icon

Prečo sa snažilky tak málo podporujú?

11. nov 2024

Ahojte táto stránka Modrý Koník ide úplne dole vodou nie sú tu žiadne slušné mamičky snažilky ktoré vlastne by radšej podporili ako sa starali do života koľko máte deti potom že sa dávajú na Facebook slobodné matky žobrú o jedlo oblečenie ale nie každý je taký sú tu aj slušní ľudia ktorí si podľa mňa chcú pomôcť ale zatiaľ som tu takých nestretla … S priateľom sa snažím o dieťa zatiaľ krátku dobu samozrejme moc to neriešim iba som sa chcela podstate informovať koľko sa tu snažia iné mamičky či zeny ktoré dieťa nemajú Zatiaľ som takú ženu alebo mamičku normálnu ani nenašla ak by sa tu našla nejaká mamička ktorá by sa snažila o bábätko alebo nejaká žena bola by som rada za súkromné správy že by sme si navzájom držali palce

Strana
z2
didi_home
11. nov 2024

@lucia13022023
A kde si nechala tehu, ovu, snažilkovanie, namiesto aby napísali muž tak napisu len mm, to človek aby nejaký prekladac pouzival 😅😅 a na margo toho, že sa ženy nepodporujú autorke napisem len.... záleží kým sa obklopíš. Veľa žien má v reálnom živote kamarátky, kolegyne, sestry, s kým takéto problémy rieši a nepotrebuje modry koník. Ďalšia vec, najskôr nakydas na ženy že útočia, potom od nich pýtaš podporu. Život mi ukázal, že nie je človek ako človek, každý je individuálny a vždy, opakujem vždy, úplne vždy sa nájde človek ktorý ti nesadne. Napríklad, keď som mala zdravotné problémy, moja butľavá vŕba bol môj muž, pripadne sestra. A dôležité je vybrať si správneho lekára s ktorým sa nebojíš prebrať úplne hocičo, od smradlaveho vytoku, po nechuť na sex, problém s otehotnenim, rady ohľadom antikoncepcie a mnoho iného. Celý tento tvoj príspevok je z cesty, nema hlavu ani pätu. Ale ak chceš otehotnieť, rieš to so svojím lekárom, prípadne partnerom. A ak už chceš diskusie, tak je ich tu na modrom kočíku požehnane.

lucia13022023
11. nov 2024

@didi_home nechcela som byť až tak negatívna a niekoho sa dotknut🤣 ale je fakt, že tieto skratky sú hrôza.

martinkaa131
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2