Pregnafolin - skúsenosti
Prosím má niekto skúsenosť s braním Pregnafolinu?Začala som pred nedávnom, tak ma zaujíma, či s ním máte žienky nejaké skúsenosti. Ďakujem pekne 🙂
Ďakujem za reakciu...dnes som bola u ženskej a tiež mi odporučila niečo iné...však kyseliny listovej nie je nikdy dosť :D
Pregnafolin je to iste co femibion, len je lacnejsi. Rovnako ako femibion okrem kyseliny listovej obsahuje aj L-metylfolat, ktory je dolezity najma pre zeny, ktore maju absenciu enzymu MTHFR (a ani o tom nemusia vediet), ktory je pre spravne vyuzitie kys. listovej nevyhnutny. L-metylfolat je totiz jednym z krokov premeny kyseliny listovej a tam, kde dany enzym chyba, je uz telu dodavany takto "spracovany". Takze ja som za pregnafolin, lenze sa da kupit tusim len v Dr. MAx lekarnach, kedze je to ich vyrobok.
https://www.drmax.sk/dr.max-pregnafolin-800/
http://www.pilulka24.sk/femibion-800-kyselina-l...
Baby mozem po dobrati pregnafolinu prejst na femibion? Som v 4 + 2tt🙂
Ahojte..mam na predaj neotvorenu krabicku pregnafolinu..PC: 17,99e..dam za 15e...okoloie TN
@marinaandrej ..ahoj..este uzivas pregnafolin? Ja mam doma jednu nenacatu krabicku pregnafolin +dha..kedze uz mame doma maleho drobceka tak nevyuzijem..predam..ak mas zaujem pisni mi..krasny den 😊
@monuliak84 ahoj, dakujem pekne ale uz ho neberiem, momentalne sme na kyseline listovej a 14+2 TT 🙂 ale ďakujem ešte raz 🙂
Pregnafolin+dha vitaminy pre tehotne aj dojciace matky a k tomu cisto novy dexpanthenol velky krem pre detsku pokozku,zadocek pripadne bolave bradavky a vigantol-vitamin D pre babatka mam balenie navyše posuniem za 20e všetko dokopy nitra osobny odber pripadne postou.v prípade záujmu správa😉
Ahojte baby už dlhšie sa snažíme s priateľom o babenko sestra mi poradila kyselinu listovú že to by mohlo aj pomôcť... ako som prišla do lekárne poradila mi lekárnička pregnafolin 800 myslíte že by to aj mohlo pomôcť chcela by som vedieť či to aj niektoréj z vás pomohlo...
@nikolkaa96 Ahoj, mne zabral INOFOLIC, využívala som jedno balenie a som tehotná, momentálne v 7 tt. Mám na predaj ešte neotvorenú krabičku, INOFOLIC - 60 ks vrecúšok, ak by si mala záujem. 🙂 Držím palce.
Ahojte zienky chcela by som sa spytat na par vecy Dr.mi predpisal antibitikum Azitrox a polygynax uz som prestala uživat tie tabletky len chcem vediet ze či možem zacal uživat pregnafolin1 ktori som tiež mala lebo sa snažim s priatelom uz dlho a som prestala uživat pregnafolin lebo Dr mi predpisal antobitikum tak ze ci mozem naspet uživat jednu stručku tablety dakujem vopred za každy jeden komentar verim ze mi niekto niečo poradi ❤️
@nikolkaa96 Ahoj, mne zabral INOFOLIC, využívala som jedno balenie a som tehotná, momentálne v 7 tt. Mám na predaj ešte neotvorenú krabičku, INOFOLIC - 60 ks vrecúšok, ak by si mala záujem. 🙂 Držím palce.
@tannia1 ahoj mozem sa spytat na ten Inofolic je este aktualny dakujem ❤️
Ahojte. Mam pregnafolin III, nenacate balenie. Zaruka 02/2026. Darujem. Osobny odber alebo za postovne 🙂

Ahoj. Mne ho dali v lekárni, ked som si vypýtala kyselinu listovú na prvý trimester tehotenstva. Dušovali sa tam, že je naj. Gynekolog mi však následne doporučil femibion, že je lepší. A môj názor? Iba farmaceutická politika. Každý odporučí to, z čoho má lepší zisk.