Prebehla mi ovulácia?
Mozte Mi poradit nevyznam Sa v grafoch Bz.

@hazelgracegus keby to bolo také jednoduché tak si mnohé nemeraju každé ráno bazalnu teplotu a nerobia sa stále ovu testy..
@hazelgracegus v pohode len na menštruačný kalendár sa absolútne nedá spoľahnúť čo sa týka o ovulácie 🙂
@hazelgracegus su appky ale tie ti ukazu cca od do kedy asi ovulka bude. Kedze trva iba par hodin najlepsie je ked zena sama vie kedy ju ma.
@sapetka citim... Lenze cyklus nepravidelny... Teraz len 3mesiace Co Sa ako tak obnovil... V Januari som v 17 t porodila... A menstruacia vobec nebola... Bola som na ivf s dv... Lebo vraj predcasna menopauza... Teraz po detoxe dosla menstruacia.. A tak skumam ako to mam.. Lebo zijem v de a lekari su tu hrozny.. A tak Sa teraz v tom nevyznam podla nicoho... Kedze cyklus nepravidelny... Hlien mam hned po kramoch aj ovu bolesti hlien vid sty skor... Ovu testy ukazuju stale rovnako ako keby tak neviem posudit... Dakujem bud teda skusat dalej... Je to komplikovane
@martrle Ovuláciu si viac menej viem zistiť podľa hlienu a krčku.
Teplota na obrázku nerastie a neklesá podľa dostupných informácií o zmenách bt.
( Môže byť spôsobené horúčavami, kedy sa telo prispôsobuje vlastným ochladením po vysokom náraste teploty, keď túto svoju termoreguláciu nezvládne, prehreje sa. )
Podľa týchto čísel neprebehla.

@martrle fu tak v tomto sa ja veru nevyznam tiez.. necitis ked mas ovulaciu?