Pozitivita testu na 26. deň
Ahojte žienky, mám také príznaky ako by som bola tehu. Dnes som 26DC. Viem že pred očakávanou MS sa nemá testovať ale vyskúšala som test, žiaľ negatívny. Veľa žien, čo som videla tu v diskusiách na MK už okolo tohto dňa cyklu mali aspoň čo i len slabunku druhú čiarku. Je ešte nejaká šanca že sa objaví o nejaké 3 dní keď spravím znovu test? Jedno dieťatko už mám a pri ňom som zistila tehu až neskôr a to už druhá čiarka na prvýkrát testovania bola riadne silná. Ďakujem vám moc za odpovede ☺️🙏🙂
@diaalex ďakujem pekne za odpoveď, na Tom môže byť niečo pravda, po pravde ja ani neviem kedy mám ovuláciu a niekedy mám aj anovulačné cykly keďže mám polycystické vaječniky. Takže ovuláciu v podstate mám "kedy sa jej zachce". Mala som test už kúpený a nedalo mi to tak som vyskúšala. Ale ozaj zbytočne.
@summersunny94 ja som este týždeň po vynechani nemala žiadnu čiarku takže je možné že sa ešte zjaví 😊
@aurorastone ďakujem snáď to tak bude 🙂

@summersunny94 v prvom tehu som si našla úplne slabučkú čiarku 3 dni po vynechaní ms... netestuje dopredu, úplne zbytočne, tie ženy mohli mať skôr ovulaciu ako ty