Prečo sa nám nedarí mať dievčatko?
Dobrý deň chcem sa spýtať lebo na internete som nič nenašla a dosť ma to aj zaujíma. Žijem s mužom už dlho pred tým mal vzťahy a ma s predošlého vzťahu 3 chlapcov veľmi túži po dievčatku no nám sa tiež narodil syn prvé tehotenstvo neskončilo dobre od 6tt sa to nevyvíjalo ja si myslím že určite to bolo dievčatko potom po roku sa nám narodil zdravý synček no teraz zase po roku som otehotnela a znova to dobre neskončilo prestalo sa to vyvíjať ale príznaky som mala skoro úplne ako na dievčatko ja si myslím že chlapci sa uchytia a dievčatá nie prečo to tak je? On ma samých chlapcov a túži veľmi po dievčatku aj ja by som ešte veľmi chcela dievčatko len nejak sa nám to nedarí neviete prečo to takto je? Je chyba vo mne či v jeho? Či nieje chyba v nikom? Neni nato nejaké riešenie? Ďakujem 🙏
Aj mna by zaujimalo, ake su v 6tt priznaky na dievcatko
@trushme20 ako tu ine pisali,musis sa riadit vedou a nie domnienkami a vesticami. Je mi luto ze si potratila ale nemozes vediet ze to bolo dievcatko. Ak,tak povedz tuto svoju teoriu gynekologicke. Jedine co mi napada, je genetika. Su choroby viazane na X chromozom a preto sa prejavia len u chlapocov (chlapec ma chromozomy XY, dufam ze to vies) a ti su chori, lebo maju len jeden X chromozom od matky a zrovna ten je chory. Dievcata su zdrave lebo maju dva XX chromozomy a teda maju 1 zdravy X a jeden "chory" X a su len prenasacky ale chore nie su. Ale neviem, ci existuju geneticke ochorenia ktore sa prejavia pri 2 XX chromozomoch,tu sa moje vedomosti z genetiky zial koncia.
Ja som mala kolegu co mal 7dcer 😁. Dalej uz radsej neskusal. Taktiez poznam jedneho co ma len dcery, vnucky a pravnucky 🤷🏻♀️. Sam chlap v rodine.
Váž si čo máš a ked budeš s papule niečo vypusťať tak najprv sa nad tým zamysli.Tvoje zmyšľanie je ako 15 ročnej. Bud rada že máš aspoň synov sú tu ženy čo sa roky snažia nemajú nič a ja sa pripajam už niektorý nevedia čo od rozkošu.Ja som mala jedinu jednu dcéru tažko choru už je na cinoríne ale take reči prečo nemám dcéru nepochopím.Ja som si doteraz myslela že matka žena je vtedy šťastna ked ma zdrave deti ale zjavne niekomu nestačia zdraví synovia a nie že prečo nemáme dcéru.Ja som mala kolegynu a bola tehotna narodila sa jej dcérka potom bola tehotna druhý krát mal sa narodiť syn a zomrel v bruchu.Potom bola tehotna 3 krát narodila sa jej zdrava dcérka a napokon bola tehotna 4 krát chlapček sa mal narodiť a potratila takže potom ak bola na testoch tak lekár je povedal že vždy ak by to bol chlapec tak nikdy by chlapca neporodila.Takže asi to tak ma byť.Mojej kamarátky otec chcel syna a má same dcéry 8 dcér a čo mal robiť nič.
Pozri, o tom, ci bude dievca alebo chlapec rozhoduje muzova spermia (od teba ma vzdy dieta gen x, od neho x alebo y). Takto to znie velmi jednoducho, ale...pri kazdom dietati musi ist spravne milion veci, aby sa vobec vajicko oplodnilo, uhniezdilo. Ak viete mat spolu zdrave dieta, uz to je zazrak. Mozno sa vam to nezda, lebo to slo "same", ale ver tomu, ze je to zazrak nad zazraky. Netrap sa nad pohlavim, na to nemame dosah (zatial).
Tam tiez mozu byt rozne veci v hre, mozno aj take o ktorych sa medicine zatial ani nesnivalo.
@ivik4 aj mna velmi pobavili priznaky na dievcatko 😀
Pre vsetky znale,ktore maju 0znalosti ohladom IVF,ale silno radia,na IVF sa neda ist s tym,ze jedno pohlavie chcete a druhe uz nie,pohlavie embryi nepoznate,lebo je to zakazane
@alickapusinka ďalšia čo nepochopila ja mám jedného synčeka vlastného som za jeho rada a milujem ho najviac na svete ja som iba chcela vedieť že či existuje niečo také že dievča sa uchytiť nemusí to maximálne všetko a nie mi tu trepeš od veci šak čítajte prosím vás niektoré lepšie môjho syna milujem šak je to moje !!! Nikdy by som ho nebanovala ani nič veď ako by som mohla keď ho milujem na svete len ma zaujímalo toto nič viac pre boha čo mi tu trepeš?!
@trushme20 ja som mala spolužiačku, ktorá bola jedináčik a predtým bola jej mama 2 alebo 3x tehotná, všetky deti-chlapci zomreli po pôrode/počas tehotenstva. Tiež to súviselo s génmi. Takže áno,je to možné. Že má žena problém vynosiť určité pohlavie. Asi by som sa poradila s gynekológom. Držím palce ✊😊
@elenajezova To vôbec neviem to by som aj ja veľmi rada vedela. Iba viem ze vždy išiel ten plod na Histologiu
@petronelag Mne práve vychádzalo dievčatko podľa čínskeho kalendára

@trushme20 neviem či to tu zaznelo, po pár komentoch som to prestala čítať, skúste sa objednať aj z partnerom na genetiku mali by vedieť zistiť či máte problém vynosiť dievčatko.