icon

Pozitívny ovulačný test a nemám výtok

summersunny94
1. dec 2021

Ahojte žienky prosím vás ja som mala pravdepodobne ovuláciu v strede cyklu , a dnes som 27DC , zajtra by som mala dostať MS . Ale som sa rozhodla že do konca cyklu budem robiť ovulacne testy, a dnes mi vyšiel pozitívny, ale nemám žiadny výtok ani tahavy hlien ako mám pri ovulácii. Stalo sa vám to už? Akurát mi posledné dva dni je trošku nevoľno a mám bolesť v podbrušku ale nie takú ako pri ovulácii alebo ako pred MS. Niekde som čítala že pozitívny ovulacny test na konci cyklu môže znamenať aj tehotenstvo alebo to je vylúčené? Nevyznám sa do toho preto sa pýtam. Pôjdem so dnes kúpiť aj tehotenský test zajtra ho spravím pre istotu.
Ďakujem vopred za odpoveď. 🙂

Pozitívny ovulačný test a nemám výtok
summersunny94
autor
2. dec 2021

@kvecinka321 aj ja som čakala silnejší test a už som sa po pravde raj začala tešiť v kútiku duše 😔 potom však nechápem ten pozitívny ovulacny test keď ovuláciu nemám, prečo mám zvýšené množstvo hustejšie ho bieleho hlienu (ako som mala pri prvom tehu) prečo mám také tlaky v podbruší (ale iné ako pred MS) skôr také ťahanie a taká zvláštna bolest. Prečo má nenormálne bolia kríže a hlavne prečo má už 2x tak naťahovalo, raz keď som robila rezne v pivnom cestíčku (čo som vzdy zboznovala) a raz už ani neviem pri čom. Nechápem tomu všetkému , začala som byť taká viac citlivá , rozplače má aj hlúposť dá sa povedať. A nie nečítala som si veľa príznakov na internete, najprv sa mi všetko toto začalo diať a potom som si kukla prvé tehu príznaky (keďže pri dcérke som zistila prvý príznak hneď pozitívny test) . Nechápem fakt, ešte uvidím 2-3 dní a keď nie tak to vzdavam už , sa snažíme 9 mesiacov pojdem ak tak znovu ku dr. 😔

summersunny94
autor
2. dec 2021

@luciador myslíš ? Juj no ktovie teda , tak to možno začnem brať ako pozitívny ovulacny test teda 🙂

summersunny94
autor
2. dec 2021

@luciador to by bol krásny vianočný darček 🙂

sense
2. dec 2021

@summersunny94 nemôžeš mať posunútu ovuláciu? Alebo druhu ovuláciu? Pripadne počkaj par dni a keď ms nepríde sprav test znova

luciador
2. dec 2021

@summersunny94 Kamoška tak otehotnela (ale ona nechcene,v poradi sieste bábätko), si myslela, veď ovuláciu už má za sebou,no v tom mesiaci mala 2 ovulácie a otehotnela na tú druhú ☺️

summersunny94
autor
2. dec 2021

@sense no neviem možno druhú ak tak môžem mať ale ak by sme sa aj dnes snažili bojím sa aby som nedostala MS potom a nebude sa mať kedy uhniezdit malé ak by sa podarilo 😐

summersunny94
autor
2. dec 2021

@luciador to fakt? No uvidíme teda 🙂

summersunny94
autor
2. dec 2021

@luciador dám potom vedieť každopádne

sense
2. dec 2021

@summersunny94 ak by to bola naozaj ovulácia druhá tak sa ti aj termín ms posunie, keďže po ovulácii nastáva lutalna fáza.
Berieš nejaké lieky?

luciador
2. dec 2021

@summersunny94 Neboooj,dopadne to ako to dopadnúť má 👍🙏

summersunny94
autor
2. dec 2021

@sense áno brala som do minulého cyklu Progestenalle 200mg tie kapsuly ale už som ich vysadila a toto je prvý cyklus kedy som ich nezobrala.

summersunny94
autor
2. dec 2021

❤️🙏🙂

dejna_
2. dec 2021

@summersunny94 áno pri jednom tehotenstve som.to mala

summersunny94
autor
2. dec 2021

@sense a prečo si sa pýtala či beriem nejaké lieky?

sense
2. dec 2021

@summersunny94 len tak ze ti mohli ovuláciu posunúť alebo ako som už predtým písala ze ju budeš mat 2 za mesiac

summersunny94
autor
2. dec 2021

@sense no každopádne uvidíme , hlavne aby som MS nedostala 🙏🙂

sense
2. dec 2021

@summersunny94 držím palce nech sa podarí.. A ms nedojde

silviaeli
3. dec 2021

@luciador whau..😀kolko rokov má kamoska?

luciador
3. dec 2021

@silviaeli 38 😁

silviaeli
3. dec 2021

@luciador tak to je v pohode..👍🏻

zubrienkazabka
11. dec 2021

@summersunny94 ahoj ako si dopadla?ja mám už 4 deň pozitívny ovu test nechápem prečo

dejna_
11. dec 2021

@zubrienkazabka skús tehotenský test 😁

zubrienkazabka
11. dec 2021

@dejna_ posledný cyklus som mala dlhý až 41 dní mám nepravidelné cykli dnes som 31DC to by bolo asi skoro či?

zubrienkazabka
11. dec 2021

@dejna_ akože sa cítim ako 15 ročná 😂 mám 3 deti nikdy som nesledovala ovulaciu sme si povedali teraz a bolo posledné tehotenstvo bolo počas HAK takže pre mňa zázrak 😂😂

dejna_
11. dec 2021

@zubrienkazabka ako ja som mávala aj napríklad 2-3 dní pozitívne testy ale 4 dní za sebou je už fakt dosť podľa mňa si tehotná 🤰🤭

summersunny94
autor
11. dec 2021

@zubrienkazabka MS stále mešká už 9 deň , mala som na teste slabucku čiarku ale nejdem znovu testovať uvidím o nejakých 5 dní. To budeš podľa mňa tehu, skús zajtra ráno tehotenský 🙂

zubrienkazabka
11. dec 2021

@dejna_ ale keď sa nám podarilo tak ovu test by to ukázal tak skoro?

dejna_
12. dec 2021

@zubrienkazabka áno ukázal by aj skôr pomaly ako tehotenský ..ale kúp si nejaký lepší z lekárne nech tam aj niečo vidíš 😅

zubrienkazabka
12. dec 2021

@dejna_ toto je teraz a večer skúsim znova