Prebiehajúci potrat
Ahojte, minulý tyzden vo štvrtok som mala dostat menstruaciu. O babo sa snazime a po meskajucej ms som si v sobotu robila testy. Vysli pozitivne. V nedelu som mala ruzovkasty vytok.datumovo sedi na uhniezdovanie vajicka. Dovtedy mi stacila intivka. No poobede sa mi rozbehlo krvacanie. Najprv som mala slabulinke a neskor silnejsie az do dnesneho obedňajška. Nebolo to intenzivne krvacanie. Niekedy mi stacila intivka. A nebolo to ani hlienovite ani silne krvacanie. Test si robim kazde rano a palicka je stale rovnaka ale dnes rano mi prisla slabsia. Myslite ze ide o prebiehajuci potrat vzhladom na to krvacanie a slabsiu palicku? Ku doktorovi nemam sancu ist az v piatok,muz je odcestovany a nema kto byt s malym synom. A nie nemozem ho tam zobrat. Ďakujem za odpovede 😌 pekny zvysok dňa
po menz. si sprav test...
@limetka69 ano nechavam to na prirodu preto to ani nesilim ze uzaj het na pohotovost. Pri prvom som mala to isté na zaciatku a doktory mi vraveli tiez ze je to priroda ani velmi nevedia nieco take ovplyvniť. Len mi predpisali duphaston a aj to neskor..... Len som citala ze silne krvacanie je zle a spinenie je uhniezdovanie. A ja mam nieco medzi. Tak sa pytam prave takych ako ste vy co maju skusenosti. A viete mi podla vas povedat kolko cca budem teda takto krvacat?
@jana65l aha to som nevedela vsade citam ze sa to pocita od ovulacnych dni.. Uz som zmätená.. 😔 Ale aspon kusok nadeje ste mi dali. 😌
@miskafilipkovab a bolesti som mala v nedelu pol dna
@jana65l ked som dnes poobede robila bola slabsia. Normalne sa aj bojim. A tak som tomu nechcela uverit ze by to mohlo vyjsť, a nakoniec ma tak zabolelo srdiecko. Naozaj nepochopi ten co to nezazije. A mne by ani vo sne nenaoadlo ze by sa to mohlo niekedy mne stať 😔 snad bide dobre. Urcite dam vediet. 😌
@jana65l rozmyslala som, muz by aj chcel keby to teraz nevyslo ale neviem ci sa odvazim ci unesiem pripadne dalsie sklamanie.
@jana65l ano presne tak. Asi to tak ma byt. A inac az teraz som si precitala co je to biochemicke tehotenstvo. Ja som myslela ze to je menstruacia aj cez tehotenstvo. 😄🤦♀️ Kazdopadne jedno osem mesacne mam v postielke aspon on ma rozptyluje a dava energiu 👶
@jana65l dakujem za povzbudive slova ❤️
@miskafilipkovab možno to skreslil čas robenia. Najsilnejšia koncentrácia hvg je v rannom moči preto sa neodporúča robiť si počas dňa. Možno je tá slabšia palička spôsobená aj tým, ze si si test nerobila z ranného moču. Držím palce na silnejšiu paličku ráno.
Keď normálne už krvácas a ciarka slabne, šlo pavdepodobne biochemické tehotenstvo, zárodok sa neudržal.Deje sa to často, kedysi ženy netestovali už pred menzesom a jednoducho to brali ako oneskorenu menštruáciu.Aj keby tomu tak u teba bolo, netráp sa, až tak hrozne. Mne to bolo pri MA podané tak, že zdravý zárodok sa nemá prečo neudrzat a poškodený radšej nech odíde sám na začiatku. Otehotniet môžeš kľudne aj v ďalšom cykle a silný zdravyzárodok už sa bez problémov udrži.
@jana65l druha palicka je viditelna iba volnym okom. Je úplne slaba takze na tento krat to nevyšlo. Necham tomu cas a budeme sa snažiť opäť
@jana65l dakujem.

Mne gynekolog povedal, ze taketo oneskorene menstruacie su potraty. Ze keby sa zeny vzdy testovali, tak by len cumeli. Je to priroda a netreba si z toho rovit tazku hlavu. Nam sa mesiac po takomto potrate zadarilo. A to mi len povedal, ze mi moze zblbnut ciklus, ked tak, tak nech pridem po vyvolavacku. A tak som sla. A oznamil mi, ze som tehotna. Vobec som to netusila. 🙂