Prebehla mi ovulácia, keď bol test negatívny?

14. máj 2020

Môže byť, že ovulácia prebehla, keď som mala dosť výrazný ovulačný hlien a citlivé podbruško ale ovulačný test nebol pozitívny?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikapuggioni
14. máj 2020

Ahoj. Akorat pred 3 dňami som to riešila s mojim doktorom. Že posledné dva mesiace som mala stále ovu negatívne. A on mi vysvetlil že nie vždy testy sú pozitívne i keď akorat ovulujeme. Ovu testy a meranie BT nie každému pomáhajú na určite ovulácie. Napríklad u mna BT sa držala stále nízko a ovulaciu som mala potvrdenu doktorom a testy boli taktiež negatívne. Takze najlepšie je sledovať si hlien ten je 100%.

saeedi
14. máj 2020

Mne čiarka s prichodom ovu silnie, malokedy zachytim peak, ale postupne tmavnutie povazujem za plodne dni, a prvy test kde druhu ciarku nie je vidiet za den oculacie.

mirkava
14. máj 2020

@saeedi ahoj takze ked sme mali v pondelok na obed vyraznu ciaru na ovu teste a v utorok bola uz podstatne, ale naozaj podstatne slabsia a v stredu ju takmer nebolo vidno.... kedy nastala ovu?

saeedi
14. máj 2020

@mirkava presne to vie zistit asi iba Dr. Ale v navodoch sa pise ze narast LH sa objavuje cca 40 h pred ovu, kedy je najvhodnejšia doba na oplodnenie vajíčka. Samotná ovulácia trvá len 12-24 hodín. Tak ak si mala v pondelok najsilnejsie hladinu LH, ovu bola v utorok alebo s stredu...asi

mirkava
14. máj 2020

@saeedi no styk sme mali v pondelok vecer. Snazime sa o druhe babo, ale tie ovul testy pre mna španielska dedina 🤔. Prve sa zadarilo hned.... tak som zvedava ako to dopadne 😊

summersunny94
23. nov 2021

@saeedi ahoj prosím ťa ty píšeš že si vrchol nezachytila niekedy? Lebo ja som mala príznaky ovulácie ale teraz už 2 dni nemám a testy blednu. Kukni fotku. Mohla som mať teda ovuláciu ? Nedá sa asi 100% veriť tým testom však?

saeedi
23. nov 2021

@summersunny94 ahoj, vi si mala ovu by vedel povedat asi iba Dr podla ultrazvuku, ale ako som pisala robila som si ovu testy 2x denne a nikdy neboli čiarky rovnako silne iba sa to približilo a teraz mam 9 m 😈

summersunny94
23. nov 2021

@saeedi to áno viem že len Dr. na sto percent mi to vedel, ale či reku vyzeralo testy aj u teba nejak takto že postupne silneli, až sa dostali na nejakú hranici a potom zase slabli 🙂

summersunny94
23. nov 2021

@saeedi náhodou foto tých testov už nebudeš mať však?

jaskolka
23. nov 2021

Ja som paradoxne otehotnela vtedy, keď bol ovulačny test negatívny. A keď bol pozitívny, práve v tie cykly "nič z toho". Takže za mňa to nie je smerodajne.

saeedi
23. nov 2021

@jaskolka Suhlasim ze sa vrchol nemusi zachytit, ale na orientaciu v cykle stači 😊

saeedi
23. nov 2021

@summersunny94 no to uz veru nemam, ved ked sa ti bude zdat ze ide peak tak vtedy je cas na lasku😊

ragaca
15. feb 2022

Ja mám také isté testy bolesťi občas posbruskom a testy negatyvne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre