Pregnyl - snaženie sa a príznaky
Žienky čo užili pregnyl, keď sa Vám podarilo aké ste mali príznaky? Kedy?
@snazilka777 ty by si sa mala hlavne skludnit uz...
@miskamia1 je to injekcia, ktoru picha gynekolog - aby prasol folik. Nenaordinujes si ho sama.
Mne doktor predpísal pregnyl pred inseminaciou. Pichla som si ho sama do brucha a na druhy deň som mala zákrok.
@veronikaszabova
@fokuska
Ďakujem baby. Ešte som to nepočula, tak som sa len chcela opýtať. To sa ma asi teda vôbec netýka, keďže ja ovulaciu mám, len kvôli dlhému kojeniu nie pravidelnú každý mesiac vždy inak, tak musím zisťovať testami, že kedy. Lebo chceme druhé babo
Ja si myslím že je to úplne jedno ci pregnyl alebo nie. Čo je to iné tehotenstvo ? Pregnylove ? Vynechanie menštruácie istotne a po nej zvýšené hcg.
Baby, nemate niektora doma este prrgnyl na odkupenie?

@snazilka777 smiem sa spýtať ja úplne odveci, ak môžem? Ja vidím tuto otázku strašne často, no ešte som si o tom necitala. Pregnyl sa ako užíva? Dá sa mimovoľne kúpiť v lekarni? A je to teda na otehotnenie áno?
Kedy sa dáva, keď sú nejaké problémy? Musí predpísať lekár?
My mame 14 mesačnú dcérku, a chceme bábätko, ale skúsili sme len prvý mesiac cez ovulaciu, čo nevyslo, a 5 mesiacov (nevedeli sme ale kedy mame plodne lebo to mám rozhádzané) tak chceme vyskúšať tento mesiac druhý, len by som chcela tomu teda nejako napomôcť, ale asi ešte počkám, asi to nieje vhodne a je príliš skoro.