icon

Prečo sa nám nedarí otehotnieť?

7. sep 2025

Ahojte , už asi 2 roky sa nám nedarí otehotnieť .
Keď sme začali pred dvoma rokmi a po pol roku nič tak som šla k lekárke z coho vzišla konizacia a po nej zas polrok nič . Minulý rok sme začali zas ale nieje to nútené len proste sa nechranime lebo aby som sa nezosalela každý mesiac keď prišli krámy tak som to nechala tak že buď sa chytí alebo nie , priateľ pracuje v zahraničí takže ajtak je to iné každý mesiac podľa môjho cyklu .
Mala som prvýkrát biochemické pred dvoma mesiacmi . Ale stále sa nedarí :( na ďalší rok budem mať 30 rokov. Nechcem to tlačiť ani nič ale tak vlastne ani neviem prečo to tu píšem lebo viem že každá žena je iná u každej to je inak ale tak proste musela som to tak tu napísať možno má nejaký komentár upokojí alebo povzbudí neviem . Len toľko majte sa pekne ženy

anonym_ccd28d
7. sep 2025

@anonym_autor Ja ti napisem moj nazor, ktory sa ti ale asi nebude pacit. Mne to pripada,ze niektoré páry si proste nie su sudene a deti spolu mat nemozu a akonahle zmenia partnerov,bum a zrazu maju za kratky cas deti. Mala som dost takych pripadov vo svojom okoli. Kazdopadne ti držím palce,aby si sa raz dockala vytuzeneho babatka 🙂

anonym_9a218c
7. sep 2025

Ked udavas, ze priatel robi v zahranici, ako casto byva doma? Sledujes si plodne dni, ovulaciu a ostatne zalezitosti alebo to nechavate na nahodu v zmysle bude bude, nebude nebude?

anonym_9a218c
7. sep 2025

Vies, mozno su v tom nejake ine problemy, ako pcos a podobne. Bola si u lekara? Snazite sa dva roky, podstupili ste vysetrenia? U tvojho gynekologa alebo v centre? Pripadne partner? Ste obaja zdravi?

luciaruz
7. sep 2025

My to iste. Nijak špeciálne sme sa nesnažili ale proste sme sa prestali chrániť. Po vyše roku stale nič 🤷🏻‍♀️ isli sme sa dať vyšetriť, on aj ja, a vsetko v poriadku. Cele to bolo v tom, ze sme prostw nevedeli trafit moju ovuláciu. Tak som si nakúpila ovulacne testy a bam, hneď som aj otehotnela 😆

anonym_5273e0
7. sep 2025

A ste spolu v čase ovulácie? Lebo ak nie, trápiš sa zbytočne. Odsleduj si to.

anonym_38496a
7. sep 2025

Skús suseda

tetapetra
8. sep 2025

@anonym_autor veď si odsleduj plodné dni. Nech ti gynekológ spraví folikulorimetriu. Ja som vďaka tomu zistila,že ovulujum tesne pred menzesom, ale že uuuplne tesne.

autor
8. sep 2025

Viem presne kedy mám plodné dni a mali sme sex aj počas plodných dňoch. No nechytilo sa. Nie každý mesiac nám to vyjde na plodné dni o čom jasne že viem ale keď sa náhodou trafime do plodných tak dúfam ale stále nič.

babi2345
8. sep 2025
@anonym_autor

Viem presne kedy mám plodné dni a mali sme sex aj počas plodných dňoch. No nechytilo sa. Nie každý mesiac nám to vyjde na plodné dni o čom jasne že viem ale keď sa náhodou trafime do plodných tak dúfam ale stále nič.

@anonym_autor ako viete že máte plodné dní.? Hlien, bazalka, ovulacne testy? Keby ze to presne viete, už by ste to trafili nie, za 2 roky? Bolo to potvrdene u gynekológa na sono? Možno máte nejaké zdravotné problémy bud vy, alebo partner? Za mňa 2roky sú veľmi vela času. Odporúčam folikulometriu, (ak ešte ste nebola, tam gyn. Presne povie kedy bude ovulka) a ak ani tak nedostanete tehotná, tam budu pravdepodobne zdravotné problémy. Veľa šťastia 🤞🤞🤞

anonym_08fd44
8. sep 2025
@anonym_ccd28d

@anonym_autor Ja ti napisem moj nazor, ktory sa ti ale asi nebude pacit. Mne to pripada,ze niektoré páry si proste nie su sudene a deti spolu mat nemozu a akonahle zmenia partnerov,bum a zrazu maju za kratky cas deti. Mala som dost takych pripadov vo svojom okoli. Kazdopadne ti držím palce,aby si sa raz dockala vytuzeneho babatka 🙂

@anonym_ccd28d presne tak. Žiaľ čím ďalej tym častejšie sa toto stava.
Len v mojom okolí mam 3 takéto prípady. Najskôr dlho dlho nič (u jednej 7 rokov) a po zmene partnera bum, tehotenstvo na prvý sup.
@anonym_autor ale samozrejme drzim palce.

urshullita6541
23. nov 2025

Ahoj, úplne ťa chápem a chcem ti povedať, že nie si sama. ❤️ Takéto obdobia sú náročné a je úplne prirodzené cítiť sa zmätená alebo bezradná. My sme po dlhšom období neúspešného snaženia sa rozhodli ísť do ReproGenesis Brno a bolo to veľmi pozitívne prekvapenie. Robia tu podrobné vyšetrenia, všetko vysvetlia a celý proces prebieha v príjemnom, takmer rodinnom prostredí. Cítili sme, že im skutočne ide o to, aby nám pomohli, a nie o to, aby z nás „len zarobili“. 💛Ak budeš niekedy cítiť, že by si chcela odbornú podporu, určite stojí za to sa tam pozrieť. Nie je to o tlačení na výsledok, ale o tom, mať pri sebe ľudí, ktorí vás sprevádzajú a podporujú. 🌸

dismonika
23. nov 2025

Autorka, nemôžeš mať náhodou stres z práce a pod.? Toto je tiež problém. My sme to mali podobne. Stres z práce, nemohla som dlho otehotnieť... a hneď po zmene som bola v tom.