Potvrdzujú ovulačné testy ovuláciu?
Lebo mne dnes dr oznamila, ze nie😏zeje to biznis a zavadzaJu☹️
Nepotvrdzujú, iba oznamujú prichádzajúcu ovu, ale to ci skutočne prebehla potvrdí jedine sono, krv, meranie Bt
Mne ovu testy pomohli. Bez nich som nemala ani sajnu kedy ju mam kedze cyklus som mala kazdy mesiac inak ..
to vážne?? a rovnaký názor má aj na tehotenské testy? a aj na tie prúžky na moč, ktoré má v ambulancii, na ktorom zistí prípadný zápal, zvýšené bielkoviny atd atd?? tiež reagujú s močom, isto to je biznis...
No neviem, ale sestra ma vďaka nim krásne dieťa a ja som tiež tehotná pomocou ovu testu. Pani doktorka by u mna stratila dôveru a už by som ju nepovažovala za dobrého odborníka.
@veronika3110 ved to som znechutena bola dom na folikulometrri avsak mi urobi len jeden ja ze viac
@diaszoky ja som chodila aj viackrát, ale to už neprepláca poisťovňa.. ja som platila 10€ za každé vyšetrenie... tak možno asi čakala, že sa sama objednáš, opýtaš alebo čo...a možno preto povedala o tých testoch, aby si prišla radšej k nej :D
@veronika3110 aha mozno no neviem co robit ci zacat clowtyl ci skusit soju ja v stredu idem na tu folikulo poslednu a po nej uz bud tabl alebo
@diaszoky no ja som chodila na tie folikuly... a vždy bollo raz skoro, raz neskoro.... aj ked som chodila každý druhý deň... a ked som tam už nechala dosť veľké peniaze, dr. mi navrhla skúsiť niečo iné... predpísala mi clostyl a ja som ani netušila na čo to je :D kázala od 5dc, tak som tak brala... a na budúci mesiac som jej volala, že som brala aj clostyl aj progesterón a ms nikde... a ona, že či som si robila test... tak som jej povedala, že nie, načo, nič mi nie je... a čuduj sa svete, už som bola v 6tt :D soju som vobec neskúšala, ani som nevedela, čo to je
@veronika3110 ja napríklad nič neplatím.. a chodím viac krát
@ninka99865 zaujímavé.. moja dr. to má aj v cenníku, lebo je to vlastne vyšetrenie na moju žiadosť
@veronika3110 ved to ze soja obsahuje vel estrogeny ked treba tolko tabl denne aj 6 tak preto sa pytam ci toje vhodne vobec
@veronika3110 ani odomna nepytala nic len to ma sklamalo ze navrhla mi iba jednu vcera 12dc a o tyzden stredu mam dojst

@diaszoky súhlasím s dr.