Potratila som
Ahojte ženušky je tu veľa podobných tém o potrate a čakaní na babatko. My sa s manželom snažíme 4 roky, pred 3 mesiacmi som potratila v 7 tt. Dúfam verím a prosím Pana Boha aby mi dal zdravé babatko to čakanie je zničujúce...určite to mnohé poznáte. Neprišla som sa sem stažovať chcem od Vás počuť pekné príbehy s dobrým koncom kedy ste sa dočkali svojich pokladov 🙂 tak ak máte chuť ma rozveseliť napíšte mi svoj príbeh. Ďakujem 🙂
@vyvka ahoj, je velmi drahe si dat spravit sono? Ja som si nasla lekarku s modernym pristupom tu v bratislave, sukromnu a som sa jej sla opytat ci som sa vycistila ci to mam ok, ona mi to potvrdila. Pritom v ruzinovskej nemocnici mi povedali ze urcite treba kyret. Hovoria to kazdej lebo vsak vykon od poistovne plus hospitalizacia ... nekomentujem. Takze ked mi sukromna doktorka povedala ze je to fajn necakala som, ona mi odporucila jeden mesiac pockat ale ja som nevydrzala🙂
@vyvka ja si myslim ze telo je mudre, ze keby to tam nebolo vsetko ok, babo sa neuchyti. Niekedy neboli kyrety, zeny necakali 3 alebo 6 mesiacov.Tiez verim ze vo vacsine pripadov pre nase deticky ktore odisli skor je to vykupenie, ze by neboli zdrave ak by prisli na svet. Priroda nie je hlupa.
@druzicka17 ja som prišla do nemocnice s tým že asi pred 2 hodinami som potratila a urobili mi sono a že vždy treba ísť na cistenie. Neviem prečo mi ho urobili keď na sone už nič nevideli. Len sa má opýtali či krvacam. Však jasné keď som pred 2 hodinami potratila. Nechápala som či to malo len tak vypadnúť zo mňa bez niečoho.
@vyvka tak ja hlásim, že od včera spinenie a asi 4 dni dozadu už mierne menštruačné bolesti, dnes je to 29. deň od 😔, tak dúfam, že sa to rozbehne. U nás je to ťažko s otehotnením, aj minule sa podarilo po IUI, takze čakám na Ms aby sme mohli centrum riešiť 🙃Ach, dlha cesta ešte pred nami 😔
@druzicka17 Mno ...je to drahe a velmi a daleko bohuzial po blisku ... su zopar polikliniky ale nikto ma nechce zobrat .. v anglicku je to uplne ine ....
A zadarilo sa uz?
@druzicka17 aj ja si Myslim ...
Dr mi povedal ze ak Tehu test je negativny nemam sa coho obavat nekrvacam ..nespinim test je negativny citim sa fajn ...takze ...ja verim tomu ze som okey uz sa aj snazime o babo ..
Ahojte tak aj ja sa pripajam s mojim pribehom :(. snazime sa s muzom o babetko uz 3 a pol roka...minuly rok v januari som si nasla krasne 2 ciarky dokonca 9 dni pred MS,ani by ma nenapadlo si vyse tyzdna pred ocakavanou MS robit test, ale zacala som spinit tak mi to bolo divne, ze tolko dni pred MS, ciarky boli rovnako silne. Isla som k lekarovi, samozrejme na sone este nic nebolo vidiet, ale hcg som mala uz hodnotu 850. dal mi duphaston aj ascorutin koli tomu spineniu, chodila som na kontroly kazdy tyzden a bola na pnke doma. Bohuzial spinenie sa stalo krvacanim a v cca 5tt som potratila :(...robili mi aj kyret. Bohuzial teraz v januari bol rok odvtedy a zase nic :(... Boli sme s muzom aj v Nitre na repro imunite,tam vysledky mame dobre a len spermiogram nam vysiel s diagnozou Asthenozoospermia. Takze nasadili sme vitaminky, ktore nam poradil moj gynekolog a urolog na zlepsienie, berieme ich 2,5 mesiaca a odporucane uzivanie je aspon 3 mesiace, tak uvidime, ci sa konecne stane zazrak a pan Božko nam dopraje mat dietatko. Je to moj jediny sen :(
@prskavka2223 ahoj, mrzí má vaša strata 😔snažili sme sa 2 roky, tiež mame zhoršený spermiogram a keď sa po IUI podarilo bolo to ako sen, žiaľ v 7tt zamkly potrat, mali sme vyčkávací spôsob a v 10tt dieťatko odislo😔je to necelý mesiac odvtedy. Tiež mam teraz obavu, že sa nám teraz len tak ľahko nepodarí a budeme dlhšie čakať, pokial sa vôbec podarí 😓musíme dúfať 👍
Zienky zlate potrebujem poradit som mesiac po potrate pred otehotnenim som si robila ovu testy ktorymi som sa riadila ale nepodarilo sa 🤷♀️ Az ked sme sa snazili kazdy druhy den bez testovania prestala som sa pozorovat ... testovat a podarilo sa no moje stastie netrvalo .. dlho co uz ..
Zaciname od znova prva Ms este sice neprisla ale uz sa snazime ... kedze po potrate sa vsetko meni by som potrebovala zistit kedy mam ovulku atd ale citala som ze niektore baby si meraju bazalnu teplotu ... ja som to nikdy nerobila je lepsie sa riadit ovu testamy alebo si merat bazalnu teplotu ??
Neda mi to lebo ...posledne dni mam hlien ako pri ovulacii no nezda sa mi to aby bola ovulka ale ms este nebola ...
tak som si povedala ze sa zacnem trosku zase pozorovat ..
Mozno mi to pomoze dakujem za kazdu radu ;)
@vyvka mne? ano hned po a uz ma 7 mesiacov🙂
žienky držím Vám všetkým silno palčeky nevešajte hlavu aj keby sme sa mali tisíc krát pokúšať raz sa to podarí. Ja som sa nastavila že mama budem aj keď neviem či ho porodím ja. Hlavne buďte v pohode a šťastne aj to je veľmi dôležité. 🙂 ❤ ❤😍
Ahojte, po prvý menzes po potrate som dostala po 30 dňoch, zacali sme stimulovať s Clostilom 2x1 od 3-7dna cyklu a 12 DC som bola na folikulometrii a nič žiadne vajíčka, zrejme anovulacny cyklus, nerozumiem tomu, že ani na lieky telo nereaguje, pritom pred MA som mala všetko ukážkové aj Ms aj ovulku, stretli ste sa s tým niektorá prosím? 😔mam pocit, že nefungujem 😔
@druzicka17 ahoj, dobre citam? Ty si otehotnela hned po potrate? Nepockala si ani na prvy cyklus? To aby som sa inspirovala 😇 Ja som potratila vcera 7,5tt a lekar mi povedal, ze mam prist na usg a kd bude vsetko ciste, vraj sa mozeme zacat snazit aj hned. Ale som nejako z tych vsetkych info zmatena. Niekto radi cakat, niekto nie.. :(

@vyvka dnes som mala strašnú depku. Už len to, že samotná MS a hormóny. A len mi pripomenulo, že presne na mesiac MS dorazila.
Nehovorím, že teraz sa dvakrát podarilo bez ochrany. Ale asi ešte tento mesiac to nebudeme pokúšať. Gyn povedal dva cykly, tak počkáme dva cykly. A obaja pracujeme na štyri smeny, muž to má fyzicky niekedy dosť náročné, tak koľkokrát len padne do postele.
Necháme sa prekvapiť.