Práve som si urobila test. Je pozitívny?
Ahoj žienky test prave urobeny co si onom myslíte
@noemikatka negatívny
Mas slabe kramy plus druhy test tak tan nic neni.Podla mna nie si tehotna. A neviem podla mna ked zena menstruuje vtedy sa testy nerobia podla mna.Skus takych 5 dni po menstruacii test.Skusate o babo?
@noemikatka ja tam niečo vidím...
Viem ze nic nevidite ani ja na foto nevidím poriadne ale na živo vidno niečo 🤦♀️
@katkabg ano pokúšame
@sosisa na živo tam aj niečo slabe je 🙈
@noemikatka tak drzim palce 😊😊 nechaj tomu trochu casu 😉 ono to pride
@katkabg ďakujem za povzbudenie 🍀😊
Teraz ked MS konci budeme sa ďalej snažiť keďže prídu znova plodné dni ✊✊✊✊✊
Bud trpezliva,urob si dalsi test,kludne dva testy,no pockaj aspon tri a viac dni,netes sa hlavne predcasne.Daj potom vediet.🙂
Nie nič tam nieje
@sandra151 ano
@sandra151 prečo stalo sa to aj tebe?
@sandra151 dakujem za radu určite pôjdem k dr pretože mam uz po MS a občas slabu bolesť podbrušku na lavej strane 🤔
@sandra151 tvoja kamarátka si robila len jeden test? Ci viac mne tu baby píšu ze ten test Ktory vyšiel Pozitívny (do polí ciarka) ze je premoceny ale ako vidis na foto hore robila som si vten den ešte jeden a je tam niečo slabe aj ked ťažko vidno
@sandra151 práveže nemám 🙈
@sandra151 dakujem za radu pôjdem zajtra po test
Možno si bola a odišlo to takže na teste ti ukázalo zostatk hcg skús znova o 2 dní ak nebude nič je to jasné ak bude silnejší tak je to tam .ináč ja to vidím
@mariska1989 presne to ma napadlo tiež
@mariska1989 ty vidis tiež na tom druhom tu slabu čiarku?
@noemikatka áno vidím ju tam je slabučka
@sandra151 ešte som nebola u lekára 🙈

Ak mas piaty den ms tal skor nie si tehu...okrem toho ciarka.nie je uplna.takze chybny test...pisu to aj v pribalovom letaku...
A ak si mtslis ze si napriek ms tehu tak vyskusaj o dva tri dni iny test