot meni ?
Stale v kutiku duse verim ze to je zostatok.
Jedine cim sa mozem riadit ze clear blue s indikatorom tyzdna som mala pred nehodou uz len 1-2. Tj ak casom stupne na 2-3 viem ze som tzv v riti. 😂😂 povedzte mi jaka som ja smoliarka. Kedykedy inokedy ano ano ale nie akurat tento mesiac jeden jediny 😀
Som sa vyrozpravala a som spoko.

Tak ako si sama napisala, ze si sa vyrozpravala, verim, ze sa ti ulavilo. Prajem ti, nech si stastna.
Deti predsa vies ako sa plodia a nehodou to nie je.
@melissa_19 tak potom tu uz niet cesty 😂😂
@7tinka7 ja som otehotnela presne 6tyzdnov po potrate (po 2tyzdnoch po kyrete v 10+3 ) som mala maternicu čistú .prišiel prvý menzes .a potom po menzes plodné dni ....
Ak si skutočne tehotná ,tak gratulácia ,takto veľmi skoro a veľmi silné čiarky sú skôr rarita .avšak ide tvoj pokoj ,čím skôr navstiv lekára . Aj príliš vysoké hcg nemusí znamenať ,že je všetko fajn .
Tiež sa ako 6x tehotná zo skúseností obávam ,či ti dostatočne narástla vystelka,aby sa plod dobre uhniezdil . Môže ísť aj o vuacpovcetne tehotenstvo ( vtedy kockami už 7DPO) začali ukazovať pozitívne testy .
Takže určite hneď zajtra volaj lekárovi a ten ťa nasmeruje .
To bude podľa mňa zostatkove hcg, ja som po 4 potrate odmietla kyret a hcg mi nejaký čas ešte pomaly rástlo aj podľa krvi. Nakoniec som po ms aj tak musela podstúpiť kyret lebo hcg tam bolo stále a ani s ms ešte neodislo úplne všetko. Takže za mňa to je ešte zostatkove
@matullienka 🙏🙏🙏
Podľa mňa to bude asi zostatkové. No ja som mala MA v 8+2, prišli sme na to v 12+2, dali mi tabletky a doktorka mi povedala že môžeme ísť kľudne hneď na vec, nemusíme ani do prvej MS čakať. Že niektorým sa rovno zadarí a všetko je Ok. Tak keby náhodou sa podarilo, tak držím palce 😉
Za mna ostatkove hcg
Ahoj 🙂 , tiez si myslim ze to bude skor zostatkove hcg, ja som napr. mala odporucene po tabletke pockat na prvy normalny menzes a potom si ist dat skontrolovat hcg, ci uz je pod 5. Pocas toho mesiaca som si ale tehotenske testy nerobila lebo som predpokladala ze urcite budu pozitivne.
Tiez som mala MA vo 8.tyzdni a v den kedy mi podavali tabletku som mala hcg 6000, cize ak aj ty si mala podobnu vysku hcg kedze si potratila tiez v rovnakom tyzdni neverim ze za 2 tyzdne by ti to uz tak kleslo aby si mohla otehotniet, a tak kratko po ovulaciii uz mala tak silne ciarky.
Ale ak aj ano nahodou tak to tak proste malo byt a musis mysliet pozitivne a nestresovat, aj tak to neovplyvnis, ak to ma zle dopadnut to dopadne zle a budes sa iba zbytocne stresovat a ten stres urcite nepomoze .
@ness222 tiez ma to hcg miatlo len po prvom potrate som chodila na krv kazde 2 dni a teraz ani neviem ake som mala hcg 1x 😂 cize sa nemam ani coho chytit tak som sa zacala testovat ci to aspon normalne klesa.
Ale asi to prestanem uz riesit lebo presne stres mi nepomoze. Pockam ci pride ms 15.8 cca teda asi nepride hned na cas a potom uvidim.
Mne povedali ze uz na vysetrenie ist nemusim a ze hcg riesit nemam ze maternica je pekne cista. Tiez ma to zmiatlo ze jak to ze sa to nemusi uz sledovat. Ale mozno lepsie tak lebo menej stresu ako kazdy druhy den sediet na gynde.
@melissa_19 pri spontánnom potrate po prvej ms sa môžu začať snažiť a pri potrebnom kyrete 3 mesiace odporúčaju čakať.. stará škola káže polroka čakať
Ja by som povedala, ze je to zostatkove hcg. Kedy idete na dovolenku? Idealne si dat spravit test z krvy v rozmedzi trich dni aspon nech vidis ci kĺesa alebo stupa. Ale na nove tehotenstvo je to brutalna ciarka.
@mimuska328 tak tak presne , ja som to presne akurát nedávno čítala od profesora zahumenskeho , čo je teda už nejaká klasa , že po spontánnom potrate, teda bez žiadneho chirurgického zásahu do maternice sa môže kľudne otehotniet aj v ďalšom cykle .
Autorka držím palce nech to je tak ako ty chceš 🙂
@nika11103 ja už čakám na toho môjho gynekológa čo je stará škola že koľko on povie.. lebo genetička a doktor čo má operoval na hysteroskopii mi povedali že 2-3 mesiace stačí
Podla mna zostatkove. Ja som mala kyret a este dalsie 3 tyzdne chodila na krv co som mala furt vysoke hcg, takze aj pozitivne testy. Chvala panu to potom same zacalo klesat. Ale trvalo to dlho
Podla mna je to skor zostatkove hcg. Ja som si robila test 3 tyzdne po zamlcanom potrate (chcela som vediet, kedy bude uplne negativny), a ciarka bola aj po 3 tyzdnoch po MA velmi silna.

@bejka90 prepac prvy je z dnes rana druhy 2 dni dozadu a posledny 4 je z min stredy. Tj prvy cerstvy vadny posledny z min tyzdna tj mne pride ze slabne ale zas dnes som mala uz inu znacku tak boh vie 🙄
Asi to ozaj kaslem pockam ci pride ms. Obe tehotenstva co som mala som presne tento den zacala mat priznaky a + 3 dni mala pozitivny 25 kovy test 🙄 hej testovala som sa skoro lebo v nasej rodine su potraty "bezne".. som sa pri druhom bala ze dvojicky ked som mala tak skoro digy test pozitivny. 😀