icon

Potvrdzujú ovulačné testy ovuláciu?

diaszoky
3. nov 2022

Lebo mne dnes dr oznamila, ze nie😏zeje to biznis a zavadzaJu☹️

blontimka
•
3. nov 2022

@diaszoky súhlasím s dr.

ninka99865
•
3. nov 2022

Nepotvrdzujú, iba oznamujú prichádzajúcu ovu, ale to ci skutočne prebehla potvrdí jedine sono, krv, meranie Bt

stannkal
•
3. nov 2022

@diaszoky nepotvrdzuju, ale určite ani nezavádzaju. Skratka merajú a zobrazia nárast LH čo bežne u ženy so zdravým cyklom znamená blížiacu sa ovulaciu.

viky_21
•
3. nov 2022

Mne ovu testy pomohli. Bez nich som nemala ani sajnu kedy ju mam kedze cyklus som mala kazdy mesiac inak ..

veronika3110
•
4. nov 2022

to vážne?? a rovnaký názor má aj na tehotenské testy? a aj na tie prúžky na moč, ktoré má v ambulancii, na ktorom zistí prípadný zápal, zvýšené bielkoviny atd atd?? tiež reagujú s močom, isto to je biznis...

orangiiina
•
4. nov 2022

No neviem, ale sestra ma vďaka nim krásne dieťa a ja som tiež tehotná pomocou ovu testu. Pani doktorka by u mna stratila dôveru a už by som ju nepovažovala za dobrého odborníka.

diaszoky
autor
•
4. nov 2022

@veronika3110 ved to som znechutena bola dom na folikulometrri avsak mi urobi len jeden ja ze viac

veronika3110
•
4. nov 2022

@diaszoky ja som chodila aj viackrát, ale to už neprepláca poisťovňa.. ja som platila 10€ za každé vyšetrenie... tak možno asi čakala, že sa sama objednáš, opýtaš alebo čo...a možno preto povedala o tých testoch, aby si prišla radšej k nej :D

diaszoky
autor
•
4. nov 2022

@veronika3110 aha mozno no neviem co robit ci zacat clowtyl ci skusit soju ja v stredu idem na tu folikulo poslednu a po nej uz bud tabl alebo

veronika3110
•
4. nov 2022

@diaszoky no ja som chodila na tie folikuly... a vždy bollo raz skoro, raz neskoro.... aj ked som chodila každý druhý deň... a ked som tam už nechala dosť veľké peniaze, dr. mi navrhla skúsiť niečo iné... predpísala mi clostyl a ja som ani netušila na čo to je :D kázala od 5dc, tak som tak brala... a na budúci mesiac som jej volala, že som brala aj clostyl aj progesterón a ms nikde... a ona, že či som si robila test... tak som jej povedala, že nie, načo, nič mi nie je... a čuduj sa svete, už som bola v 6tt :D soju som vobec neskúšala, ani som nevedela, čo to je

ninka99865
•
4. nov 2022

@veronika3110 ja napríklad nič neplatím.. a chodím viac krát

veronika3110
•
4. nov 2022

@ninka99865 zaujímavé.. moja dr. to má aj v cenníku, lebo je to vlastne vyšetrenie na moju žiadosť

diaszoky
autor
•
4. nov 2022

@veronika3110 ved to ze soja obsahuje vel estrogeny ked treba tolko tabl denne aj 6 tak preto sa pytam ci toje vhodne vobec

diaszoky
autor
•
4. nov 2022

@veronika3110 ani odomna nepytala nic len to ma sklamalo ze navrhla mi iba jednu vcera 12dc a o tyzden stredu mam dojst