icon

Pregnyl - snaženie sa a príznaky

snazilka777
6. dec 2020

Žienky čo užili pregnyl, keď sa Vám podarilo aké ste mali príznaky? Kedy?

miskamia1
6. dec 2020

@snazilka777 smiem sa spýtať ja úplne odveci, ak môžem? Ja vidím tuto otázku strašne často, no ešte som si o tom necitala. Pregnyl sa ako užíva? Dá sa mimovoľne kúpiť v lekarni? A je to teda na otehotnenie áno?
Kedy sa dáva, keď sú nejaké problémy? Musí predpísať lekár?
My mame 14 mesačnú dcérku, a chceme bábätko, ale skúsili sme len prvý mesiac cez ovulaciu, čo nevyslo, a 5 mesiacov (nevedeli sme ale kedy mame plodne lebo to mám rozhádzané) tak chceme vyskúšať tento mesiac druhý, len by som chcela tomu teda nejako napomôcť, ale asi ešte počkám, asi to nieje vhodne a je príliš skoro.

nevludna
6. dec 2020

@snazilka777 ty by si sa mala hlavne skludnit uz...

fokuska
6. dec 2020

@miskamia1 Pregnyl je vlastne hcg, picha sa ked je folikulometriou odsledovane ze folikul narastol dostatocne. Po pichnuti pregnylu praskne - cize sa nim "nacasuje" ovulacia.

veronikaszabova
6. dec 2020

@miskamia1 je to injekcia, ktoru picha gynekolog - aby prasol folik. Nenaordinujes si ho sama.

janulka2805
6. dec 2020

Mne doktor predpísal pregnyl pred inseminaciou. Pichla som si ho sama do brucha a na druhy deň som mala zákrok.

miskamia1
6. dec 2020

@veronikaszabova
@fokuska
Ďakujem baby. Ešte som to nepočula, tak som sa len chcela opýtať. To sa ma asi teda vôbec netýka, keďže ja ovulaciu mám, len kvôli dlhému kojeniu nie pravidelnú každý mesiac vždy inak, tak musím zisťovať testami, že kedy. Lebo chceme druhé babo

kristina2015
6. dec 2020

Ja si myslím že je to úplne jedno ci pregnyl alebo nie. Čo je to iné tehotenstvo ? Pregnylove ? Vynechanie menštruácie istotne a po nej zvýšené hcg.

kiki00
26. máj 2024

Baby, nemate niektora doma este prrgnyl na odkupenie?