Prečo skončil predaj produktu Serrapeptase?

jajajajajaj1985
10. júl 2020

ahojte, uz davnejsie som sa prave tu dozvedela od niektorych bab, ktore mali vysoke hladiny embryotoxickych cytokinov, ze je na to dobra serrapeptaza. ja som mala hodnoty velmi vysoke a tak som si jedno balenie na skusku objednala. minuly tyzden som bola na kontrole a cudujsasvete boli vsetky hodnoty v norme. lenze... v septembri by sme s partnerom chceli vyskusat iui, tak som si chcela tieto enzymy doobjednat, ale neviem ich nikde najst. vsade pisu ze z nariadenia eu bol predaj zakazany. neviete preco? ja teraz neviem co robit, lebo predpokladam, ze ak ich prestanem brat, tak sa mi cytokiny znova zvysia a tym padom sa znizi aj sanca na otehotnenie. ma niektora z vas zasoby, ktore nepotrebuje a vedela by mi ich predat? bola by som velmi vdacna.

marticka85po
10. júl 2020

Niektore eshopy ju stale predavaju

janettdamian
10. júl 2020

toto som našla na nete ako vyjadrenie napr. https://www.kompava.sk/zakaz-umiestnovania-na-t...
Ja aj sestra sme ho tiež užívali. Nenašla som dôvod prečo je zakázaný, to by niekto musel prelúšťiť tú smernicu Eu. Osobný názor je, že sa postupne bude zakazovať všetko prírodné, čo je účinné a dokáže človeku pomôcť, aby farma mafia, mohla brať zisky

janettdamian
10. júl 2020

@marticka85po ja som prebehla námatkovo zopár eschopov a svieti im vypredané. Ak skutočne predávajú tak porušujú zákon, ktorý je ovšem proti ľuďom zameraný.

marticka85po
10. júl 2020

@janettdamian ja som zvykla kupovat z namaximum.sk ale tam ju uz nemaju.iba nattokinazu co je asi nieco podobne,neviem presne.ale napr.taky hanujoshop ju ma na.sklade ale za dost velky peniaz

jajajajajaj1985
autor
10. júl 2020

nerozumiem zmyslu tohto vsetkeho. ja som sa po necelych 2 mesiacoch uzivania serrapeptazy dostala na hodnoty, ze sama lekarka nechapala. vsetko zrazu v norme a to mi chcela na to dat lieky. mnohym ludom pomohol a teda radsej ho stiahnu a budu do nas pchat kortikoidy? som sklamana. ak by sa predsa nasiel niekto so zasobami a nepotreboval by pre seba, nech ma prosim kontaktuje.

ladyblcha
10. júl 2020

@jajajajajaj1985 pozri na iherb.com. ja odtial objednavam, sice nie toto ale ine

janettdamian
11. júl 2020

@jajajajajaj1985 áno o toto presne ide ako sama píšeš. Aby mohli ti dať lieky, ktoré často aj nie sú učinené, prípadne majú vedľajšie účinky, a yas potrebuješ ďaľšie lieky, začarovaný kruh na ktorom niekto dobre zarába. Ja som využívala svoje balenie, sestra viem že si robila zásoby, lebo jej dala v obchode info,že nebude. A tá si ich chráni ako oko v hlave, nakoľko jej veľmi tiež pomáhajú. Jedine asi fakt prejsť rad radom eschopy a hľadať.

soldi
11. júl 2020

@jajajajajaj1985 ja mam. darujem. len mi napis adresu a tel cislo do ip, poslem kurierom

dominika_sk
11. júl 2020

http://www.uvzsr.sk/docs/info/pr/OLP-7576-13341...
Tu je to popisane, zasrana byrokracia. Nič ine🤦🏼‍♀️

butterfly333
24. júl 2020

@jajajajajaj1985 po dvoch mesiacoch si mala dobré výsledky? Aké máš vysoké cytokiny? Ja beriem serrapeptazu už 4 te balenie a teda mne zatiaľ nepomohla.

jajajajajaj1985
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jajajajajaj1985
autor
28. júl 2020

@butterfly333 @butterfly333 mala som vysledky velmi zle na zaciatku, vid foto z 31.3. asi po 3 tyzdnoch som si objednala serrapeptazu a na kontrolnych som bola v juni a sama som bola prekvapena ako pomohlo. teraz len som dobrala prve balenie, kde bolo 75 ks. nastastie sa mi podarilo objednat z jednej stranky este 100 kusov a teda dufam, kym ich doberiem, ze sa mi podari otehotniet a nebudem ich viac potrebovat. k tej serrapeptaze som si este raz denne davala kurkumin treba dodat. tak teraz v auguste planujeme iui a uvidime ci pomoze. ja verim, ze hej. drzim palce aj tebe.

butterfly333
28. júl 2020

@jajajajajaj1985 no super ako to tebe pomohlo ja beriem presne to isté aj serrapeptazu a kurkumu k tomu. No beriem ešte medrol od februára a brala som pred vkladom intralipidy no nepomohlo a výsledky mám ako ty. Ja už neviem mne nič nepomáha. No musím dokúpiť serrapeptazu odkiaľ si kúpila?

jajajajajaj1985
autor
28. júl 2020

@butterfly333 mne pri prvej navsteve CAR zistili zvysene protilatky proti spermiam, na co mi doktorka prepisala prednison. a potom poslala na reprodukcnu imunologiu, kde mi prave zistili zvysene cytokiny ale protilatky proti spermiam uz boli ok. Je mozne, ze mne tie cytokiny prave sposobil aj ten prednison, lebo hned na to som ho vysadila a zacala brat serrapeptazu a upravilo sa to. no s najvacsou pravdepodobnostou nemozem prirodzene otehotniet, lebo sa zrejme protilatky proti spermiam zacali tvorit zasa po vysadeni prednisonu. zacarovany kruh. skoda, lebo posledne mi tuto hodnotu neskontrolovali tak neviem na com som. ale ak ma byt vsetko ok, okrem tohto, tak by nam malo pomoct iui, sama som zvedava. tu serrapeptazu som kupila tu: https://www.mojalekaren.sk/propharma-serapeptaz... dokonca ju maju zlacnenu.

butterfly333
28. júl 2020

@jajajajajaj1985 my sme boli v Brne na vklad no nevyšiel práve mi prišla ms. No čo už. Ja alergiu na spermie nemám aj keby tak mi sme mali darovane embryo.

butterfly333
28. júl 2020

@jajajajajaj1985 a to je len 120 000 ja beriem 250 000 2x denne

butterfly333
28. júl 2020
jajajajajaj1985
autor
28. júl 2020

@butterfly333 ja som brala tuto raz denne, tak aspon pisali na odporucani, ale teda uz ju nikde neni dostat. tato nova je sice polovicna, ale stale je mozne ju kupit a davat si dvojnasobnu davku. ako casto sa chodis kontrolovat na imunologiu aby si videla rozdiely vo vysledkoch?

butterfly333
28. júl 2020

@jajajajajaj1985 naposledy som bola v apríli no teraz 16.7 sme boli na vklad no tak teraz si dáme pauzu a potom asi o mesiac pôjdem na kontrolný odber.

lenka1303
29. dec 2020

@janettdamian áno presne pre toto.. Farmaceutické spoločnosti strácajú kšefty na liekoch pretože zistili že serrapeptaza nahrádza aj kortikoidosteroidne lieky proti vysokému krvnému tlaku a samozrejme je to širokospektrálny liek na veľa iných zdravotnych problémov.. Ja som ešte zohnala

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre