Prečo to nevychádza počas plodných dni?
Dievčatá moje prosím poraďte, snažíme sa s partnerom o babo, milovali sme sa počas ovulácie presne v ten deň, pred ňou po nej, ale samozrejme aj iné dni ale v čase ovu sme to zintenzívnili . Beriem kyselinu listvovu a spolu s partnerom aj zinok a ecko . A dnes som dostala menzes som už moc zúfalá 😥 keď som bola veľmi mladá musela som podstúpiť interupciu a teraz si to strašne vycitam že možno preto nemôžem zostať tehotná 😭😭😭 je to moj trest ? Strašne ťažko prežívam tento menzes je mi zle psychicky aj fyzicky 😥😥😥
v prvom rade netlačte na pílu ale užívajte si to, mali sme podobný problem ked sme tlačili nešlo to a ked prestali tak som si našla 2 čiarky 🙂
Ako dlho sa snažíte? Presne si sleduješ cyklus, ovuláciu atď? Ono nie vždy to ide, že jedna ovulácia a bum, si v tom. Telo je trosku zložitejšie 🙂. Na druhej strane, neber interrupciu v minulosti ako trest, bohužiaľ, je to smutné, ale už to nevrátis, je podstatne, aby tvoj gynekológ o tom vedel, a pripadne problémy pri otehotneni môžu s tým súvisieť, tak aby dal aj vhodnú liečbu. Partner vie o tom? Niekedy práve psychika veľa robí, keď cítiš vinu, alebo mu to tajis a preto sa možno cítiš vinná. V každom prípade záleží, ako dlho už sa snažíte. Ak vuac ako rok, a nič, jednoznačne lekar, alebo CAR
Bolo by velmi super, ak by sa podarilo iba preto, že ste boli spolu počas ovu, ale žial, realita je iná :D Ono v podstate aj ked to nacasujete uplne najlepsie je sanca nejakych 20-25%. A ak je to nejaky prvy druhy pokus tak prosim ta vobec neries. Ono to nefunguje tak ze chces mat babo tak otehoties. Bohuzial. Trpezlivost...a ak sa nedari dlhsie tak lekar.
v jednom cykle maš šancu 15 % aj ked sa presne trafite. aj uplne zdravym parom to moze trvat rok, aj rok a pol a dokonca aj viac.. nemusi byt nikde problem, len proste štatistika nepusti. ak by si chcela byt na istom, tak si dajte obidvaja urobit nejake zakladne vyšetrenia plodnosti.

@nika11103 a ako dlho sa snažíte?