icon

Pozitívny ovulačný test dvakrát

smolinka322
29. okt 2021

Ahojtw baby viem ze tato diskusia je tu uz asi milion krat ale zacali sme sa snaazit mam endometriozu a veeelmi nizke AMH lekar odporucil IVF ale chxeli sme skusit aspon jeden dva cykly este sami...robila som si ovu test a vyslo mi toto co na to hovorite??? 9dc a 10dc mam mierne pozit a dnes na 24 dc ked us som to vzdavala tak toto....prosim o kazdu radu dakujem..

Pozitívny ovulačný test dvakrát
Strana
z2
smolinka322
autor
29. okt 2021

@dome_nicka urcite dnes aj zajtra skuste...budem drzar palce ...ja som este stale v soku cakala som ze to nebude tak skoro...

dome_nicka
29. okt 2021

@smolinka322 práve som bola taká na vážkach či ešte počkať do zajtra nech neminieme tie najlepšie spermijky ale takú skvelú nádej si mi dodala že skocime nato aj dnes 😜 to to verím že si v šoku ale v takom skvelom šoku by som si prijala byt aj ja. !

maria898
29. okt 2021

@smolinka322 gratulujem

smolinka322
autor
29. okt 2021

@maria898 dakujeeem nemozem tomu uverit ze naprvy raz

mariaveronikag
29. okt 2021

@dome_nicka tak držíme palčeky aj Vám 🙂

smolinka322
autor
29. okt 2021

@dome_nicka neboj skocte na to a podari sa...

12martina123
29. okt 2021

@smolinka322 ahoj. Prosím ta ako si pila cajiky malinik a alchemilku ?ďakujem a gratulujem.

inaboh
30. okt 2021

Chápem ten šok, mne sa stalo niečo podobné. Pred vyše rokom a pol som si spravila úplný check up predtým než sa začneme snažiť, dala som si spraviť aj AMH. Vyšlo mi extrémne nízke, ako 45 ročnej žene. Povedali mi že sanca na otehotnenie je veľmi nízka, skôr čoskoro IVF a možno darované vajíčka. Koľko som sa naplakala ti nemusím hovoriť. No a na moje prekvapenie sa podarilo hneď druhý mesiac!! Nemohla som tomu uveriť. Bohužiaľ, potratila som v 7.tyzdni. kyretaz. Pripisovala som to tomu nízkemu AMH a zlej kvalite vajíčok. Dali sme si malú pauzu a začali sa snažiť zase. Trvalo to skoro 5 mesiacov, už som mala booknuty termín na IVF klinike a zrazu bum! Ten mesiac som zase otehotnela. Bohužiaľ, zase som potratila, missed abortion v 10 týždni. Zúfalá, všetko som to pripisovala tomu nízkemu AMH, aj keď som nerozumela, ako mi ako žene pred menopauzou je celkom ľahké otehotnieť. Dala som si ho teda testnut ešte raz, a vyšlo mi 10 násobne vyššie. Zbytočne som sa umarala celý rok. Tým chcem vlastne povedať, že AMH v konečnom dôsledku je len číslo, častokrát zle vyhodnotené v labaku, a pri endometrióze skreslené. Ak sa dá trochu ošetrit tá endometrióza, moja teória je že aj to AMH akosi "vyhupne" vyššie. Takže netráp sa tým. A gratulujem!

smolinka322
autor
30. okt 2021

@12martina123 malinik som pila na zaciatku cyklu po ovulaciu a alchemilku cez menstruaciu a aj po ovulacii som si sem tam dala salku....

smolinka322
autor
30. okt 2021

@inaboh dufam ze sa vam stastne podarilo donosit...mrzia ma tie nevydarene pokusy uvidime ako go bude u nas...este sa radsej moc netesim predsa len moje diagnozy a prognozy..radsej budem opatrna

inaboh
30. okt 2021

@smolinka322 nie, nepodarilo. Dieťa ešte stále nemáme. Začali sme sa zase snažiť minulý mesiac, ak to nepôjde, po novom roku už zvažujem IUI alebo rovno IVF s genetikou. Bohužiaľ je to hop alebo trop. Ak si mladá, máš vysokú šancu že to dopadne super, netráp sa, chápem tvoje obavy a sama si v tomto neviem pomôcť. Nič iné nám ale neostáva ako veriť a follow the flow.

smolinka322
autor
30. okt 2021

@inaboh mam 31 takze us niesom moc mlada...dufam ze to dopadne uspesne...prepqc ze sa pytam tak opovazlivo ale obavam sa potratu...ako sa to prejavovalo?krvacanim?

inaboh
30. okt 2021

@smolinka322 nie, žiadnym krvácaním, ničím. Ja som mala 2x missed abortion, čiže sme až na ultrazvuku zistili, že bábo už nežije, prestalo byť srdiečko. Musela som mať 2x kyretaz

ailiba
30. okt 2021

@smolinka322 áno, pekný výsledok, len pozitívny ovu test 25 deň a 28 dňový cyklus? To mi nesedí... No aj tak skúste... Stáva sa všeličo. Držím palce.

smolinka322
autor
30. okt 2021

@ailiba robila som si potom tehotensky...foto som prilozila...asi uz ovulacny ukazoval tehotenstvo lebo twhotensky ma dve ciarky🙂🙂

smolinka322
autor
30. okt 2021

@inaboh oh tak to musi byt tazke....mrzi ma to...dufam ze sa vam poradi znova a vsetko bude v pohode...

inaboh
30. okt 2021

@smolinka322 ďakujem a prajem všetko dobré. Nuž, keď sa už nepodarí, musím sa s tým naučiť žiť, aj keď je to ťažké.

ailiba
31. okt 2021

@smolinka322 prepáč, nevšimla som si... Tak gratulujem💗 a prajem úspešne tehulkovanie💞

Strana
z2