icon

Precitlivenosť a uhniezdenie po užívaní Progestanelle?

pudinka
1. jún 2025

Ahojte, v stredu som absolvovala IUI a beriem 2x denne progestanelle vaginalne. Mam pocit,ze som nejaka precitlivela, dnes ma rozplakalo to, ze mi krtko rozryl trvalky v zahrade 🤣🤣🤣. Boli ste aj vy precitlivele pocas uzivania progestanelle?
A este by ma zaujimalo, ci ste nejak citili, ze sa vam uhniezdilo a ze to asi vyslo?

veselo_neveselo
1. jún 2025

Jooo, to je progesteron 🙂 To mas z toho. Bud na seba extra dobra, dopraj si oddych, zabavu, poplac ked je treba.
Citit nebudes asi nic, lebo vsetky prirodne pocity budu prekryte tym dodavanym progesteronom, takze sa na nic nefixuj. Chod na test podla doporucenia centra.

kiki68
1. jún 2025

Oi, to je silne kafe, hej mozes mat vselijake stavy, pockaj ked muz znesie toho krta zo sveta a Ty ho este oplaces, ze chudatko poslo 😂 tie, co sme to brali vieme svoje

pabla99
1. jún 2025

@pudinka ja beriem momentálne protulex injekčne a ustrogestan na vkladanie (proste progesteron) a včera som sa rozplakala lebo manžel mal mravce v aute (rozumej 2-3 kusy mravcov)…. Je to zloooo 🥹😆😆😆 za normálnych okolnosti by som sa zasmiala

kimberley123
1. jún 2025

@pudinka Ja beriem 8x denne Progestanelle a poviem ti že sa cítim ako keby mi niekto trafil kladivom.A do toho ešte 6x Estrfofem.Ano aj ja som precitlivená z toho.