Pozitívny tehotenský test až po vynechaní MS
Ahojte baby, snazime sa s manzelom o dietatko a tak si meram aj BT, lebo uz sa nam dlhsie nedari. Dnes som mala dostat MS a teplota v grafe mala ist dolu, ale zatial sa stale drzi hore. Tak sa chcem spytat ci vam niektorej v den ocakavanej MS vysiel test negativne a aj napriek tomu ste boli v tom? Alebo sa mohla predlzit lutealna faza alebo nejaky iny zdravotny problem?
@tosomja To som si precitala, ze maju baby taketo skusenosti, ale zvacsa im kazdy pisal, ze to bolo posunutou ovulkou. Ale ja som si tou svojou ista. A vzdy na 12sty den po nej dostavam menzes. A dnes nic. Robila som rano test a bol snehobiely.
Spodny je 30DC.
@z_u_s A ten clearblue ti kedy ukazal? Mne prave pred MS a ani v den MS neukazal test nic.
Ten je robeny tak isto 30DC. Stale pred MS. Akoze su vynimky, ze druha ciarka sa zobrazi az niekolko dni po termine MS, ale v drvivej väcsine uz tesne pred MS by mal byt aspon jemny naznak druhej ciarky... Obzvlast v den MS...Ale kedze niektore veci su medzi nebom a zemou, sanca je vzdy... A neostava Ti ine,len vydrzat. 💪🏻
@z_u_s Tak sa necham prekvapit. Ale tiez si myslim, ze aspon naznak ciarky by tam byt mal 🙂
Drzim Ti palce... Dlho sa snazite?
@z_u_s Uz skoro dva roky 🙂 Tento mesiac sme sa moc nestihli snazit, tak by to bol maly zazrak 🙂 Ale neskutocne by som si to priala 🙂
No ja by som este pockala aspon 5dni, test si kup s vyssou citlivostou, tieto clear blue maju myslim, ze az ked je hcg nad 25 ... kup si uz nad 10, ten by ti to mal ukazat skor a ver ci never, ovulkou si az tak ista nebud, plus minus sa to moze o den dva posuvat..
Nechcem Ti davat falosnu nadej, ale ano poznam babu, ktorej v 6tt testy (nie jeden) ukazovali negativny vysledok. Tehotenstvo potvrdil lekar na zaklade sona, bolo uz vidiet srdiecko. Ma zdraveho chlapceka.
Uvidim,pockam ako to pojde dalej. Len uz by ta MS mohla prist, uz ma dost boli brucho a keby som si bola ista, ze to nie je tehotenstvo, tak som uz na ibalginoch. Skusim urobit test o par dni. Som sama zvedava ako to dopadne 🙂 Nedavam tomu velku nadej, ale mam rada, ked viem na com som 🙂
Mozno pride a mozno nie...

Tak niekomu ukaze az dva tyzdne po vynechani. Niekomu aj 5 dni pred meskanim.